Virtuálna svadba: Aké sú jej výhody? Prečo si povedať ÁNO netradične?

Virtuálna svadba: Aké sú jej výhody? Prečo si povedať ÁNO netradične?
  • 06.11.2020
  • Michaela Kožáková

COVID-19 nás zasiahol všetkých. Práca z domu, online výučba, lockdown, obmedzenia a nariadenia, testovanie. I čakajúce nevesty a ženísi pocítili, ako to je neustále odkladať termín svadby a byť v napätí, či sa vôbec tento rok môžu vziať pred očami svojich najbližších a najmilších. A všetci vám veríme, že ste z toho znechutení, smutní a unavení. Neustále si kladiete otázku: „Máme sa vziať hneď teraz alebo máme čakať?" Ale do kedy?

Možno ste už počuli o virtuálnej svadbe. Vo svete je práve teraz veľkým hitom a pre mnohých, ktorí si chcú konečne povedať áno, je skvelým riešením. Možno si niektorí teraz myslíte, že je to ďalší americký výmysel a nie je predsa nad klasickú svadbu. Áno, čo by všetky nevesty dali za normálnu svadbu s hostinou. Nuž, niektorí si povedali, že ich nezastaví ani nejaká tá pandémia a rozhodli sa zosobášiť takýmto spôsobom. Virtuálne so svojou rodinou a známymi.

Aké sú výhody virtuálnej svadby? Prečo sa pre ňu rozhodnúť?

Neprehliadni: Kruhová kytica pre nevestu i družičky: Nový trend, ktorý ťa dostane

Áno

Zdroj: pinterest.com

Áno!

Snáď najväčším dôvodom prečo mať virtuálnu svadbu je ten, že sa môžete vziať hneď teraz! Nemusíte odkladať svoje plány a čakať, kým sa uvoľnia opatrenia alebo kým niekto vynájde protilátku a všetko sa vráti do normálnych koľají. To si predstavte ten chaos. Všetci sa budú chcieť sobášiť, takže zohnať termín v kostole alebo na matrike bude naozaj nadľudský výkon. 

Oslávte to hneď

Samozrejme, svadba nie je len o samotnom sobáši. Všetci sa predsa tešia na oslavu vašej lásky a nového spoločného života. A tú oslavu by ste si mali užiť najmä vy. I počas virtuálnej svadby môžete oslavovať. Otvorte šampanské, nalejte si vaše obľúbené víno, objednajte si tortu, jedzte a pite do sýtosti v pohodlí vašej obývačky so svojím milovaným partnerom a najbližšími na obrazovke počítača. Môžete si i zatancovať. A keď váš skolí únava, nemusíte zháňať taxík alebo budiť šoféra, sadnite si na gauč a vyložte si nohy na stôl. 

Ak však stále túžite po poriadnej svadobnej hostine, tak ju jednoducho môžete usporiadať neskôr. A vlastne môžete oslavovať teraz i potom. 

Všetci prítomní

Zdroj: pinterest.com

Pozvite koho chcete

Vašej virtuálnej svadby sa môžu zúčastniť úplne všetci. Babičky, strýkovia, kolegovia, najlepší kamaráti. Okrem toho, že nejde o „normálnu“ svadbu, zoznam hostí nie je prepojený s vaším rozpočtom. Žiadne obmedzenia, zákazy, príkazy. Majte veľkú svadbu a pozvite koho len chcete. Vašej svadby sa môžu zúčastniť i hostia, ktorí by inak prísť nemohli či už pre vzdialenosť, pracovné povinnosti či malé deti. 

Bezpečné, jedinečné a lacné

Momentálna situácia zakazuje veľké svadby kvôli hrozbe šírenia vírusu. Vďaka virtuálnej svadbe ste v bezpečí vy a i všetci vaši blízkych. A to je najdôležitejšie. 

Virtuálna svadba môže byť rovnako jedinečná ako tá „normálna". Vložte do nej svoje osobité ja, vytvorte si prostredie ako na skutočnej svadbe, ozdobte si váš príbytok, oblečte si svadobné šaty, zaobstarajte si kyticu, spravte si originálne fotky. 

Veľkou výhodou virtuálnej svadby sú náklady. Virtuálne svadby sú nákladovo efektívne a priateľské k rozpočtu, najmä v súvislosti s tým, čo by ste bežne utratili. Na to, aby ste vytvorili niečo špeciálne, nemusíte minúť tisíce eur. A pri všetkej tej neistote okolo zamestnania a nezamestnanosti je pochopiteľné, ak sa obávate o svoj svadobný rozpočet. Radšej si peniaze odložte a po celom tomto ošiali sa vyberte na vysnívanú svadobnú cestu.

Pozri aj: Svadobná bunda: Tomuto trendu určite podľahneš i ty!


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Svadba
organizovanie svadby

Čo čítajú ostatní