Trendy farby pre jesennú svadbu: Ktorú z nich si vyberieš?

Trendy farby pre jesennú svadbu: Ktorú z nich si vyberieš?
  • 30.10.2020
  • Michaela Kožáková

Tie, ktoré ste stihli mať svoju svadbu predtým, ako vypukol koronavírus, ste si teraz zhlboka vydýchli. Celé to plánovanie, hľadanie vhodného priestoru, výber šiat, tlačenie pozvánok, obrúčky, všetky tie zálohy – a zrazu príde takáto nečakaná situácia, ktorá zasiahla i svadobný priemysel a všetkých, čo v ňom pracujú. Mnohé z vás museli svadbu zrušiť alebo odložiť na neskôr. Nikto však nevie, kedy sa všetko zase dostane do normálu. Napriek tomu však stále môžete premýšľať o tom, akú by ste chceli mať kyticu, koľko ľudí chcete pozvať, prezrieť si ponuky svadobných salónov vo vašom meste, informovať sa o dostupnosti termínov vo vysnívanom kaštieli.

My sme si pre vás pripravili článok o trendy farbách pre jesennú svadbu (nie, nemyslíme si, že až vtedy sa znova rozbehne kolotoč svadieb, dúfame, že skôr). Ste zvedavé? Čítajte ďalej. 

Pozri aj: Čo ak je snúbencovi svadba ukradnutá? Takto na neho!

Farba hmly

Zdroj: pinterest.com

Farba hmly

Hmla? Možno si poviete, že na sychravej hmle, ktorá všetko zahaľuje nie je nič zaujímavé. Mýlite sa! Táto na prvý pohľad nevýrazná farba krásne vynikne na svadobných stoloch v kombinácií s bielymi obrusmi a menu na bielom papieri. I vaše družičky sa môžu obliecť do tejto elegantnej farby. Alebo ak patríte k odvážnym nevestám, nechajte sa zlákať na svadobné šaty vo farbe hmly. 

Námornická modrá

Zdroj: pinterest.com

Námornická modrá

Námornícka, tmavo modrá je jednou z najhorúcejších svadobných farieb po celý rok a samozrejme aj na jeseň. Oblečte svojho budúceho manžela do tejto farby a zamilujete sa doňho znova. A čo taká torta? Môžete ju dozdobiť zlatými aplikáciami, bielymi kvetmi alebo geometrickými tvarmi. Mňam!

Malinová

Zdroj: pinterest.com

Sladká malinová

Výrazná malinová farba sa perfektne hodí do teplého babieho leta, ale i do sychravej jesennej soboty. Kvety v tejto farbe esteticky dotvoria priestory, okrášlia svadobnú kyticu a vkusne vyniknú i vo vázach na stoloch. K tomu ešte darčeky pre hostí v podobe sladučkých malinových lízaniek. Čo poviete?

Bledo zelená

Zdroj: pinterest.com

Veselá bledo zelená farba

Pre niekoho všedná alebo skôr jarná farba, ktorá sa spája s Veľkou nocou. Keď ju však skombinujete so šedou alebo čiernou, vytvoríte dokonalú súhru, z ktorej nebude môcť nikto odtrhnúť zrak. K bielym svadobným šatám sa krásne hodí kytica s kvetmi v tejto jednej farbe. Nezabudnite na stôl, stoličky a pravdaže chutné mojito a citrónovú limonádu.

Tmavá modrozelená

Zdroj: pinterest.com

Tmavá modrozelená

Táto farba nás úplne dostala! Viete si ju aj vy predstaviť vo vašej svadobnej výzdobe? A keď k nej pridáte ešte oranžovú a bielu, vytvoríte tak neskutočnú kombináciu. Tajomná a zároveň veľmi elegantná, trochu rustikálna a neobyčajná farba dodá vašej svadbe neuveriteľný šarm.

Jemná bledo fialová

Zdroj: pinterest.com

Jemná bledo fialová

Romantická farba pre romantickú svadbu. Ak sa rozhodne pre túto jemnú alternatívu, môžete si dať spraviť i pozvánky v tej istej farbe. Kyticu môžete zladiť s bledo fialovými doplnkami do vlasov a prehovorte i vaše družičky, aby sa obliekli do tejto romantickej farby.

Pozri aj: Svadobné fotografie s babkou: Najkrajšia vec, ktorú spravila nevesta pre svoju umierajúcu babičku


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

jesenná svadba

Čo čítajú ostatní