Tanečný víkend s Mirkou Kosorínovou na Donovaloch: Nechaj sa zviesť!

Tanečný víkend s Mirkou Kosorínovou na Donovaloch: Nechaj sa zviesť!

Rumba. Horúca samba. Vášnivé tango. Pomalý Waltz. Nezabudnuteľný valčík. Aj vy sa už začínate dvíhať zo stoličky, pretože to vo vás začína vrieť? Ale vrieť rytmom hudby a tanca, ktorý dokáže byť skutočne vášnivý a romantický? Ak milujete tanec a rady by ste sa aspoň na chvíľku odviazali, tak Residence Hotel & Club**** Donovaly vás pozýva na tanečný víkend s Mirkou Kosorínovou.

Mirka si pre vás, so svojou tanečnou školou „Smiem prosiť”, pripravila široký výber tanečných štýlov, ktoré vás pod vedením skúsených odborníkov naučí tancovať. Ak už dlhšiu dobu premýšľate nad kurzom spoločenských tancov, no neviete, či je to presne to, čomu by ste sa chceli počas svojich voľných chvíľ venovať, tak máte jedinečnú príležitosť overiť si to na tanečnom víkendovom pobyte uprostred prírody. 

Odporúčame: Terapia mačkou: 5 najlepších dôvodov, prečo mať doma mačku!

Tanečný víkend na Donovaloch

Zdroj: Residence Hotel & Club **** Donovaly

Hotel piatich zmyslov

Ako všetci vieme, Donovaly sú čarovným miestom, ktoré sa nachádza uprostred Slovenska. Poskytujú široké možnosti vyžitia, no zároveň sú takým balzamom na dušu. A práve Residence Hotel & Club**** Donovaly túto vonkajšiu scenériu dopĺňa o svoju koncepciu piatich zmyslov. Podstatou je vnímanie pobytu všetkými svojimi zmyslami, čo môžete očakávať aj počas tanečného víkendu. 

Počas pobytu budete ubytovaní v Standard alebo Deluxe izbe, bude o vás postarané počas raňajok aj večerov. Raňajky budú k dispozícii formou bufetových stolov a večere formou švédskych stolov, poprípade si budete môcť vybrať z pripraveného menu. Samozrejme, nedá nám nespomenúť welcome drink, ktorý na vás bude čakať.

Residence Hotel & Club **** Donovaly

Zdroj: Residence Hotel & Club **** Donovaly

Program tanečného víkendu

Počas 3 dní sa spolu s Mirkou Kosorínovou naučíte tance, ako je LATINO LADY STYLE, BALLET BEAUTIFUL, FLESHDANCE, SPOLOČENSKÉ TANCE, CONTEMPORARY DANCE. 

Okrem tanečnej zábavy sa tiež môžete tešiť na pripravenú prednášku, ako sa správne starať o pleť – s odborníčkou zo Sothys Paris. 

Neviete sa dočkať? Už začínate vlniť bokmi, oprašovať kroky spoločenských tancov, ktoré ste už dávno nemali možnosť ukázať v spoločnosti? My sa už nevieme dočkať! Tak dámy, zapíšte si do kalendára dátum 13 – 15.9.2019 a nezabudnite si pobyt rezervovať priamo na recepcii hotela – Residence Hotel & Club **** Donovaly.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

2 komentáre

Ľubica Šťastná 27.08.19 07:52

ĽŠ
karma
100.00

Nechala by som sa zviesť...

  • 0
Odpovedať

Jana Komadová 27.08.19 15:37

JK
karma
100.00

Určite skvelé podujatie

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní