TEST: Prírodné Hyalurónové sérum na pleť Renovality

TEST: Prírodné Hyalurónové sérum na pleť Renovality

Používate pleťové sérum? V dnešnom modernom svete, kedy je starostlivosť o pleť šírená osvetou z každej strany, je používanie séra celkom bežné. Sérum býva určené na vyriešenie určitého typu problému pleti, napríklad ak je dehydrovaná, má jej dodať ešte viac hydratácie ako samotný denný či nočný krém. Ak vám chýba zasa sviežosť a pleť je mdlá, používajte rozjasňujúce sérum. Ak vás trápia vrásky, potrebujete niečo silnejšie proti nim.

Nám sa v redakcii dostalo do rúk sérum od značky prírodnej kozmetiky Renovality z Česka, ktorá je preslávená najmä olejčekmi na pleť a pokožku. Hyalurónové sérum na pleť Renovality, ktoré sme testovali my, v nás však rozhodne vzbudilo záujem, a to najmä pre pozitívne recenzie široko-ďaleko. Ako teda sérum obstálo v našom teste?

Oficiálny popis produktu

Hyalurónové sérum s obsahom nízkomolekulárnej kyseliny hyalurónovej a ružového hydrosolu. Kyselina hyalurónová – prostriedok pre regeneráciu a ochranu pleti. Nachádza sa v tkanivách. Tu tvorí medzibunkovú výplň a podieľa sa na jej štruktúre. Zadržiava vlhkosť v pleti. Unikátne zloženie zaisťuje intenzívnu regeneráciu a komplexný antivráskový efekt. Ružový hydrosol obsahuje rovnaké látky ako esenciálny olej. Hydratuje, osviežuje a upokojuje všetky typy pokožky. Ružový hydrosol navodí tú správnu pohodu pre vás aj vašu tvár.

Indikácie pre použitie: Vhodné pre všetky typy pleti, v každom veku.

Použitie: Naneste niekoľko kvapiek séra ráno a večer na odlíčenú a očistenú pleť, jemne ho vmasírujte končekmi prstov. Sérum môžete použiť aj na dekolt a krk.

Pozri aj: Kožné choroby a slnko: Naozaj slnečné lúče pomáhajú pri liečbe?

sérum na unavenú pleť

Zdroj: Redakcia KAMzaKRÁSOU.sk

Ako dopadol náš test?

Hneď ako som dostala za úlohu otestovať toto sérum, zavítala som ešte pred jeho otvorením na oficiálne stránky značky. Keďže som sa s ňou v minulosti nestretla, chcela som vedieť, do čoho pri testovaní idem. Nie som totiž zaťažená na čisto prírodné produkty, používam naozaj z každého rožka troška, takže pokojne aj pleťovku z drogérie. Potešila som sa však, že si zase otestujem niečo na prírodnej báze. Hneď v úvode stránky ma zaujala celá podsekcia vo fialovom skle, v ktorom sa predávajú produkty Renovality.

Dočítala som sa, že je fialové a špeciálne vytvorené tak, aby prírodný produkt vo vnútri vydržal nepoškodený čo najdlhšie (viac o balení tu). Dáva to zmysel, pretože ak ide o kozmetiku na prírodnej báze, potom by nemala obsahovať žiadne konzervanty, čo logicky vedie ku kratšiemu dátumu spotreby. Takže Hyalurónové sérum Renovality sa predáva presne v takejto fialovej fľaštičke s obsahom 50 ml. Spotrebovať by ste mali sérum do 3 mesiacov, čo vám asi vystačí tak akurát pri pravidelnom používaní. Čo sa dizajnu týka, je veľmi jednoduchý, a to ako minimalistka oceňujem. A ak by vás zaujímal aplikátor, je to praktická pumpička (my sme dostali sérum s čiernou, no na webe je vyobrazená biela), ku ktorej máte aj hygienický uzáver. Za obal teda palec hore.

hyalurónové sérum

Zdroj: Redakcia KAMzaKRÁSOU.sk

Samotný obsah fľaštičky som testovala niekoľko týždňov, aby som videla, čo to s mojou pleťou urobí. Popri tomto sére som používala klasiku – odličovaciu starostlivosť a potom hydratačný krém a tónovaciu vodičku, čo je duo, ktoré tiež momentálne testujem a môžete sa tešiť na recenziu. Ak ste už čítali niektorý môj test na pleťovú kozmetiku, zrejme viete, že mám suchú pleť. Obľubujem preto skôr hydratačnú pleťovú kozmetiku, čo som v tomto sére rozhodne našla. Už konzistencia séra je vodnatá, čo mne nesmierne vyhovuje. Nemám príliš rada hutné produkty, ktoré musím dlho rozotierať a pôsobia na pleti ťažko, to nie. Obľubujem ľahké krémy a ľahké séra, takže sérum Renovality sa mi používalo naozaj ľahko. Dobre sa nanáša a rýchlo sa vstrebe. A to je všetko, čo je pre mňa v rámci samotnej aplikácie dôležité.

Bude sa ti páčiť: Vieš, ako rozpoznať alergiu u zvierat? Toto sú najčastejšie signály

kozmetika na suchú pleť

Zdroj: Redakcia KAMzaKRÁSOU.sk

Zatiaľ sérum obstálo naozaj veľmi dobre, poďme sa teda pozrieť na to najdôležitejšie, a to je výsledok, aký zanechal na mojej pleti. Ja som zlepšenie pocítila ihneď po nanesení, a to preto, že je sérum veľmi vodnaté, čo, samozrejme, suchá pleť cíti okamžite. Vždy po aplikácii séra je moja pleť nesmierne svieža, nie je mdlá a vyzerá takpovediac zdravo. Dobre funguje aj s hydratačným krémom, ktorý používam po nanesení séra a dokonca som sérum použila aj ako podklad pod mejkap, čo tiež zafungovalo celkom dobre — mejkap vyzeral dobre a vydržal po celý deň. Okrem toho, že sérum hydratuje, malo by aj poskytovať antivráskový efekt. To však neviem posúdiť a myslím si, že takýto cieľ je behom na dlhé trate, teda by som musela používať sérum viac ako mesiac, možno aj rok. Ešte by som rada spomenula parfumáciu, ktorá je veľmi príjemná, jemná a nevtieravá.

sérum proti suchej pleti

Zdroj: Redakcia KAMzaKRÁSOU.sk

Záverečné hodnotenie

Aj keď si naozaj výlučne na prírodné produkty nepotrpím, toto hyalurónové sérum si na mojej pleťovej poličke získalo svoje miesto (v poslednej dobe testujem len samé skvelé produkty, takže moja polička začína byť naozaj preplnená). Siaham po ňom vtedy, keď potrebujem hydratačnú injekciu a moja pleť je suchšia ako inokedy. Čo sa obalu týka, oceňujem sklenenú fľaštičku. No a čo sa obsahu týka, nemám séru čo vytknúť. Spĺňa svoj účel, a to je predsa najdôležitejšie.

Viac produktov Renovality hľadajte na www.renovality.sk.

- Galéria
1 z 7
TEST: Prírodné Hyalurónové sérum na pleť Renovality - KAMzaKRASOU.sk
TEST: Prírodné Hyalurónové sérum na pleť Renovality - KAMzaKRASOU.sk
TEST: Prírodné Hyalurónové sérum na pleť Renovality - KAMzaKRASOU.sk
TEST: Prírodné Hyalurónové sérum na pleť Renovality - KAMzaKRASOU.sk
TEST: Prírodné Hyalurónové sérum na pleť Renovality - KAMzaKRASOU.sk
TEST: Prírodné Hyalurónové sérum na pleť Renovality - KAMzaKRASOU.sk
TEST: Prírodné Hyalurónové sérum na pleť Renovality - KAMzaKRASOU.sk

Zdroj: Redakcia KAMzaKRASOU.sk


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

3 komentáre

Zuzana Grajzerova 29.07.19 10:03

ZG
karma
-1.00

vyzera to ako dobra vec

  • 0
Odpovedať

Marika Michálková 29.07.19 20:47

MM
karma
107.00

Vyzerá dobre , to by sa mi hodilo

  • 0
Odpovedať

dominika Friedmannova 04.02.20 15:35

DF
karma
-1.00

určite vyskúšam, mám aj vichy no chcela by som skúsiť aj toto sérum, sú naňho dobré ohlasy :)

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní