Lucia Štibraná

Lucia Štibraná
  • 14.08.2017
  • Lucia Stibraná

Človek je tvor zvláštny. Nikdy nie je spokojný sám so sebou, stále sa pozoruje, porovnáva a snaží sa nájsť pre neho to najlepšie, respektívne najideálnejšie. Vieme však čo je pre nás najlepšie?

Moje meno je Lucia Štibraná a vo svete kozmetiky, krásy a „ideálu“ sa pohybujem už 11 rokov. Študovala som marketingovú komunikáciu, pri ktorej ma zaujímala hlavne oblasť osobného predaja, práca s ľuďmi, komunikácia so zákazníkmi. Prácu s ľuďmi som postupne preplietla s kozmetikou.

Pracujem ako školiteľ – kouč a venujem sa ako ľuďom, tak aj štúdiu kozmetických produktov. Mala som možnosť spoznať veľký okruh kozmetických produktov, dekoratívnej, pleťovej, telovej starostlivosti. Poctivo počúvam požiadavky zákazníkov a snažím sa správne a vhodne nakombinovávať produkty tak, aby som aj ja mohla pomôcť ku spokojnosti dám, či pánov. Venujem sa kráse ako takej a dúfam, že moje rady budú aspoň malým krôčkom k vytvoreniu vášho ideálu :). 


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní