VIDEOTEST: BaByliss automatická kulma na vlasy Wave Secret Air C1900E

VIDEOTEST: BaByliss automatická kulma na vlasy Wave Secret Air C1900E

Mohlo by sa zdať, že my ženy často chceme presný opak toho, čo máme. A tak mnohé žienky s kučeravými vlasmi túžia po rovnej hrive a ženy s rovnými vlasmi stále siahajú po prístrojoch, ktoré im vlasy zvlnia. Patríte medzi ženy, ktoré majú prácu s kulmou na vlasy už, takpovediac, v malíčku, pretože si často natáčajú vlasy? V tom prípade tu máme dnes niečo pre vás. A možno zaujmeme i ženy, ktoré napríklad na kulmovanie nemajú až toľko času alebo ešte nenašli toho správneho pomocníka.

Na trhu je dnes dostupné obrovské množstvo kuliem. Veľmi dobre pritom vieme, že rôzne druhy kuliem robia aj iné typy vĺn. Vyberať možno medzi klasickými kulmami s rôznym priemerom hlavice, kulmami s kliešťovým úchytom, kónickými kulmami či trojkulmami. Samozrejme, zvlniť vlasy tiež možno žehličkou. Mnoho žien si tiež zamilovalo automatické kulmy. Predstavujú veľmi dobrého pomocníka na pohodlné natáčanie vlasov, ktorý hlavnú časť práce pri natáčaní vlasov urobí skrátka sám. 

Francúzsky špecialista v starostlivosti o vlasy

Svojimi automatickými kulmami a, samozrejme, aj inými pomocníkmi na úpravu vlasov, je známa i francúzska značka BaByliss. Tá predstavila svoju úplnú novinku – automatickú kulmu Wave Secret Air (C1900E). Je určená primárne na tvorbu jemných plážových vĺn s možno trochu ležérnym a nedbalým vzhľadom. 

My sme sa na túto zaujímavú novinku pozreli v redakcii a prinášame vám videorecenziu. Čo všetko treba o kulme vedieť, než budete zvažovať jej kúpu?

Čo ponúka nová kulma BaByliss Wave Secret Air?

BaByliss Wave Secret Air predstavuje revolučnú novinku v automatických kulmách, ktorá tvorí dokonalé vlnky držiace počas celého dňa. Je určená pre všetky typy vlasov, vrátane vlnitých a kučeravých bez potreby predchádzajúceho narovnania.

Samozrejmosťou je technológia automatického vlnenia Auto Curl – prístroj vtiahne prameň vlasov a namotá ho okolo valca. Kulma tentokrát prichádza aj s inteligentnou funkciou Cool Air, ktorá zabezpečuje fixáciu vĺn prúdom studeného vzduchu. Nechýba ani technológia Anti-Tangle proti zacuchávaniu vlasov. Nemusíte sa teda báť, že sa vám do kulmy vlasy zapletú alebo vás pri natáčaní nepríjemne potiahne.

Automatická kulma BaByliss Wave Secret Air má:

  • profesionálny keramický vykurovací systém pre rovnomerné šírenie tepla,

  • 3 nastaviteľné teploty (180 °C, 200 °C a 230 °C),
  • možnosť nastavenia smeru vlnenia vlasov (vrátane automatickej zmeny smeru),
  • schopnosť rýchleho nahriatia (asi 100 sekúnd),
  • automatické vypnutie pri nečinnosti,
  • praktický 2,5 m dlhý kábel,
  • pribalenú teplovzdornú odkladaciu podložku. 

Na to, ako sa nová kulma na vlasy od BaByliss osvedčila v praxi, sa už pozrieme vo videu. Ako sa s ňou pracuje? Ako dlho vydrží vytvorený účes? Oplatí sa do nej investovať? Svoje prípadné otázky môžete zanechať v komentároch. Želáme príjemné sledovanie.

- Anketa

MÁŠ SKÚSENOSŤ S AUTOMATICKOU KULMOU NA VLASY?

Odpovedali 2 ľudia  

Áno, mám takú doma a používam ju.
0%
Nie, ale vždy som ju chcela vyskúšať.
50%
Na zvlnenie vlasov používam iné druhy kuliem.
0%
Vlasy mám vlnité / kučeravé, preto si ich nenatáčam.
50%
Páčia sa mi moje rovné vlasy, preto si ich nenatáčam.
0%

Pozri si aj naše predchádzajúce video o čistení štetcov TU:


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní