TEST: Collistar Cleansing čistiaci olej

TEST: Collistar Cleansing čistiaci olej
  • 13.08.2016
  • Danka Šindléryová

Značka Collistar neprestajne pracuje na zvýšení svojich úspechov a popularity, ktoré sú na jednej strane výsledkom sledovania zákazníckych trendov a na strane druhej ovocím pokrokového kozmetického výskumu. Pre krásnu a zdravú pleť je veľmi dôležité každodenné dôkladné odlíčenie a vyčistenie. 

Upozorňujeme na to stále, no aj tak to nie je samozrejmosť. No aj pri odlíčení treba vedieť, ako na to, aby sme pleti neuškodili.

Odlíčenie by malo byť dôkladné, zároveň však aj šetrné. Niektoré prípravky obsahujú zložky, ktoré pokožku dráždia a nadmerne vysušujú. Možno pre niektoré to bude novinka, no ak aj vy máte problém nájsť ten správny výrobok, môžete skúsiť odličovanie s olejom. 

Testovali sme aj: TEST: Collistar - Puro Lipstick

Collistar Cleansing čistiaci olej

Zdroj: Redakcia KAMzaKRASOU.sk

Tento olej predstavuje jeden prípravok s trojicou vzácnych olejov pre tri rôzne účinky - z ryže, kamélie a bielej ľalie. Čistiaci olej je výsledkom kombinácie troch cenných prírodných olejov, predovšetkým výnimočného ryžového oleja , známeho vysokým podielom hydratačných a výživných esenciálnych mastných kyselín, a tiež antioxidačnej a omladzujúcej zložky.

Efektívnosť, jemnosť a komfort sa spájajú v exkluzívnom oleji, ktorý čistí pleť tváre, očných kontúr a pier, pričom z nej odstraňuje všetky typy make-upu vrátane vodeodolného, poskytuje jej hydratáciu a výživu.

 
Collistar Cleansing čistiaci olej

Zdroj: Redakcia KAMzaKRASOU.sk

Odličovanie s týmto olejom má hneď niekoľko výhod, ktoré pri čistiacich vodách až také výrazné niesú. Olej vašu pokožku vyčistí naozaj dôkladne, pričom nedochádza k jej vysušeniu. Naopak, účinné látky z oleja dodajú pleti potrebné látky, ktoré ju vyživujú a hydratujú. 

Dobrou správou je tiež to, že odličovanie s olejom je vhodné pre každý typ pleti, a to aj pre mastnú a zmiešanú. Olej dokáže šetrne odstrániť i vodeodolný make-up, vrátane maskary, čo bežné odličovacie prípravky zvyčajne nezvládnu, alebo je to na úkor plet (treba viac drhnúť, čím sa pleť zbytočne dráždi). 

Testovali sme aj: TEST: COLLISTAR - Extraordinary Duo Lipstick

Collistar Cleansing čistiaci olej

Zdroj: Redakcia KAMzaKRASOU.sk

Použitie: 

Tento ľahký a hodvábny olej sa aplikuje jemným vmasírovaním na čistú suchú pleť tváre a krku a následne sa odstráni teplou vodou.

Olej krásne jemne vonia. Dávkovanie je zabezpečené pumpičkou, takže prípravok sa zbytočne nemíňa a ani nehrozí, že sa ním oblejete alebo ho vylejete - na jedno použitie postačujú dve stisnutia pumpičky. Obsah produktu je 150ml. Ak radi skúšate nové produkty, tak určite odporúčam vyskúšať aj tento odličovací olej od značky Collistar. smiley

 
Collistar Cleansing čistiaci olej

Zdroj: Redakcia KAMzaKRASOU.sk


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

2 komentáre

Zuzana Behancová 05.09.16 15:09

ZB
karma
-1.00

keby to bol skôr gél, ale olej...no neviem neviem

  • 0
Odpovedať

Miriama Rusinová 12.09.17 18:06

MR
karma
-1.00

olej mi nesedí preferujem gél

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní