VIDEOTEST: Bez drhnutia? Vyskúšali sme odličovanie s NIVEA MicellAIR

VIDEOTEST: Bez drhnutia? Vyskúšali sme odličovanie s NIVEA MicellAIR

A vodoodolné líčenie už nemá šancu! Vďaka zloženiu s MicellAIR® komplexom a výťažkami z čierneho čaju sa odlíčime jemne, ale zároveň dôkladne. Už žiadne trenie a dlhé minúty odličovania! Hneď, ako sme čítali tieto slová, povedali sme si: "Fíha, toto vyzerá sľubne!" Veď sa predsa v NIVEA chvália tým, že tieto odličovacie obrúsky a vody odporúča väčšina makeup artistov sveta. A to sú teda silácke slová.

Samozrejme nám nebolo treba dvakrát hovoriť a vrhli sme sa na testovanie tejto zaujímavej novinky. Vyskúšali sme si odličovanie s NIVEA MicellAIR a naša alergická Miška s citlivou pleťou ich vrhla do sveta vodoodolného a dlhotrvácneho makeupu. Ako sa NIVEA vysporiadala s jej citlivými očami a ťažším makeupom?

Odporúčame: NIVEA MicellAir: Expertné odlíčenie pleti

Vo videu sme spomenuli:


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

5 komentárov

Daniela Revayová 09.07.18 22:34

DR
karma
104.00

Micelarna voda je super :-)

  • 0
Odpovedať

Soňa Špiková 09.08.18 16:37

karma
-1.00

musim vyskusat

  • 0
Odpovedať

Alexandra Semanová 24.09.18 18:25

AS
karma
-1.00

Nivea Expertná micelárna voda je skrátka dokonalá. Veľmi ľahko a rýchlo sa s ňou odličuje mejkap z pleti, riasenka a dlhotrvácny rúž. Nezaťažuje očné okolie a nie je potrebné ani vatovým tampónom silno trieť, aby bol mejkap odlíčený. Nie je silno parfumovaný. Je to ideálna micelárna voda na odličovanie.

  • 0
Odpovedať

Jana Komadová 18.06.19 13:04

JK
karma
100.00

Na trhu je naozaj široká ponuka, nájsť ten správny nie je jednoduché

  • 0
Odpovedať

Alexandra Semanová 16.07.19 18:22

AS
karma
-1.00

Nivea Expertná dvojfázová micelárna voda je skrátka dokonalá. Veľmi ľahko a rýchlo sa s ňou odličuje mejkap z pleti, riasenka a dlhotrvácny rúž. Nezaťažuje očné okolie a nie je potrebné ani vatovým tampónom silno trieť, aby bol mejkap odlíčený. Nie je silno parfumovaná. Je to ideálna dvojfázová micelárna voda na odličovanie.

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní