TEST: Omladzujúci opaľovací krém Juvena Sunsation s SPF50+

TEST: Omladzujúci opaľovací krém Juvena Sunsation s SPF50+

Vedeli ste, že bez ochranného filtra proti UV žiareniu na pokožke by ste nemali ísť ani vyniesť smeti? V lete to platí niekoľkonásobne, a preto by podľa odborníkov mal každý z nás kožu chrániť minimálne tridsiatkou. Možno sa vám to zdá veľa, no vaša pokožka, náchylná na rakovinu kože ako nikdy predtým, to naozaj ocení. Ale ktorý opaľovací prípravok si vybrať? Na trhu je ich snáď milión, a preto je rozhodnutie naozaj ťažké. Opaľovací krém Juvena Sunsation s SPF50+, ktorý sa dostal do ruky nám v redakcii, sme pre vás poctivo otestovali, aby sme vedeli, či vám ho môžeme svedomito odporučiť. Ako dopadol test?

Oficiálny popis produktu

Luxusný omladzujúci pleťový krém na opaľovanie Juvena Sunsation s SPF 50+ poskytuje pokožke veľmi vysoký stupeň ochrany, pričom kombinuje regeneračný efekt omladzujúcej starostlivosti s optimálnou slnečnou ochranou. Je to ideálny produkt pre príťažlivé opálenie a viditeľne hladkú, spevnenú, odolnejšiu pleť. Prípravky Sunsation sú vodeodolné, majú príjemnú textúru a ľahkú nevtieravú vôňu. Obsahujú patentovanú technológiu SKINNOVA SC TECHNOLOGY v spojení s ochrannou omladzujúcou SUN ANTI-AGE TECHNOLOGY.

Vďaka tomu prinášajú pleti a pokožke tela 7 výhod pre perfektnú ochranu a krásu:

  • stimulujú imunitný systém,
  • zabraňujú poškodeniu buniek v dôsledku infračerveného svetla,
  • chránia pred UVA/UVB žiarením,
  • chránia pred voľnými radikálmi,
  • pokroková technológia zaručuje doplnenie hydratácie,
  • patentovaná SkinNova SC technológia vytvára optimálne prostredie pre obnovu buniek,
  • majú vodeodolnú konzistenciu.

Aktívne zložky:

  • BIOMIMETICKÝ PEPTID TYMULÍN stimuluje imunitný systém, čím aktivuje regeneračnú schopnosť pleti.
  • UVA A UVB filtre chránia pokožku pred predčasným starnutím (UVA filtre) a súčasne pomáhajú predísť dôsledkom spálenia (UVB filtre).
  • Vitamín E ACETÁT chráni pred voľnými radikálmi a zabraňuje predčasnému starnutiu.
  • Extrakt TRÁVY PASPALUM DISTICHUM bojuje proti zvýšenej strate hydratácie z pokožky, čím zmierňuje riziko podráždenia a procesu starnutia.
  • Extrakt CEZALPÍNIE – inovačná technológia sa opiera o túto juhoamerickú krovitú rastlinu  – pre zlepšenie podielu vlhkosti na každej úrovni pokožky a pri pravidelnom používaní zabezpečuje aj dlhodobé spevnenie.
  • Jedinečná technológia SKINNOVA SC TECHNOLOGY pre sviežu, zdravo vyzerajúcu pleť.

Pozri aj: TEST: Juvena Fascianista SkinNova Body Serum

kvalitný opaľovací krém

Zdroj: Redakcia KAMzaKRÁSOU.sk

Ako dopadol náš test?

Keď sa povie slovné spojenie opaľovacia starostlivosť, dávam si veľký pozor. Aj keď to tak ešte pred pár rokmi nebývalo a aj ja som si prešla obdobím opaľovacích olejov s maximálnym SPF15, dnes je všetkému inak. Už nemám 21 a každá vráska sa skrátka počíta. Okrem toho som oveľa zodpovednejšia, odkedy som aj mamina, čo je niekoľko mesiacov. Preto som bola rada, že sa mi na testovanie ušiel opaľovací prípravok práve od švajčiarskej značky Juvena, od ktorej som mala tú česť testovať aj telové sérum.

Pred tým, než napíšem čo i len nadpis k testu, vždy si konkrétny prípravok vyhľadám na internete a prečítam si o ňom základné informácie. Inak tomu nebolo ani teraz. Zavítala som na stránky Fann Parfumérie, kde obal tohto krému vyzerá troška inak, no ide o ten istý prípravok, ktorý vidíte na našich fotografiách. To spomínam len preto, aby som veci uviedla na pravú mieru a neboli ste zmätení. Obal tohto krému je bronzovej farby evokujúcej pekné opálenie, na tube nájdete značku aj názov produktu bielym písmom a balenie uzatvára tmavohnedý vyklápací uzáver. Produkt má objem 75 ml, čo je dosť krému na dovolenku pre celú rodinu a ešte je aj vhodný do príručnej batožiny do lietadla, čo je veľké plus. Aby som to zhrnula, balenie je pekné, vkusné aj praktické, čo sú v podstate všetky kvality, ktoré potrebuje balenie opaľovacieho krému spĺňať.

Inšpiruj sa: TEST: Kvetinová toaletná voda Jimmy Choo Floral

hydratačný opaľovací krém

Zdroj: Redakcia KAMzaKRÁSOU.sk

A čo obsah? Ten je predsa najdôležitejší! Ja som sa tento rok ešte na dovolenku k moru nedostala, takže som sa rozhodla krém testovať na tvári, na ktorej aj tak nosím faktor SPF50 každý deň. Podľa mňa by to tak mala robiť každá žena, pretože slnko je aj v našich končinách čoraz silnejšie a nepriaznivé prejavy UV žiarenia na tvári nechce mať žiadna z nás. Tým myslím vrásky a pigmentové škvrny, teda prejavy predčasného starnutia. Opaľovací krém Juvena Sunsation s SPF50+ som si teda každý deň na pleť naniesla po umytí zubov a očistení pleti, v podstate ako podkladový krém pod mejkap. Poviem vám, že vôňa tohto krému je veľmi pekná a konzistencia ešte lepšia. Krém je ľahký, ľahko sa rozotiera a mejkap na ňom sedí veľmi pekne. Čo sa aplikácie týka, úplná jednotka!

Ochrana, ktorú na obale produktu opisujú ako veľmi vysokú, bola tiež super a nesklamala. Rozumejte tomu tak, že som sa nespálila, teda vlastne ani neopálila, čo bol, samozrejme, zámer. Neprekvapili ma žiadne nové vrásky, pigmentové škvrny a dokonca ani pehy, ktoré má každý rok v lete priam šokujú, keď sa nečakane objavia v okolí môjho nosa. Prekvapilo ma jedno, a to pocit hydratovanej pleti, čo by som po aplikácii opaľováku naozaj nečakala a mojej vyprahnutej pokožke to robí naozaj, naozaj veľmi dobre. Na záver by som ešte zhodnotila vodeodolnosť, pretože to je často vlastnosť, ktorú na opaľovákoch vyhľadávame. Síce som sa s krémom nekúpala, no prežil celodenné potenie sa vo vlastnej šťave, čo je podľa mňa obdivuhodný výkon.

Zaujme ťa: Ochrana pleti pred slnkom: Je mejkap s SPF naozaj dostačujúci?

opaľovacie krémy SPF50

Zdroj: Redakcia KAMzaKRÁSOU.sk

Závečné hodnotenie

Opaľovací krém od Juveny som testovala približne mesiac, a to v tých najextrémnejších slovenských podmienkach. Kočíkujem niekoľko hodín každý jeden deň a keď udreli tropické teploty, bola som vyzbrojená práve opaľovacím krémom z rady Sunsation s SPF50+. Môžem len povedať, že sa tento opaľovací prípravok stal súčasťou mojej beauty rutiny a môžem aj bez ostychu prehlásiť, že to tak na nejaký čas ostane. Určite si ho balím aj do Talianska, kam sa chystám začiatkom septembra. Bude ho používať celá rodinka (okrem bábätka, ktoré musí mať, samozrejme, špeciálny opaľovací prípravok). Odporúčam všetkými desiatimi, milé krásky! Nejde síce o najlacnejší prípravok na opaľovanie na trhu, no za kvalitu a hlavne zdravie pokožky sa oplatí priplatiť, nemyslíte?

Ďalšie produkty značky JUVENA si môžete zakúpiť na www.FAnn.sk alebo v kamenných predajniach FAnn Parfumérie.

- Galéria
1 z 6
TEST: Omladzujúci opaľovací krém Juvena Sunsation s SPF50+ - KAMzaKRASOU.sk
TEST: Omladzujúci opaľovací krém Juvena Sunsation s SPF50+ - KAMzaKRASOU.sk
TEST: Omladzujúci opaľovací krém Juvena Sunsation s SPF50+ - KAMzaKRASOU.sk
TEST: Omladzujúci opaľovací krém Juvena Sunsation s SPF50+ - KAMzaKRASOU.sk
TEST: Omladzujúci opaľovací krém Juvena Sunsation s SPF50+ - KAMzaKRASOU.sk
TEST: Omladzujúci opaľovací krém Juvena Sunsation s SPF50+ - KAMzaKRASOU.sk

Zdroj: Redakcia KAMzaKRÁSOU.sk


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

2 komentáre

Ľubica Šťastná 18.07.19 06:30

ĽŠ
karma
100.00

Veľmi zaujímavý, vďaka za test!

  • 0
Odpovedať

Jana Komadová 24.07.19 14:27

JK
karma
100.00

Túto kozmetiku nepoznám

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní