Tiny Wasteland: Fotograf vytvára surreálne svety s miniatúrnymi postavičkami. Toto ťa pobaví!

Tiny Wasteland: Fotograf vytvára surreálne svety s miniatúrnymi postavičkami. Toto ťa pobaví!

V dnešnom svete je už možné čokoľvek. A ak si aj pomyslíme, že sme v živote videli už pravdepodobne všetko, vždy sa objaví niečo, čo nás maximálne zaskočí, prekvapí a prakticky úplne dostane. Dnes sa v nasledujúcom článku pozrieme na tak trošku netradičné umenie. Ide o fotografie akýchsi drobných svetov, v ktorých si svoj život žijú miniatúrne figúrky. Videli ste už poctivých stavbárov lúpať cukrovú ryžu z chutného donutu s ružovou polevou? Alebo ste videli potápačov s nadšením sa ponárať do osviežujúceho drinku? Tak v tom prípade ste rozhodne nevideli všetko! 

Kreativita na prvom mieste!

Tiny Wasteland je trojročný projekt maďarského fotografa Pétra Csákváriho, ktorý sa primárne venuje fotografovaniu jedla, napríklad do rozličných magazínov či knižiek. V rámci svojho pomerne mladého projektu vytvára s pomocou miniatúrnych postavičiek a obyčajných predmetov, ktoré každodenne používame, akési surreálne mikroskopické svety, v ktorých sa môže udiať skutočne hocičo. Každá z jeho fotografií pritom zobrazuje a rozpráva samostatný a jedinečný príbeh. 

So svojím umením sa fotograf delí s fanúšikmi aj na svojom instagramovom profile s názvom Tiny Wasteland, kde má už cez 7000 sledujúcich. Pozrite sa na jeho dozaista veľmi podarené výtvory, z ktorých vás mnohé pobavia a z niektorých vám možno i naskočia zimomriavky. Nasledujúce fotografie vás presvedčia o tom, že kreativite a fantázii sa medze skutočne nekladú a že aj z obyčajných vecí je možné vytvoriť niečo nezvyčajné a úžasné!

Pozri aj: TOP 5 spôsobov, ako si vychutnať avokádo: Ktorý z nich si zamiluješ?


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

2 komentáre

Ľubica Šťastná 21.04.19 07:34

ĽŠ
karma
100.00

Neskutočná kreativita, klobúk dolu!

  • 0
Odpovedať

Elena Švachová 21.04.19 21:15

karma
109.00

Hmmm, podarené to je :-) Musí mať dobrú fantáziu pri tvorení.

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní