TOP kozmetika po opaľovaní: Je vôbec nutné pleť po slnení ošetriť?

TOP kozmetika po opaľovaní: Je vôbec nutné pleť po slnení ošetriť?

Nepochybujeme o tom, že slnko má množstvo pozitívnych účinkov. Preto sa každý rok tešíme na letné mesiace, počas ktorých sa snažíme načerpať vitamín Slnko. Respektíve vitamín D a hlavne bronzový nádych na pokožke. Na jednej strane má pobyt na slnku množstvo pozitívnych účinkov, na strane druhej aj celý rad negatívnych vplyvov. Hovoriť môžeme predovšetkým o predčasnom starnutí pokožky, jemných líniách a hlbokých vráskach, pigmentových škvrnách a pod. Preto je potrebné používať opaľovacie prípravky, ktoré dokážu ochrániť pokožku pred UV žiarením.

Opaľovacie prípravky fungujú na systéme odrážania alebo pohlcovania UV žiarenia, a to prostredníctvom bariéry, ktorú na pokožke vytvárajú. Preto platí, že čím vyšší SPF faktor krém obsahuje, tým viac slnečných lúčov dokáže odraziť. Treba si však uvedomiť, že žiaden ochranný krém nie je stopercentne účinný, preto sa môže stať, že sa po dlhom pobyte na slnku spálite. A práve tu prichádza na rad starostlivosť po opaľovaní.

Pozri aj: TOP opaľovacie prípravky s SPF 30: Skvelá ochrana pred spálením

top produkty po opaľovaní

Zdroj: Redakcia KAMzaKRASOU.sk

Prípravky po opaľovaní na ošetrenie pokožky

Starostlivosť po opaľovaní je nevyhnutná na to, aby dnešné slnečné žiarenie nespôsobilo o pár dní poškodenie pokožky. Preto väčšina prípravkov určených na ošetrenie pokožky po opaľovaní disponuje upokojujúcimi účinkami, ktoré zároveň prispievajú k jej regenerácii. Ktoré prípravky po opaľovaní sú určené na rozmaznávanie pokožky a jej celkové upokojenie? Ktoré vám pomôžu predísť predčasnému starnutiu pokožky?

Zaujme ťa: TOP prípravky na opaľovanie s SPF 15 a 20: Stredná ochrana pre každého!

- TOP prípravky opaľovaní na tvár aj telo
1 z 7

Alma K Sun Care Gentle After Sun Lotion

Po opaľovaní je najdôležitejšie dopriať pokožke dostatok času na regeneráciu a upokojiť ju. Pre tento účel je stvorené telové mlieko po opaľovaní od Alma K, ktoré obsahuje revitalizačný komplex minerálov z Mŕtveho mora.

V jeho zložení sa tiež nachádzajú rastlinné oleje a vitamín E, ktorý podporuje regeneráciu pokožky a zároveň pomáha neutralizovať pôsobenie voľných radikálov. Po celom dni strávenom na slnku, je to to, čo vaša pokožka potrebuje. Len rozmaznávanie prírodnými olejmi a ďalšími extraktami, ktoré pokožku ošetrujú a podporujú jej regeneračný proces.

Telové mlieko od Alma K nájdete v predaji v sieti FAnn parfumérií.

Zdroj: Redakcia KAMzaKRASOU.sk


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní