TOP prírodné ingrediencie na pleť: Pozor, nie každá je vhodná!

TOP prírodné ingrediencie na pleť: Pozor, nie každá je vhodná!

Prírodná kozmetika sa v súčasnosti stáva akýmsi fenoménom. Aj pri nej sa však treba mať na pozore. Nie všetko, čo má nálepku prírodné alebo bio je totiž pre ľudské telo skutočne dobré. Aj ingrediencie v prírodnej kozmetike sú často tie najhoršie alergény, a to je i dôvod, prečo mnohým práve prírodná kozmetika nevyhovuje. Ak si však dáte pozor na zloženie a budete hľadať také produkty, ktorú obsahujú TOP prírodné ingrediencie na pleť, sklamaní nebudete.

Najlepšie prírodné ingrediencie na pleť

Prírodná kozmetika však na druhej strane dokáže aj divy a ak si zvolíte tú správnu práve pre vás a vašu pleť, môže zapôsobiť ako prírodná liečba akné, no zbaviť vás môže aj neželaných vrások či dokonca drobných jazvičiek a ďalších frekventovaných problémov s pleťou. Aj preto sme pre vás hľadali tie najlepšie ingrediencie na pleť z prírodných zdrojov, ktoré sú overené dermatológmi a samotnými užívateľmi. V našej galérii ich nájdete všetky spolu s vysvetlením, na aký typ problému fungujú a prečo.

- TOP 7 prírodných ingrediencií na pleť
1 z 7

Výťažok zo zeleného čaju

Extrakt zo zeleného čaju je vskutku veľmi zdravý nápoj plný pre zdravie výhodných antioxidantov a iných prospešných látok. Čo sa pokožky týka, chráni ju pred škodlivým UV žiarením a dokáže i liečiť škodu, ktoré už narobilo. Ak vaša pleť potrebujem okrem korekcie vrások ešte aj upokojiť, extrakt zo zeleného čaju je tiež vhodná ingrediencia v kozmetike práve pre vás. A bonus? Pôsobí protizápalovo.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní