VIDEO: Recenzia na Inca Collagen: Ako naozaj pomáha?

VIDEO: Recenzia na Inca Collagen: Ako naozaj pomáha?

V našej redakcii máme už skutočne dlhoročné skúsenosti s výživovým doplnkom Inca Collagen. Pripravili sme pre vás mnoho článkov o kolagéne a jeho význame, taktiež sme priniesli svoje osobné skúsenosti s týmto kolagénovým výživovým prípravkom formou recenzií. Dnes sme si pre vás na túto tému pripravili aj video, v ktorom sa dozviete množstvo zaujímavých aj dôležitých informácií o kolagéne, ako významnej bielkovine ľudského tela, o jeho účinkoch aj spôsoboch dopĺňania prostredníctvom vhodných výživových doplnkov. Síce v našom tele prebieha neustála výmena kolagénu, jeho produkcia vekom výrazne klesá. Kolagén však nesmie nášmu telu chýbať.

Predstavuje hlavný pilier spojivového tkaniva a patrí k najdôležitejším bielkovinám nášho organizmu. Je súčasťou vlasov, kože, nechtov, kĺbov, kostí i chrupaviek. Dostatok kolagénu v tele spomaľuje starnutie pokožky, podporuje elasticitu aj hydratáciu pleti, rovnako dobre pôsobí proti bolestiam pohybového aparátu. Pri jeho dopĺňaní je nevyhnutné zvoliť si dobrý výživový doplnok. Inca Collagen predstavuje 100 % čistý morský kolagén, ktorý je biologicky dostupný a v našom tele sa skvelo vstrebáva. Čo všetko by ste o ňom mali vedieť a ako sme s ním v redakcii spokojné my?

Pozri aj: Ako podporiť zdravie domáceho miláčika? Zabezpeč mu dostatok kolagénu!

Prečo Inca Collagen

Inca Collagen je živý morský kolagén bez prísad. Je trojzložkový a obsahuje kolagény typu I, II aj III. Kolagén typu I je pritom v našom tele najrozšírenejší a ukrýva sa v koži, šľachách aj kostiach. Tento kolagén je taktiež bio-aktívny, pričom ho telo dokáže vyžívať tak, ako by si ho vytvorilo samo. Vyrába sa šetrne studenou metódou, aby bola zachovaná jeho biologická hodnota a štruktúra trojitej špirály, ktorá je typická len pre bielkoviny živých organizmov. Keďže produkcia vlastného kolagénu v tele starnutím klesá, je vhodné dopĺňať si ho aj prostredníctvom výživových doplnkov.

Inca Collagen je skvelým pomocníkom pri starostlivosti o pleť. Poskytuje jej výživu zvnútra a spomaľuje proces starnutia. Môže byť nápomocný pri rôznych kožných problémoch, napríklad aj pri liečbe akné, celulitíde, jazvách, hojení rán či pigmentových škvrnách. Rovnako prispieva k regenerácii vlasov a nechtov. Možno ho zaradiť do jedálnička pri nadmernom vypadávaní vlasov či zlej kvalite a lámavosti vlasov i nechtov. Inca Collagen však pomáha aj zdraviu a najmä pohybovému aparátu. Viac sa už o kolagéne vo všeobecnosti aj našich osobných skúsenostiach s prípravkom Inca Collagen dozviete v našom novom videu. Želáme príjemné sledovanie!

Ďalšie informácie nájdete aj na www.incacollagen.sk.

A ak chcete dopriať kolagén i svojmu telu, máme pre vás zľavu na nákup výživového doplnku Inca Collagen. Pri objednávke stačí v použiť kód „KZK“ a získate 5 € zľavu na každé balenie kolagénu!


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

7 komentárov

Ľubica Šťastná 03.11.20 07:25

ĽŠ
karma
100.00

Skvelé video, ďakujem!

  • 0
Odpovedať

Elena Švachová 03.11.20 20:50

karma
109.00

Inca Collagen je vlastne také "dievča pre všetko" :-) Určite by som mu dala prednosť pred plastickou operáciou.

  • 0
Odpovedať

Mária Chromíková 03.11.20 21:22

MC
karma
109.00

Trpezlivosť a Inca zdravie prináša ...

  • 0
Odpovedať

Milka Damašková 04.11.20 09:00

MD
karma
132.00

Pred časom som mala veľké problémy s vlasmi, nadmerne padali, boli vysušené a nekvalitné. Preto som skúsila kolagén. Vyskúšala som tri značky, no až Inca mi pomohol. Vlasy prestali padať, zmenili kvalitu a narástli do dĺžky. A zmiernili sa mi bolesti kolien :) Z vlastnej skúsenosti môžem potvrdiť, že táto investícia sa oplatí :)

  • 0
Odpovedať

Kristína Sekeráková 19.11.20 18:53

KS
karma
133.00

Super, určite využijem túto akciu nakoľko už vážne začínam uvažovať nad pravidelným užívaním kolagénu, keďže som čítala, že po 30. roku života telo kolagén stráca a musí sa dopĺňať. A na Inca kolagén som počula samé pozitívne ohlasy :-)

  • 0
Odpovedať

QlqzzNwr QlqzzNwr 03.08.23 19:47

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať

QlqzzNwr QlqzzNwr 03.08.23 19:47

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní