Užite si Britney osobne s novo uvedenou vôňou VIP Private Show

Užite si Britney osobne s novo uvedenou vôňou VIP Private Show
  • 03.08.2017
  • Danka Šindléryová

Predstavte si, že sedíte v prvom rade a spoznávate Britney Spears tak, ako ste ju predtým nikdy nevideli. VIP Private Show BRITNEY SPEARS™, najnovšia vôňa svetovej popovej hviezdy a umelkyne, evokuje jej neuveriteľnú prítomnosť na javisku a odhaľuje ju v tej najosobnejšej podobe.

Princezná popu pozýva všetkých fanúšikov, aby okúsili žiaru, pôvab a veľkoleposť privátneho vystúpenia s novou, nezabudnuteľnou sexy vôňou. Pohodlne sa usaďte a vychutnajte si šampanské tečúce prúdom. Užívajte si vzrušenie súkromnej šou s legendárnou hviezdou. V nekonečne žiarivej vôni VIP Private Show ožíva jej schopnosť podmaniť si davy a úžasný pocit z blízkeho stretnutia bez ohľadu na okolnosti. VIP Private Show zachytáva intímnosť a exkluzivitu najväčších privátnych vystúpení Britney a dáva jej fanúšikom ďalší dôvod na aplauz. 

Vôňa VIP Private Show

VIP Private Show je zvodná, ovocná orientálna vôňa, ktorá vás prenesie na magické a vzrušujúce miesto. Lahodne šťavnaté ovocie sa spája s čerstvými kvetinami a zamatovým pižmom vo vôni, ktorá je rovnako návyková, ako je sexy. Neodolateľná kombinácia tónov evokuje sviežu ženskosť a vyzývavý sexepíl. Zanecháva extravagantný, osobný a trvácny dojem, presne ako stretnutie s Britney. 

Môže ťa zaujať: Námornícky štýl - pod vplyvom štýlu Normcore

vôňa VIP Private Show

Zdroj: Shutterstock®

Kompozícia VIP Private Show BRITNEY SPEARS™

HLAVA: V úvodnom tanci sprevádza návykový červený pomaranč šťavnaté červené jablko a delikátny mangový nektár pre navodenie sladkého a sviežeho pocitu.

SRDCE: Uprostred vône koketujú kvety fialky s nádherným buketom kvetov pomarančovníka a magnólie pre dojem kvetinovej ženskosti.

ZÁKLAD: Kompozíciu završuje zmes malinového dreva, zlatej ambry a zamatového pižma v záverečnom aplauze. 

Nová vôňa VIP Private Show BRITNEY SPEARS™ dostupná v sieti parfumérií FAnn od júna 2017.

Pozri aj: Žltá farba - povzbudzuje, oslobodzuje, pôsobí veselo a otvorene


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Soňa Kelemenová 11.08.17 13:31

SK
karma
86.00

nemám rada Britney.... asi by som si ani neprivoňala...a nepáči sa mi ani flakón.....

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní