V čase koronakrízy značka Nivea podporuje Slovenský Červený kríž

V čase koronakrízy značka Nivea podporuje Slovenský Červený kríž

Spoločnosť Beiersdorf, výrobca kozmetiky NIVEA, v rámci regionálneho programu okamžitej pomoci finančne podporil čiastkou 15 000 eur slovenskú humanitárnu organizáciu Slovenský Červený kríž, ktorá v čase koronakrízy aktívne pomáha. Táto regionálna finančná podpora spadá do medzinárodného programu, ktorý vytvorila spoločnosť Beiersdorf AG v rámci svojej iniciatívy „Care Beyond Skin“. V rámci tohto programu ide spoločnosť nad rámec kozmetického odboru a pomáha ľuďom, spoločnosti a životnému prostrediu.

Peter Koyš, generálny riaditeľ spoločnosti Beiersdorf Slovenská republika, k tomu hovorí: „Kríza súvisiaca s koronavírusom vo veľmi krátkom čase ohrozila naše zdravie a úplne zastavila náš spoločenský život, a to všetko v rozsahu, ktorý bol pre nás doteraz úplne nepredstaviteľný. Ako medzinárodná spoločnosť by sme okrem nášho globálneho programu pomoci radi zintenzívnili i podporu organizáciám tu v Slovenskej republike, ktoré pomáhajú ľuďom v tejto ťažkej dobe a podporujú ich, a preto chceme finančným príspevkom pomôcť organizácii Slovenský Červený kríž“.

Slovenský Červený kríž

SČK na celom Slovensku vykonáva aktivity na zmiernenie dopadu COVID-19 na obyvateľstvo. Okrem zabezpečenia sprísneného chodu 23 zariadení sociálnych služieb SČK zabezpečuje opatrovateľskú starostlivosť, agentúry domácej ošetrovateľskej starostlivosti, zabezpečuje výdaj a donášku obedov, nákupy potravín, liekov a distribúciu ochranných rúšok ohrozeným skupinám. SČK pomáha vo viacerých nemocniciach, zamestnanci a dobrovoľníci SČK tiež pomáhajú v štátnych karanténnych centrách, pomáhajú zabezpečovať osvetu v niektorých rómskych osadách. Spoločnosť Beiersdorf podporila programom okamžitej pomoci Červený kríž čiastkou 15 000 eur.

Pozri aj: Odličovací rad MicellAIR: Dokonale vyčistená pleť od rána až do večera

kozmetika Nivea

Zdroj: instagram.com/nivea_czsk

Medzinárodný program pomoci spoločnosti Beiersdorf

Na konci marca oznámila spoločnosť Beiersdorf AG svoj medzinárodný program pomoci: 50 miliónov eur venuje na podporu krízového manažmentu najmä v epicentrách a v regiónoch s nedostatočnou verejnou zdravotnou starostlivosťou a infraštruktúrou. Spoločnosť Beiersdorf bude spolupracovať s medzinárodnými organizáciami a miestnymi úradmi, aby podporila tých, ktorí sú teraz v núdzi.

K okamžitým opatreniam patrí:

  • Medzinárodný dar v podobe 1 000 000 litrov dezinfekčných prostriedkov; spoločnosť Beiersdorf vo svojich závodoch na piatich kontinentoch začala vyrábať dezinfekčné prostriedky. Vďaka tejto aktivite bola schopná objem príspevku oznámeného v polovici marca navýšiť na dvojnásobok.
  • Dar v podobe minimálne 5 000 000 ks kozmetických produktov pre starostlivosť o pokožku a ruky značky NIVEA pre zdravotnícky personál po celom svete, ktorého pokožka je v súčasnosti vystavená mimoriadnemu zaťaženiu.
  • Priama finančná podpora globálnym i miestnym nevládnym organizáciám, ktoré sú partnermi koncernu Beiersdorf a ktoré momentálne samy čelia výzvam nevídaných rozmerov.
  • Spoločnosť Beiersdorf podporí osobné príspevky svojich zamestnancov pre medzinárodné dobročinné organizácie na celom svete a zdvojnásobí finančný objem týchto príspevkov.

Zaujme ťa: TEST: Nivea sprchový gél Fresh Blends Apricot

Zdroj foto - úvodná: instagram.com/nivea_czsk


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

3 komentáre

Ľubica Šťastná 20.05.20 05:11

ĽŠ
karma
100.00

Krásne gesto!

  • 0
Odpovedať

Soňa Krátka 20.05.20 07:59

SK
karma
114.00

Paráda.

  • 0
Odpovedať

Marianna Rajniaková 25.05.20 11:56

MR
karma
109.00

treba si pomáhať..

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní