Vhodné darčeky pre deti podľa znamenia (PANNA, VÁHY, ŠKORPIÓN, STRELEC, KOZOROŽEC, VODNÁR)

Vhodné darčeky pre deti podľa znamenia (PANNA, VÁHY, ŠKORPIÓN, STRELEC, KOZOROŽEC, VODNÁR)
  • 17.12.2016
  • Silvia Karasová

Už len týždeň a máme tu Vianoce. Pokiaľ ste sa čo sa vianočných darčekov týka spamätali až v týchto dňoch a zistili ste, že vás fantázia akosi opustila, nevadí. Prinášame vám inšpiráciu založenú na astrologických znameniach, tentokrát sme si posvietili na tých najmenších - na naše deti. Čo zakúpiť deťom, ktoré sa narodili v znamení Rýb, Barana, Býka, Blížencov, Raka, aj Leva, to zistíte TU. Dnes si prinášame aj inšpirácie pre ďalšiu šesticu znamení.



DIEŤA PANNA



Malé Panny sú už od útleho veku praktickými bytosťami. Možno to bude znieť prekvapivo, ale aj pod stromčekom očakávajú praktické darčeky. Pokiaľ vo vašich očiach, ale bábika praktická nie je, tak sa veľmi mýlite. Je viac než praktická dupľom vo chvíľach, keď vás dievčatko v znamení Panny ide kopírovať a hrať sa na mamičku. A v rámci praktickosti sa jej zíde prirodzene aj kočík, plienky, výbava, a ešte kdečo iné, čo bežne vída vôkol seba. Podobne sú na tom aj chlapci v znamení Panny, prv než ich obdarujete zistite si, kým, alebo čo aktuálne sú. Aby ste sa vyhli faux pas, keď im napríklad zakúpite nádherný luk a až dodatočne zistíte, že z radov lukostrelcov už dávno prestúpili k polícii...
 

Vhodné darčeky pre deti podľa znamenia (PANNA, VÁHY, ŠKORPIÓN, STRELEC, KOZOROŽEC, VODNÁR)

Zdroj: Shutterstock®

VÁHY



Váhy majú spoločne so znamením Býka mimoriadne estetické cítenie. Tieto detičky síce na pohľad môžu pôsobiť placho, avšak pravda je taká, že v sebe ukrývajú množstvo energie. Pri nakupovaní vianočných darčekov na to nezabudnite, a rozhodnite sa pre interaktívne hračky, ktoré ich "donútia" aj konať. Ideálnou voľbou bude "čokoľvek" na ovládač, ale tiež športové pomôcky, ako trebárs staré dobré švihadlo, guma na skákanie, lopta, či vytúžený bicykel...

Odporúčame prečítať: Decembrové postavenie Luny – čo nám prinesie?



ŠKORPIÓN



Malý Škorpión si obvykle vydupe vždy presne to po čom aj túži. A pokiaľ náhodou neodhadnete jeho najväčšiu túžbu, no máte smolu. Dieťa Škorpión vám to nedaruje. Pokiaľ je viac rozmaznané než by sa patrilo, pripravte sa rovno na scénu. Ak ho aj máte pod palcom, menšia slzička sa možno skotúľa. Pre istotu si preto vopred vyzistite, čo by tomuto temperamentnému človiečikovi urobilo radosť. Hviezdy by vsadili na knihy, vojačikov (a všakovaké iné postavičky), skladačky typu lego a malý kufríček na zámok, do ktorého si môžu poskrývať všetky svoje tajomstvá.

Vhodné darčeky pre deti podľa znamenia (PANNA, VÁHY, ŠKORPIÓN, STRELEC, KOZOROŽEC, VODNÁR)

Zdroj: Shutterstock®

STRELEC



Strelec sa vyznačuje dobrodružnou a nezávislou povahou a vedia to aj tí, ktorí majú doma dieťa v tomto znamení. Malý Strelec je možno sem tam výbušný, ale to len vo chvíľach, keď má pocit krivdy, či už na sebe, alebo na niekom inom. Keďže zo všetkého najradšej spoznáva svet, poteší ho pod stromčekom dôkladná výbava cestovateľa - od kufríka, až po kompas, mapu, čo glóbus. Menším deťom nesmie chýbať ani obľúbený plyšák, a pre istotu sa zíde aj jedna bábika (alebo postavička superhrdinu).

Odporúčame prečítať: Ktoré kamene sú vhodné pre zemské a vzdušné znamenia?



KOZOROŽEC



Podobne ako Panny aj malí Kozorožci pristupujú k darčekom praktickejšie než iné deti. Niežeby nemali emócie, ale akosi od prírody uprednostňujú viac svoje racio. A teda v praxi to znamená, že sa potešia sade farbičiek najmä vtedy, keď im už tie staré doslúžili. Radosť a úsmev na tvári im vyčarí tiež nová pokladnička, pretože veľmi radi majú svoje úspory pod kontrolou. Dievčatá nikdy neohrdnú novou garderóbou a doplnkami pre seba aj svoje bábiky (sponky, kabelky, šminky...), chlapci zas vždy nutne potrebujú tašky, lopty, korčule a autíčka.

Vhodné darčeky pre deti podľa znamenia (PANNA, VÁHY, ŠKORPIÓN, STRELEC, KOZOROŽEC, VODNÁR)

Zdroj: Shutterstock®

VODNÁR

Ktovie, či keby sme si robili prieskum o najtvorivejšom znamení, nevyhral by práve Vodnár? Už menšie deti zvyknú svoje detské izby pretvárať na handmade kútiky, v ktorých šijú, maľujú, lepia, strihajú, jedným slovom vyrábajú v role kutila všetko možné aj nemožné. Ak im teda chcete kúpiť darček ušitý na mieru, spoľahnúť sa môžete na kreatívne sady, od korálok, až po plastelínu.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Soňa Krátka 17.12.16 16:56

SK
karma
114.00

sedí to

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní