Vianoce v Tržnici: Street Food Park a handmade market

Vianoce v Tržnici: Street Food Park a handmade market

Predvianočný zhon ešte nikdy nebol takou lahodou! Na špeciálnej zimnej edícii Street Food Parku môžete obdarovať svoje chuťové poháriky svetovými pokrmami, kým na vianočnom trhu handmade a dizajnovej tvorby môžete nakúpiť originálne darčeky pod stromček. Priateľská atmosféra, sviatočná nálada a osobné stretnutia s lokálnymi výrobcami a poctivými kulinármi vás nabijú energiou na veľké vianočné finále!

STREET FOOD PARK

Na prízemí Tržnice nájdete Street Food Park so všetkými svojimi dobrotami z rôznych kútov sveta. Na svoje si prídu všetci, od vegánov cez vegetariánov až po milovníkov mäsa. Slané, sladké, kyslé, horké aj umami, naplníme všetky chuťové poháriky. Hlavné slovo má u nás kvalita a poctivý prístup.

HANDMADE MARKET

Na poschodí vás zase privítajú dizajnéri a handmade značky s pestrým výberom produktov. V ponuke budú módne doplnky pre dospelých aj deti z kvalitných materiálov, prírodná kozmetika, rôznorodé šperky na bežné aj špeciálne príležitosti, šik doplnky do domácnosti, originálne tašky, hračky plné fantázie, chutné drobnosti aj zero waste produkty.

Pozri tiež: Ako ušetriť na energiách? Uspor desiatky eur s rozumnými tipmi!

Vianoce v Tržnici

Zdroj: jarmark.sk

ZERO WASTE BALENIE DARČEKOV

A keďže stále hľadáme cesty ako odľahčiť prírodu, ponúkame vám zadarmo možnosť nechať si zabaliť darček v duchu zero waste. Zabudnite na tradičné baliace papiere a dajte šancu šetrnejšiemu spôsobu. Kreativite sa medze nekladú.

DETSKÝ KÚTIK

Rodičom, starým rodičom, tetám aj ujom, ktorí sa k nám vyberú radi pomôžeme s drobizgom. V detskom kútiku ich čakajú pekné chvíle fantázie a zábavy.

HUDOBNÝ PODMAZ

Atmosféru pohody a sviatkov podčiarkne hudobný program, o ktorý sa postarajú naši DJi. Nalaďte sa na vianočnú náladu ich selekciou skladieb v tradičnej aj v netradičnej podobe.

Stará tržnica, Námestie SNP 25 - Vstup voľný
FB event: https://www.facebook.com/events/537158507099924/


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

2 komentáre

Imrich Majoroš 09.12.19 16:20

IM
karma
-1.00

Mám rád street food, vždy prídu s niečim novým.

  • 0
Odpovedať

Matej Varga 09.12.19 16:26

MV
karma
108.00

Naposledy ma zaujal BBQ pulled pork Hot Dog, ach, dúfam, že bude aj tentokrát :D

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní