VIDEO: Ako začať s rekonštrukciou bytu alebo domu? Poradíme ti!

VIDEO: Ako začať s rekonštrukciou bytu alebo domu? Poradíme ti!

Možno ste už aj vy uvažovali o tom, že by ste si svoj príbytok, či už byt alebo dom, nejako vynovili. Doba ide neustále dopredu a aj v oblasti bytového dizajnu sú tu novinky. Ak máte pocit, že nastal ten správny čas a vaša kuchyňa, obývačka či kúpeľňa majú najlepšie roky svojho života za sebou, potom vás neminie rekonštrukcia. Pri tomto slove mnohým dozaista prebehne mráz po chrbte a na vidinu nového bývania radšej zabudnú. Nie je sa však čomu čudovať. Rekonštrukcia určite nebýva záležitosťou pár dní alebo víkendu.

Vyžaduje si nielen čas a financie, ale aj veľmi veľa plánovania, organizovania a rozhodovania. Samozrejme, vždy záleží na tom, o akom veľkom zásahu do interiéru obytného priestoru hovoríme. Je rozdiel rekonštruovať jednu miestnosť, napríklad spálňu, alebo celý byt či dom.

Viete si však predstaviť, že by vám niekto pri rekonštrukcii podal pomocnú ruku? Mal by kontakty na tých správnych odbroníkov. Vedel, ktoré materialy su vhodné a aj trvácne. Do čoho sa investovať oplatí a do čoho naopak nie. Myslel by za vás aj do budúcnosti. Pokiaľ by ste mali obmedzený rozpočet, pomohol by len s potrebnými prípravami na následnú realizáciu. Ako napríklad - klíma do bytu, vonkajšie žalúzie, komín ku krbu, rekuperácia...

Nuž, v takomto prípade by sa o začiatku renovácie rozhodovalo určite oveľa ľahšie. Na tému rekonštrukcií sme sa s odborníkom z danej oblasti porozprávali aj v našej redakcii. Pozvanie prijala Marcela Helpenová, realizátorka rekonštrukcií.

Pozri aj: Ako na minimalistickú kuchyňu? Tieto zásady musíš dodržiavať!

Nájdite tu správnu pomoc!

Na tému rekonštrukcií sme sa tentokrát rozprávali s Marcelou Helpenovou, ktorá už dlhé roky pracuje ako realizátorka rekonštrukcií, pričom pomáha aj s vytvorením a realizáciou nábytku na mieru. Jej úlohou pri rekonštrukcii je koordinácia jednotlivých prác a dohliadanie na priebeh renovácie namiesto klienta.

Venuje sa vizualizácii a príprave projektov, zabezpečuje dodávku stavebných prác, dlažieb, sanity i podlahových krytín, nábytku, doplnkov, spotrebičov aj interiérových dverí. V dnešnej modernej dobe je možné dať si prakticky vyhotoviť takzvane realizáciu na kľúč. V našom novom videu sme sa bližšie rozprávali o tom, čo všetko vlastne môže taká rekonštrukcia zahŕňať, na aké problémy musí byť človek pripravený aj ako si celkový proces napohľad zdĺhavého a otravného prerábania príbytku čo najviac uľahčiť. Viac sa už dozviete vo videu!

Ďalšie informácie nájdete aj na www.helpenova.sk.

Odporúčame: Ako uvoľniť upchatý odtok v kuchyni? Neuveríš, ale toto ti pomôže!


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní