VIDEO: Ošetrenie menopauzálnej pleti so značkou GERnétic

VIDEO: Ošetrenie menopauzálnej pleti so značkou GERnétic

Každý typ pleti si zaslúži jedinečnú starostlivosť šitú na mieru. Vhodne zvolená staroslivosť totiž dokáže s pleťou hotové zázraky. Kým suchšia pleť potrebuje bezpodmienečne kvalitnú hydratáciu, problematická pleť so sklonom k tvorbe vyrážok zase vyžaduje poctivé čistenie. A rovnako je to i v prípade starnúcej, respektíve menopauzálnej pleti. Vekom v tele ženy postupne klesá produkcia prirodzených hormónov estrogénov, čo má negatívny vplyv aj na pokožku tela. Tá následne starne rýchlejšie a ovísa. Rovnako sa na nej začínajú prehlbovať vrásky. Tento proces môže pomôcť zmierniť práve správna starostlivosť o pleť. Počuli ste už o takzvanom ošetrení menopauzálnej pleti? Práve na takýto typ ošetrenia sme sa bližšie pozreli aj my.

Navštívili sme totiž novootvorený salón PROFISKIN beauty salon, v ktorom naša kolegyňa Ingrid spomínaný typ ošetrenia s prípravkami značky GERnétic podstúpila. Počas menopauzálneho ošetrenia sú využívané okrem iných aj špeciálne prípravky, ktoré pokožke nahrádzajú chýbajúci estrogén. Táto procedúra napomáha omladiť pokožku tváre i celého tela a podporuje jej pružnosť a regeneráciu. V našom novom videu vám ukážeme, ako menopauzálne ošetrenie pleti prebieha. Rovnako sa v ňom dozviete množstvo zaujímavých i dôležitých informácií o starostlivosti o starnúcu pleť a pokožku tela, a to priamo od odbornej kozmetičky a zároveň majiteľky salóna, pani Michaely Minarovýchovej. 

Pozri aj: Beauty poradňa GERnétic: Suchá pokožka po lete - čo s ňou?

Hormoceutické prípravky s omladzujúcim efektom

Prípravky s fytoestrogénmi predstavujú akýsi elixír mladosti pre ženskú pleť. Práve značka GERnétic prináša kozmetické novinky pre starostlivosť o menopauzálnu pokožku. Zloženie týchto hormoceutických prípravkov s omladzujúcimi účinkami je obohatené o fytoestrogény, čiže prírodné rastlinné hormóny, ktoré sú podobné tým ľudským. Získavané sú v laboratóriách GERnétic modernou biotechnológiou tak, aby si zachovali svoju plnú biologickú účinnosť. Čiastočne dokážu kompenzovať pokles hormonálnej hladiny spojený s menopauzou. Nastoľujú rovnováhu medzi estrogénom a progesterónom.

GERnétic konkrétne prináša prípravky Vital Transfer Visage a Vital Transfer Corps, ktoré sú určené aj na pravidelné domáce používanie. Vital Transfer Visage predstavuje špeciálny hormoceutický krém na tvár, ktorý je určený pre veľmi zrelú pleť s pokročilými známkami starnutia, za ktorými stojí znižujúca sa hladina hormónov. Obsahuje fytoestrogény získané zo sójových bôbov a ďateliny, natívny kolagén, mastné kyseliny z lufy, avokáda či sladkých mandlí, morské oligosacharidy aj vitamíny, stopové prvky a aminokyseliny. Aktívne zložky v kréme Vital Transfer Visage pomáhajú udržiavať a postupne i zlepšovať stav pokožky. Zvyšujú jej hustotu, objem a pevnosť, podporujú hydratáciu a prinavracajú mladistvejší vzhľad. Krém sa dvakrát denne aplikuje na vyčistenú pleť, dekolt i krk.

Vital Transfer Corps je špeciálny hormoceutický telový krém, ktorý je obohatený o fytoestrogény a je rovnako určený pre starnúcu pokožku. Ukrývajú sa v ňom estrogény zo sójových bôbov a chmeľu. Rovnako obsahuje ušľachtilé oleje a morské olichosacharidy, ktoré podporujú regeneráciu pokožky. Výťažky z hamamelu, vínnych listov a listnatca tŕnitého odstraňujú pocit ťažkých nôh a zlepšujú stav kŕčových žíl. Kalcium, organický kremík a peptidy zlepšujú štruktúru a hutnosť pokožky. Telový krém Vital Transfer Corps sa rovnako postará o pevnosť a mladistvý vzhľad pokožky. Jeden až dva razy denne je ho vhodné v malom množstve aplikovať na pokožku v miestach, ktoré majú tendenciu ochabovať.

Viac informácií o prípravkoch GERnétic sa dozviete aj na www.gernetic.cz

Odporúčame: TEST: Rozjasňujúci krém GG od GERnétic s optickou korekciou


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

2 komentáre

Jana Komadová 30.10.19 21:02

JK
karma
100.00

Tak toto by som brala hneď

  • 0
Odpovedať

Kristína Sekeráková 28.02.21 13:15

KS
karma
133.00

Vyzerá to naozaj zaujímavo :-)

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní