Vyhraj 1x ošetrenie pleti v Salóne Prirodzená krása (v hodnote 79 €)!

Vyhraj 1x ošetrenie pleti v Salóne Prirodzená krása (v hodnote 79 €)!

Častokrát si pripadáme ako obohraná platňa, ktorá dookola hovorí o tom, aké je dôležité starať sa o svoju pleť. Treba mať zaužívaný svoj ranný rituál, ktorý pripraví vašu pleť na celodenné nástrahy a rovnako aj večerný rituál, ktorý vás zbaví všetkých nečistôt a pripraví pleť na regeneráciu počas spánku. Samozrejme, pleti je potrebné občas dopriať špeciálnu výživu v podobe pleťovej masky alebo pílingu.

Ale čo v prípade salónneho ošetrenia? Nechať sa zveriť do rúk profesionálov, ktorí vedia, ako zaobchádzať s pleťou alebo takéto ošetrenie nie je vôbec potrebné? Odborníci uvádzajú, že každá dáma by si mala dopriať rozmaznávanie a hýčkanie svojej pleti v salóne aspoň raz do mesiaca (približne každých 4 – 6 týždňov). Obzvlášť, ak ste majiteľkami mastnej pleti alebo pleti s akýmikoľvek nedokonalosťami.

A keďže sme veľmi rady, že sme medzi našimi partnermi privítali nového partnera Esse Probiotic Skincare, tak potešíme aj vás, pretože môžete vyhrať darčekový poukaz na profesionálne kozmetické ošetrenie pleti probiotickou kozmetikou.

Prečo práve probiotická kozmetika? Pretože štúdie pokožky Hunter-Gatheren ukázali, že moderný životný štýl nie je veľmi zhovievavý k našej kožnej mikroflóre, ktorá sa vytvárala a formovala milión rokov. Ako všetci dobre vieme, probiotiká sú živé mikroorganizmy, ktoré sú pre nás prospešné, preto na podobnom princípe funguje aj takáto kozmetika. Probiotiká dokážu meniť mikroflóru pokožky a tým redukovať následky starnutia pokožky.

Ak vás táto kozmetika zaujala a radi by ste podstúpili profesionálne ošetrenie pleti, tak nám odpovedzte na jednoduchú otázku a ste v hre!

 

Vyhraj 1x ošetrenie pleti v Salóne Prirodzená krása (v hodnote 79 €)!

 

Správnu odpoveď nájdete tu: esseskincare.com/sk/

Súťažíme od 12.9. do 26.9.2018

- Vyhodnotenie súťaže

Súťaž je ukončená

Gratulujeme vám:


  • 1. Eva Šuster, Nitra

Do súťaže sa zapojilo 293 čitateliek.
Vyžrebovaných výhercov budeme kontaktovať prostredníctvom e-mailu.

súťaž o profesionálne ošetrenie pleti

Zdroj: Shutterstock®


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Alžbeta Stanková 13.09.18 09:30

AS
karma
108.00

je to naozaj tak, moderný životný štýl nie je veľmi zhovievavý k našej kožnej mikroflóre- preto je dobré, že vznikajú také spoločnosti ako Esse.Veľmi by ma to potešilo, keby som získala poukaz, už som veľmi dávno nebola na kozmetickom ošetrení tváre.Ani sa nepamätám!

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní