Vyhraj 3x dámsku vôňu Forever Laura Biagiotti v hodnote 51 €

Vyhraj 3x dámsku vôňu Forever Laura Biagiotti v hodnote 51 €

Doplňte do svojho každodenného života čosi výnimočné a nechajte si to navždy. Toto je filozofia sveta Biagiotti, a taktiež esencia spájajúca tri generácie Biagiotti žien: Deliu, Lauru a Laviniu. Hodnoty, nálady, pocity a príbehy dokážu zastaviť čas a urobiť život výnimočným. Práve o túto myšlienku sa opiera nová vôňa Forever venovaná ženám. 

Takmer ako stroj času, umožňuje žene viaczmyslové putovanie a stáva sa zásobníkom spomienok: jej evokujúca sila pripomína žene rôzne okamihy a výnimočné chvíle. A nielen to. Vôňa má úžasnú inšpiratívnu silu. Povzbudzuje ženu do ďalších plánov a snov, premien a ciest, nabáda ju užívať si čas s rozumom a radosťou. Forever uchová okamih navždy. Je rovnako nekonečná, ako je nekonečná vášeň a veľkorysosť žien. 

Jordi Férnandez, majster parfumér zo spoločnosti Givaudan, vytvoril Forever ako parfumovanú vodu z rodiny kvetinových, cyprusových a gurmánskych vôní. Výrazné vrchné tóny prinášajú nezastaviteľný pocit vyvolaný spojením talianskeho bergamotu, šípkového oleja, čiernych ríbezlí, akordu jablka a hrušky. Očarujúce vitálne srdce evokuje vzrušenie z objavovania nového prostredníctvom tónov ruže, konvalinky, fialky, praliniek a tuberózy. Základ je jemný a pretrvávajúci, spoľahlivý ako láska ženy. Tvoria ho tóny vanilky, pižma, fazuliek tonky a benzoín z Laosu. Najnovšie neurovedecké štúdie preukázali, že čuch je primárnym zmyslom a je priamym aktivátorom limbového systému, ktorý reguluje pocity a spomienky, nálady a túžby. Ženy majú 6,9 miliónov receptorov čuchu, kým muži ich majú 3,5 milióna. Tento fyziologický rozdiel je znázornený vo vôni, ako aj v dizajne flakónu, ktorý je absolútne jedinečný. 

 

Vyhrajte 3x dámsku vôňu Forever Laura Biagiotti v hodnote 51 €

 

Každým komentárom na našom webe pri Článkoch, Novinkách, Testoch, Videách a Receptoch máte väčšiu šancu vyhrať. :-)

Vždy, keď sa na našej stránke podelíte s nami a čitateľkami o svoj názor, radu alebo postreh, budete mať väčšiu šancu vyhrať. Počítajú sa všetky pridané komentáre počas trvania súťaže. POZOR, UPOZORNENIE: Ďakujeme za komentáre priamo k tejto súťaži, ale nimi sa do nej nezapájate!

Súťažíme od 03.10. do 17.10.2019

- Vyhodnotenie súťaže

Súťaž je ukončená

Gratulujeme vám:


  • 1. Martina Begalova, Košice
  • 2. Ivana Šurániová, Dolný Ohaj
  • 3. Marika Michálková, Považská Bystrica

Do súťaže sa zapojilo 730 čitateliek.
Vyžrebovaných výhercov budeme kontaktovať prostredníctvom e-mailu.

- Galéria
1 z 3
Vyhraj 3x dámsku vôňu Forever Laura Biagiotti v hodnote 51 € - KAMzaKRASOU.sk
Vyhraj 3x dámsku vôňu Forever Laura Biagiotti v hodnote 51 € - KAMzaKRASOU.sk
Vyhraj 3x dámsku vôňu Forever Laura Biagiotti v hodnote 51 € - KAMzaKRASOU.sk

Zdroj: Redakcia KAMzaKRASOU.sk


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

4 komentáre

Viera Cahajlova 06.10.19 17:28

VC
karma
-1.00

Výnimočná a veľmi zmyselná vôňa

  • 0
Odpovedať

Helena Kalusová 10.10.19 11:57

HK
karma
-1.00

Prečítala som si článok o využití orechových škrupín. Bola som veľmi prekvapená že je možnosť ich použiť aj na spevnenie vlasov ba dokonca aj na vybielenie zubov. Idú Vianoce takže orechových škrupín bude veľa a skúsim vyskúšať.

  • 0
Odpovedať

Beata Kolkova 12.10.19 10:11

BK
karma
100.00

Vsetky Laury krasne vonaju

  • 0
Odpovedať

Ivana Šurániová 28.11.19 12:35

karma
100.00

Dodnes mi neprisla:-(

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní