Vyhraj celodenné vstupy pre 2 osoby do St. Martins Therme & Lodge

Vyhraj celodenné vstupy pre 2 osoby do St. Martins Therme & Lodge

Veľkorysé wellness a termálne kúpele s vodnou plochou 2000 m² s 5 vnútornými a 3 vonkajšími bazénmi, s nádhernými priestormi na odpočinok, s výhľadom do prírody, tvoria klasickú časť ponuky termálneho sveta. Termálna minerálna voda, s obsahom chloridu a hydrouhličitanu sodného, vyviera z hĺbky 860 m s príjemnou teplotou 43 °C a hodnotou pH 7,9 a pri teplote bazénu do 35 °C vám pomôže objaviť, aké je príjemné uvoľniť si chrbát.

Čo viac si môžeme želať práve počas chladnejších dní, ktoré nás nekompromisne zaskočili a prekvapili aj tých najotužilejších? A práve zmena počasia je predzvesťou začiatku novej sezóny, sezóny horúcich kúpeľov, relaxu či saunovania.

Vychutnajte si uvoľnenie, prenikajúce až do pórov pokožky a rozprúďte svoju krv! 2 parné kúpele a 3 sauny s rozličnými teplotami, s aromatickými a inými špeciálnymi prísadami, ponúkajú zmenu a každý si tu nájde to, čo mu vyhovuje.

V relaxačnej odpočinkovej miestnosti prežijete, prostredníctvom pravých nahrávok zvukov národného parku, celý deň pri jazere regiónu Seewinkel. Relaxujte a uvoľnite sa pri zvukoch prírody! Aj v saune nájdete odpočinkové zóny a vnútorný dvor sauny je doplnený rastlinami a prírodnými prvkami z regiónu.

Ak chcete zažiť výnimočný a luxusný zážitok priamo v St. Martins Therme & Lodge, zapojte sa do súťaže o celodenné vstupy pre 2 osoby do St. Martins Therme & Lodge v hodnote 54 EUR!

 

Vyhrajte celodenné vstupy pre 2 osoby do St. Martins Therme & Lodge v hodnote 54 EUR!

 

Súťažíme od 28.9. do 11.10.2018

- Vyhodnotenie súťaže

Súťaž je ukončená

Gratulujeme vám:


  • 1. Kristina Foltanova, Bratislava

Do súťaže sa zapojilo 338 čitateliek.
Vyžrebovaných výhercov budeme kontaktovať prostredníctvom e-mailu.

súťaž o darčekový poukaz

Zdroj: Shutterstock®


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

2 komentáre

Jana Dz 04.10.18 21:12

JD
karma
108.00

juuuj, chystame sa sem , takze sa na to velmi tesim, vyzera to tam krasne a nie je to daleko za hranicami. paci sa mi, ze je to friendly ku zvieratkam, tak si mozno zoberieme naseho certa so sebou:)

  • 0
Odpovedať

Jana Fuchsová 12.10.18 10:14

JF
karma
80.00

nestihla som nevadí, gratulujem výhercom nech si užijú

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní