WEDBOX: Zachovaj si všetky spomienky na svoj veľký deň D!

WEDBOX: Zachovaj si všetky spomienky na svoj veľký deň D!

Bez ohľadu na to, koľko svadieb ste doposiaľ navštívili alebo koľkokrát ste boli družičkou, existujú nejaké veci, o ktorých sa dozviete len pri plánovaní svojej svadby a svojho svadobného dňa.

Kedysi bolo plánovanie tohto veľkého dňa poznačené papierovými kalendármi a ručne písaným zoznamom úloh a náležitostí, ktoré je potrebné vybaviť. Teraz, v dobe moderných technológií, je plánovanie svadby oveľa jednoduchšie, než kedykoľvek predtým. Technológie môžu preniknúť do každej časti svadobného plánovania – či už riešite hostinu, šaty a podobne.

Ak práve začínate s týmto veľkým svadobným dobrodružstvom, tak by ste mali vedieť, že každý váš svadobný hosť môže byť súčasťou vašej svadobnej dokumentácie. Takto si budete môcť uchovať každú nečakanú momentku, ktorá sa počas vášho veľkého dňa D udeje.

Pozri aj: Dlhý, krátky, s čipkou či bez? Vyber si ten pravý svadobný závoj!

svadobná aplikácia

Zdroj: Shutterstock®

Získajte jedinečné momentky vďaka vašim hosťom!

Fotografovanie svadieb je vskutku náročnou činnosťou – v tom sa zhodneme asi všetci. Aj keď si to neuvedomujeme, fotografovanie svadby nie je len o tom, prísť do kostola alebo do sály, spraviť pár záberov a nechať si za to zaplatiť. Svadobný fotograf čelí veľkej povinnosti, pretože platia nepísané pravidlá, podľa ktorých by mal byť každý svadobný hosť aspoň na jednej pamätnej fotke! Samozrejme, k tomu patrí úprava fotiek a ďalších X povinností.

Avšak, v súčasnosti môžete mať okrem jedného hlavného fotografa aj ďalších a nebude vás to takmer nič stáť. Totižto, vaším fotografom môže byť každý svadobný hosť, ktorého ste na svadbu pozvali. Nie je nič neobvyklé robiť si „selfiečka“ a zdieľať ich na sociálnych sieťach. Prostredníctvom smartfónov sa dajú urobiť skvelé momentky, ktoré môžu uniknúť aj tomu najprecíznejšiemu oku fotografa. Takto budete mať zo svojej svadby unikátne zábery, dokonca aj z iného uhla pohľadu. 

Zaujme ťa: Svadobná výzdoba netradične: Tieto farebné kombinácie ťa dostanú!

mobilná svadobná aplikácia

Zdroj: Shutterstock®

Uchovajte si všetky spomienky na perfektný svadobný deň!

Jedna vec je urobiť skvelú fotku, druhá vôbec sa k nej niekedy dostať. V prípade malej svadby len v kruhu najbližšej rodiny to zložité nebude. Ale čo pri svadbách, kde je 100, 200 a viac svadobných hostí? Nie je to úplne bežné, ale sú aj takéto veľké rodinné svadby. Obvolať každého hosťa by vám zabralo niekoľko dní a aj to je otázne, či by ste sa k fotkám dopracovali. Ale máme pre vás jednoduché WEDBOX riešenie!

Odporúčame: Ako byť netradičná nevesta? Črievičky vymeň za svadobné tenisky!

wedbox aplikácia

Zdroj: Shutterstock®

WEDBOX – vaša svadba očami druhých

Vďaka jednoduchej aplikácii môžete mať svoju svadbu pod kontrolou. Vďaka WEDBOX môžete zozbierať všetky fotky a videá, spravené svadobnými hosťami. Stačí si stiahnuť aplikáciu do telefónu, zaregistrovať sa, pozvať do aplikácie hostí a je to. Uchovajte si tak svoje spomienky na jednom mieste! WEDBOX vám umožní:

  • nahrávať fotky a videá – všetky fotky a videá, zachytené smartfónmi vašich hostí, sa vám uložia na jednom mieste a vy si ich budete môcť jednoducho stiahnuť
  • automatická kategorizácia fotiek – vďaka šikovnej aplikácii budete mať všetky fotky automaticky roztriedené. Stačí si len zadať hlavné kategórie – kostol, sála, odobierka, svadobné auto a podobne a aplikácia triedenie vyrieši za vás
  • jednoduché stiahnutie – ako sme písali, po svadbe si všetky fotky jednoducho stiahnete, a to už bude na vás, kedy si na to nájdete chvíľku času – fotky budú na serveri uchované po dobu 2 mesiacov. Poprípade, hneď nasledujúci deň na „dožierkach“ (dozvukoch) si môžete prezrieť všetky vytvorené momentky

Neprehliadni: Nevesty pozor: Toto je dokonalá farba pre družičky. Aj tie tvoje!

aplikácia na uchovávanie svadobných fotiek

Zdroj: Shutterstock®

Užite si svoj svadobný deň v plnej paráde!

Aj vďaka takejto aplikácii a všetkým spomienkovým fotkám si môžete užiť svoj nezabudnuteľný svadobný deň. Ak vás aplikácia zaujala, tak si ju jednoducho stiahnite do svojho telefónu (s iOS alebo Android operačným systémom) úplne zadarmo. Avšak, ak budete zdieľať tento článok s ostatnými budúcimi nevestami (na svadobnom fóre, vo svadobných skupinách na sociálnych sieťach a podobne), môžete získať prémiový balíček úplne zadarmo.

Zdieľajte článok, spravte scrennshot a pošlite ho na support@wedbox.com  a vyskúšajte si aplikáciu s prémiovým účtom, v hodnote 49,99 €, úplne zadarmo.

- Anketa

VYSKÚŠALI BY STE SI TÚTO APLIKÁCIU NA SVOJEJ SVADBE?

Odpovedalo 8 ľudí  

Určite áno, je to šikovná aplikácia, ktorá má množstvo funkcií
50%
Áno, ale bohužiaľ, už som vydatá/ženatý
13%
Ak budem niekedy chystať svoju svadbu, tak si ju stiahnem
13%
Nie, nie je to nič pre mňa
25%

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

2 komentáre

Jana Komadová 23.09.18 17:30

JK
karma
100.00

Už som 32 rokov vydatá a som rada ze mam aspoň foto od fotografa z atelieru teraz je xxx možností

  • 0
Odpovedať

Kristína Sekeráková 22.09.21 14:14

KS
karma
133.00

Super, škoda že som o tejto aplikácii skôr nevedela :-)

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní