Zažite rozprávku – staňte sa Popoluškou

Zažite rozprávku – staňte sa Popoluškou

Všetky poznáme ten príbeh. Šťastiu napomôžu tri oriešky a definitívne ho spečatí črievička. Teraz sa môže v Popolušku premeniť každá z nás. Navštívte počas novembra vybrané predajne Baťa, čaká na vás princ aj osudová topánka.

Zažite rozprávku

Dámy, priznajme si to. Občas snívame o mužovi, ktorý sa k nám bude chovať ako ku princeznej. A keby sa zjavil ešte aj so správnymi topánkami v ruke, bol by to úplný ideál. Čarovná kombinácia, ktorá rozbúcha každé nákupné srdce, teraz čaká na vás v šiestich vybraných predajniach Baťa. Na výber sa ponúka Mirage v Žiline, optima v Košiciach alebo Forum v Poprade a v rámci Bratislavy centrá, Eurovea, Aupark a Bory Mall.

Pozri aj: Nulový odpad v kúpeľni? Ukážeme ti, ako na to!

Baťa

Zdroj: Shutterstock®

Zdroj foto: Baťa

Keď vám sadne, ste Popoluška

Osudovú črievičku si bude môcť vyskúšať každá z nás, ktorá navštívi predajne Baťa, a to vždy v sobotu a v nedeľu, v čase od 10:00 hod do 20.00 hod. Na nohu vám ju nastokne princ, ktorého úlohou bude nielen šarmantná asistencia, ale i rozdávanie cien. Ak vám topánka sadne, možno práve vy budete jednou z viacerých Popolušiek, ktorá domov odíde so štýlovým párom topánok Baťa zadarmo. Vyhráva každá 50-ta dáma, ktorej princom nastoknutá črievička padne ako uliata. Okrem atraktívnej hlavnej ceny sú v hre i ďalšie darčeky.

popoluška

Zdroj: Shutterstock®

Zdroj foto: Adobe Stock

Navštíviť predajne Baťa sa v novembri oplatí. Pre viac informácii o súťaži a jej pravidlách sledujte Facebook stránku Baťa Slovensko, ako aj microsite https://www.bata.sk/web/stranka/popoluska.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

5 komentárov

Katarína Konečná 24.11.17 08:33

KK
karma
109.00

no asi tam cez víkend zájdem, budem síce taká preddôchodková Popoluška, ale možno niečo vyhrám :)

  • 1
Odpovedať

Katarína Kusá 24.11.17 14:32

KK
karma
90.00

páči sa mi ten nápad len na moju nohu č. 41 ledva ja natiahnem topánku nie ešte chudák princ, ale určite pôjdem pozrieť...jeden nikdy nevie

  • 0
Odpovedať

Mária Maxianová 24.11.17 17:35

MM
karma
100.00

škoda, že v našom meste Baťa nemá predajňu

  • 0
Odpovedať

Soňa Krátka 11.12.17 17:56

SK
karma
114.00

ja mám asi ozaj takú popoluškovskú veľkosť nohy a s topánkami mávam problém, nosím obuv s číslom 35

  • 0
Odpovedať

Jana Komadová 26.12.17 12:55

JK
karma
100.00

Kupujem si lodičky od Batu

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní