Svadobný oblek pre ženícha či svedka: Prečo sa neobmedzovať len na čiernu?

Svadobný oblek pre ženícha či svedka: Prečo sa neobmedzovať len na čiernu?

Povedzme si pravdu, žiaden chlap vo všeobecnosti nemá rád nakupovanie. Niektorí to dokonca berú ako trest. Prechádzanie uličkami v obchodoch a okukovanie stojanov s oblečením rozhodne nie je pre nich zábavne strávený čas. Čas strávený v obchodnom centre dokážu využiť aj úplne inak – napríklad na pive s kamarátmi či sledovaním futbalového alebo hokejového zápasu. No pri výbere svadobného obleku by si mali ten čas nájsť a predovšetkým by si mali vyhradiť dostatok času, aby našli oblek svojich snov. Možno sa to javí ako veľmi jednoduchá úloha, veď muži zväčša nemajú problém pri výbere oblečenia. Stačí vojsť do prvého obchodu, vybrať oblek, vyskúšať ho a je to. Avšak páni, pozor! Pri výbere svadobného obleku je potrebné brať do úvahy množstvo faktorov – výber látky, farby, treba zohľadniť dress code (stanovený nevestou :D) a v neposlednom rade aj rozpočet.

Majte však na pamäti, že výber svadobného obleku by ste si nemali nechávať na poslednú chvíľu. Ak si nechávate šiť svadobný oblek na mieru, tak sa s krajčírom dohodnite vopred, aby ste neboli pred svadbou v strese, či bude oblek dokončený na čas. Poprípade pri kratšom termíne na zhotovenie zákazky si môže krajčír popýtať za oblek o niečo viac.

Dokonalý svadobný oblek pre ženícha či svedka

Rovnako, ako nevesty venujú veľkú pozornosť výberu svadobných šiat, tak aj ženísi by si mali dať záležať na výbere svadobného obleku. Aj keď stále platí, že čierny oblek je elegantný, určite sa nemusíte báť menších farebných experimentov. Nikde nie je napísané, že by ste mali byť presne tým jedným tuctovým ženíchom, pokojne sa môžete trošku odlíšiť. Najčastejšie muži siahajú po maslovom, bielom alebo sivom svadobnom obleku. Ak uvažujete nad úplne inou farbou, ktorá môže byť až extravagantná, tak to poriadne zvážte. Nevesta bude v bielom, tak s ňou môžete vytvoriť kontrast alebo môžete byť zladení tón v tóne.

A aké sú aktuálne svadobné trendy na pintereste? Hľadali sme inšpirácie na svadobné obleky, ktoré nadchnú nejedného ženícha. Necháte sa nimi ohúriť a zvolíte aj vy niečo podobné alebo budete voliť otrepanú klasiku v podobe čierneho smokingu, fraku alebo žaketu?

Pozri aj: Čo by mal ženích vedieť pred svadbou? Toto je 7 najdôležitejších vecí

1 z 19

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

2 komentáre

Zuzana Jasna 05.04.21 22:25

ZJ
karma
-1.00

Myslím, že pri výbere treba zohľadniť typ nastávajúceho ženícha. On je predsa ten, kto sa má v tento výnimočný deň cítiť komfortne.

  • 0
Odpovedať

Kristína Sekeráková 08.04.21 11:29

KS
karma
133.00

Modré obleky sú podľa mňa v súčasnosti najviac trendy :-)

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Svadba

Čo čítajú ostatní