Zimná starostlivosť o pleť s Mary Kay: Čo určite nevynechať?

Zimná starostlivosť o pleť s Mary Kay: Čo určite nevynechať?

V zimných mesiacoch je pokožka vystavená rýchlemu striedaniu teplôt, studenému vetru a mrazu, čím veľmi trpí. Rýchlejšie sa vysušuje a často reaguje nepríjemným pocitom napätia, svrbenia a začervenania. Aby sa vaša pleť cítila v zime vo svojej koži je potrebné jej dopriať špeciálnu ochranu a starostlivosť. Preto sme pre vás pripravili odporučené prípravky pre zimné obdobie. 

Pozri aj: Intenzívne liftingové sérum: Zachovaj si krásu v každom veku!

ako hydratovať pleť

Zdroj: Redakcia KAMzaKRASOU.sk

Hydratácia

Pleť v zime potrebuje predovšetkým hydratáciu. Nízka vlhkosť, vietor a chlad spôsobujú dehydratáciu pokožky, preto potrebuje zvýšenú ochranu pred nepriaznivými vplyvmi okolia. Keď chýba pleti hydratácia, nemôže správne fungovať a sú na nej viac viditeľné vrásky, vysušené miesta a šupinky.

  1. Regeneračný výživný krém s intenzívnym hydratačným účinkom: Pomáha zlepšovať hydratáciu, pružnosť, elasticitu a pevnosť pleti. Zmäkčujúce zložky pomáhajú zlepšiť vzhľad pokožky a antioxidanty zároveň chránia pokožku pred účinkami voľných radikálov, ktoré vytvára okolité životné prostredie.

  2. Extra zvláčňujúci nočný krém: Poskytuje maximálnu ochranu pred vplyvmi životného prostredia a pomáha pleti udržiavať prirodzenú vlhkosť. Vytvára ochrannú vrstvu, ktorá minimalizuje straty vlhkosti a zlepšuje hydratáciu suchých miest. Ideálny na veľmi suchú pleť a vysušené partie tela.

  3. Intenzívny hydratačný krém: Pomáha obnoviť optimálnu hydratáciu pleti. Zanecháva pleť hydratovanú až po dobu 10 hodín. Okamžite po aplikácii zanecháva pleť žiarivejšiu a neuveriteľne jemnú a hladkú.

  4. Nemastný hydratačný gél: Obnovuje a udržuje hydratačnú rovnováhu pleti a chráni ju po dobu 10 hodín. Vďaka vitamínu E a výťažku zo zeleného čaju je pleť hodvábne jemná. Aplikuje sa po použití hydratačného krému.

účinky vitamínu C

Zdroj: Redakcia KAMzaKRASOU.sk

Vitamín C kráse pristane

Jedným z najlepších antioxidantov pre potlačenie škodlivých voľných radikálov je vitamín C, známy tiež ako kyselina askorbová. Ľudské telo časom stráca schopnosť vytvárať si vitamín C prirodzenou cestou, takže musíme získavať tento dôležitý vitamín v potrave. Vitamín C je pre pokožku veľmi dôležitý, pretože neutralizuje voľné radikály, napomáha syntéze kolagénu a chráni spojivové tkanivo, ktoré dodáva pokožke jej tvar a objem.

  1. TimeWise® Regeneračné sérum +C: Túžite po liftingu pleti? TimeWise® Regeneračné sérum +C je účinná kúra, ktorá vám môže pomôcť. Sérum posilňuje kolagén a pomáha pleti navrátiť pružnosť. Obsahuje prírodné zdroje vitamínu C, vrátane výťažkov z granátového jablka, slivky kakadu, ovocia stromov camu camu, čerešne acerola a čiernych ríbezlí. Výsledkom používania tohto séra je vypnutá a pevná pleť, ktorá je viditeľne aj na dotyk pružnejšia.
  2. TimeWise® Aktivátor s vitamínom C (12 štvorečkov): Novinka v kozmetickom priemysle využíva prelomovú technológiu, ktorá dodáva pleti čistý vitamín C v podobe malého rozpustného štvorčeka. Akonáhle sa štvorček rozpustí na dlani, stabilizovaný derivát vitamínu sa na pleti premení na čistý vitamín C. V kombinácii s pleťovým sérom Mary Kay® aktivátor s vitamínom C výrazne posilní jeho účinok. Už za dva týždne je pleť žiarivejšia má jednotnejší tón a jemné i hlbšie vrásky sú zredukované.

Odporúčame: TEST: Skinvigorate Sonic™ Čistiaca kefka na tvár od Mary Kay

ako ošetrovať pery v zime

Zdroj: Redakcia KAMzaKRASOU.sk

Pery v zime potrebujú pomoc

Jemná a citlivá koža na perách nie je vybavená mazovými žľazami, preto v sychravom počasí rýchlejšie vysychá, popraská a šúpe sa. Len s rúžom alebo leskom si vaše zákazníčky v zime nevystačia. Odporučte im kúru na pery, ktorá im okamžite dodá pocit dokonalého ošetrenia.

  1. Kolekcia Saténové pery White Tea & Citrus (cukrový peeling a balzam): Nahé pery do mrazu nepatria. Pomôžte svojim zákazníčkam ochrániť pery týmto účinným duom prípravkov, ktoré sa skladá z peelingu a balzamu na pery. Cukrový peeling veľmi šetrne odstraňuje vysušenú pokožku a v priebehu okamihu pery vyhladí a zvláčni. Balzam na pery prispieva k ochrane jemnej pleti pred vysušením, popraskaním a pred studeným zimným vetrom. Jediná vrstva hydratuje najmenej 6 hodín.
ako chrániť pleť pred UV žiarením

Zdroj: Redakcia KAMzaKRASOU.sk

Ochrana pred slnkom

Ani v zime nezabudnite chrániť pleť pred slnkom, ktoré dokáže byť poriadne ostré. Vyberajte preto hydratačné krémy s ochranným faktorom.

  1. TimeWise® Age Minimize 3D™ Denný krém s SPF 30: Tento krém s hydratačným účinkom spomaľuje viditeľné známky starnutia pleti. Pôsobí ako antioxidant a pomáha neutralizovať účinky voľných radikálov na pleť. Poskytuje širokospektrálnu ochranu pred UVA/UVB žiarením. Prinavracia pleti jej prirodzený, mladistvý jas a potlačuje jemné linky a vrásky. Rýchlo sa vstrebáva a pleť hydratuje po dobu 12 hodín. Pleť je vyživená a vyzerá žiarivejšie po celý deň.
  2. TimeWise Repair™ Volu-Firm™ Denný krém s SPF 30**: Pomáha pleti odolávať starnutiu ako nikdy predtým. Poskytuje ochranu pred UVA/UVB slnečným žiarením. Viditeľne redukuje hlboké vrásky a vypína a spevňuje kontúry tváre. Obnovuje vitalitu pleti a zmierňuje vrásky na krku.

Neprehliadni: VIDEO: Viackroková starostlivosť o pleť s Mary Kay

ako zjednotiť tón pleti

Zdroj: Redakcia KAMzaKRASOU.sk

Preč s pehami na kráse

Nepravidelný tón kože je väčšinou prvým prejavom starnutia. Pokožka s rovnomerným farebným odtieňom vyzerá mladšie, a preto je veľmi dôležité zabrániť vzniku tmavých škvŕn a pokiaľ sa už začnú objavovať, tak je potrebné ich správne ošetrovať.

  1. TimeWise® Sérum na zjednotenie tónu pleti: Pomáha redukovať tmavé škvrny a pehy a obnovovať prirodzený a zjednotený vzhľad pleti. S TimeWise® Sérom na zjednotenie tónu pleti zmeníte matnú pleť bez života na pleť, ktorá bude žiariť. Každodenným používaním odstránite poškodenie pigmentové škvrny, hyperpigmentáciu i tmavé pehy. Obnovíte prirodzený žiarivý jas pokožky a mladistvý vzhľad a vaša pleť bude zjednotená a rozjasnená.
starostlivosť o pokožku rúk

Zdroj: Redakcia KAMzaKRASOU.sk

Aj ruky potrebujú špeciálnu zimnú starostlivosť

Nízke teploty, mrazivý a suchý vzduch nepridáva na kráse ani pokožke rúk. Aby si zachovala svoju hebkosť a vláčnosť, noste neustále pri sebe kvalitný krém na ruky. Perfektný je krém na ruky s obsahom bambuckého masla. 

  1. Krém na ruky bez parfumácie: Okamžite hydratuje pleť a je klinicky preukázané, že pôsobí 24 hodín. Pocit suchej kože zmizne, akonáhle sa tento krém s bambuckým maslom vstrebe do pokožky. Dodá rukám pocit jemnosti a zanechá ich viditeľne hladšie. Ruky sú upokojené a zostanú hydratované aj po umytí.

Zaujme ťa tiež: TEST: Lash Intensity™ Maskara od Mary Kay - objem a dĺžka v jednom?!


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní