Na Slovensko prichádza bežecká séria Behaj lesmi

Na Slovensko prichádza bežecká séria Behaj lesmi

Filozofiou projektu Behaj lesmi je vrátiť beh do prostredia, kam prirodzene patrí – do prírody, do slovenských lesov. Filozofiou a dlhodobou ideou lekární Dr.Max je zase podpora aktívneho životného štýlu. Spojením týchto dvoch vzácnych ideí je partnerstvo na jedinečnom projekte, na ktorý sa môžete tešiť už čoskoro.

Potreba dostať deti, ale aj ich rodičov späť k aktívnemu životnému štýlu a pohybu je stále silnejšia. Najmä izolácia, ktorú sme prežívali, a neľahké obdobie túto myšlienku iba podporujú. Aj preto sa lekárne Dr.Max rozhodli pomôcť k dosiahnutiu tohto cieľa a vstúpili ako hlavný partner celého podujatia a titulárny partner detských pretekov Dr.Max do partnerstva projektu Behaj lesmi.

beh v prírode

Zdroj: Shutterstock®

Bežecká séria Behaj lesmi

„V podpore aktívneho životného štýlu pri budovaní pevného zdravia vidíme veľký zmysel. Ako poskytovateľ lekárenskej starostlivosti je jedným z našich cieľov viesť ľudí k prevencii a šport je ideálnou cestou ako to dosiahnuť. Napokon v tejto oblasti realizujeme viacero aktivít, ako je napríklad odborná kampaň či profesionálne poradenstvo v našich lekárňach. Významnú pozornosť v starostlivosti venujeme aj rodinám. Podpora podujatia Behaj lesmi je preto pre nás úplne prirodzená a veľmi sa z nej teším. Som rád, že sa najbližšie roky budeme podieľať na projekte, ktorý spája starostlivosť o zdravie ľudí, aktívny pohyb celej rodiny a zároveň prírodu ako prirodzené prostredie,“ hovorí Andrej Križan, komerčný riaditeľ Dr.Max Slovensko.

Behaj lesmi je séria 3 pretekov v prírode, ktorá láka bežcov na trasy z 80 % na mäkkom povrchu a zo 100 % na čerstvom vzduchu. Trasy sú starostlivo vybrané a svojou dĺžkou prispôsobené skúseným bežcom, ale aj začiatočníkom a deťom. Práve podpora detí je pre nás nesmierne dôležitá. A okrem plnohodnotnej podpory a starostlivosti, ktorú pripravujeme tak pre dospelých, rovnako ako aj tých najmenších, dostane každý detský účastník parádne pretekárske tričko.

Odporúčame: Časté mýty o zdravej výžive: Tu je 10 prípadov, kedy je pravda inde!

beh vonku

Zdroj: Shutterstock®

Za organizátora tohto jedinečného podujatia na Slovensku hovorí David Douša: „Máme veľkú radosť, že sme si podali labky s Dr.Max už v prvej sezóne, a že rovno pôjde o spoluprácu s horizontom niekoľkých rokov. Hlavným poslaním Behaj lesmi aj Dr.Max je starostlivosť o zdravie a ako fyzickú, tak aj duševnú kondíciu verejnosti. Veríme, že spoločne porastieme, a že sa nám bude dariť rozbehnúť čo najviac Slovákov a prispieť tak k návratu rodín k pravidelnému športovaniu v prírode.“

Prvé podujatie bežeckej série Behaj lesmi sa bude konať začiatkom leta 19. júna 2021 v okolí bratislavského DEVÍNA. Ďalej bude pokračovať pretekmi 17. júla 2021 v lesoch VEĽKEJ FATRY. A napokon tretí a zároveň posledný tohtoročný beh je naplánovaný na 21. augusta 2021 v nádhernom prostredí ŠTAVNICKYCH VRCHOV.

Čo všetko si pre vás Dr.Max na pretekoch pripravil, prinesieme už čoskoro. Pre aktuálne informácie tiež sledujte naše sociálne siete alebo webstránku behajlesmi.sk.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní