VIDEO: Výber vizážistky na svadbu: Ako sa rozhodnúť pre to najlepšie?

VIDEO: Výber vizážistky na svadbu: Ako sa rozhodnúť pre to najlepšie?

Svadba a svadobná oslava predstavujú jedinečné chvíle v živote väčšiny žien i mužov. Než si však dvaja zaľúbenci povedia svoje áno, poriadne to so svojou rodinou a najbližšími oslávia a vytvoria si nezabudnuteľné spomienky, musia prejsť neraz dlhou a poriadne náročnou cestou svadobných príprav. Pred samotnou svadbou je nevyhnutné zariadiť obrovské množstvo vecí. Reč je pritom o tých najhlavnejších bodoch príprav, ako napríklad výbere miest pre obrad a hostinu, až po tie najmenšie detaily, ako je farba či štýl dekorácií. Je potrebné zaobstarať jedlo, výzdobu, hudbu, pozvánky a mnoho ďalších vecí. Samozrejme, ženích a nevesta nemôžu zabudnúť pri prípravách na seba.

Kým mužovi spravidla stačí dobre padnúci oblek, topánky a trochu gélu na vlasy, žena potrebuje okrem vysnívaných svadobných šiat a nádherných črievičiek aj doplnky a niekoho, kto jej spraví účes a líčenie presne podľa jej predstáv. Výber vizážistu na svadbu pritom nemusí byť jednoduchý. Je potrebné voliť dobre, pretože i zlé svadobné líčenie môže pokaziť radosť z krásneho dňa. Ako pri výbere vsadiť na istotu? Na túto tému sme si pre vás pripravili video v spolupráci s Mary Kay. Dozviete sa v ňom, prečo je tou najlepšou a osvedčenou voľbou práve kozmetická poradkyňa, ktorá pozná vašu pleť a dokáže toho oveľa viac, ako len v deň D vyčarovať krásny make-up.

Odporúčame: Trendy svadobné fotografie: Najžiadanejšie témy pre romantické fotky

Buďte si výberom isté na sto percent!

Žiadna budúca nevesta nechce pri výbere vizážistu šliapnuť vedľa. Zlé líčenie v deň D môže predstavovať hotovú katastrofu, ktorej niekedy nedokáže predísť ani skúška svadobného líčenia. Ako teda možné problémy so svadobným make-upom a prácou vizážistu eliminovať? V našom novom videu sa spolu s Ivetkou Garaj Ecsekovou, nezávislou kozmetickou poradkyňou Mary Kay, rozprávame o tom, ako vsadiť pri výbere vizážistu takpovediac na istotu, a to tak, že si za vizážistu na svadbu zvolíme práve svoju kozmetickú poradkyňu. Kozmetická poradkyňa totižto nie je len vizážistkou a neponúka budúcej neveste len krásne líčenie, ale v prvom rade aj poradenstvo v oblasti správnej starostlivosti o pleť.

Netreba totižto zabúdať na to, že make-up bude vždy vyzerať dobre hlavne na čistej, zdravej a peknej pleti. Nevesta môže tak vďaka spolupráci s kozmetickou poradkyňou zvoliť pred očakávaným dňom vhodnú starostlivosť o pleť, čo bude v deň D rozhodne vidieť. Kozmetická poradkyňa vie neveste odporučiť vhodné prípravky, ktoré sú určené presne pre jej typ pleti a vie jej poradiť napríklad i to, ktoré kozmetické procedúry a zásahy do pleti by tesne pred svadbou rozhodne nemala podstúpiť. Nuž, kozmetická poradkyňa vie neveste skutočne poradiť v mnohých oblastiach, samozrejme, i čo sa líčenia týka. Viac sa už o danej téme dozviete v našom videu. Želáme príjemné sledovanie!

Pozri aj: Svadobná bunda: Tomuto trendu určite podľahneš i ty!


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

svadobný účes
svadobné líčenie
Svadba

Čo čítajú ostatní