Slaný bar na svadbe: Svadobný trend pre rok 2022

Slaný bar na svadbe: Svadobný trend pre rok 2022

S koncom roka sa schyľuje k bilancovaniu celého roka. Začíname premýšľať nad tým, čo nám daný rok dal a čo nám vzal. No na druhej strane s koncom roka prichádzajú aj nové trendy pre ten nasledujúci. Jedným z najväčších trendov sú pop-up svadby alebo teda zdieľané svadby, pri ktorých zdieľate svadobnú sálu s inými mladomanželskými pármi – cieľom je takýmto spôsobom ušetriť. Ďalším trendom na svadbe je ohňostroj, ktorý je veľkolepým vyvrcholením samotnej svadby. No v neposlednom rade aj tzv. salty bar so slanými maškrtami.

Doposiaľ mladomanželia volili predovšetkým candy bar so všetkými sladkými maškrtami. K tomu čokoládová fontána, zopár makróniek, nejaké tie menšie tortičky a mnoho ďalších zákuskov k tomu. V roku 2022 budú však žiadanejšími slané bary.

Slaný bar pre tých, ktorí nemajú radi sladké

V nasledujúcom roku si na svoje prídu tí, ktorí nemusia sladké. Ak aj vy, ako budúci mladomanželia, si radšej pochutnáte na rôznych orieškoch, tyčinkách a ďalších slaných maškrtách, tak zvoľte práve slaný bar. Slaný bar môžete obohať aj o rôzne syry, salámy, klobásky či dokonca rôzne dípy alebo omáčky k zemiakovým lupienkam. Skvelou voľbou sú oriešky, praclíky, nátierky, pagáčiky, pukance či iné jemné slané pečivo. Popravde, uvidíte, koľko hostí sa pustí do týchto slaných maškŕt skôr než do tých sladkých.

Nezabudnite však na to, že k takýmto slaným maškrtám sa skvelo hodí kvalitné víno, ktoré podčiarkne chuť napríklad takým syrom. K syrom sa hodí aj hrozno, tak ho nezabudnite do slaného baru, respektíve k syrom či salámam a klobáskam doplniť.

Pozri aj: Rozprávková svadba v zime: 5 dôvodov, prečo naplánovať svadbu v tomto období


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

svadobná hostina

Čo čítajú ostatní