K perfektne padnúcemu obleku patrí aj vôňa, ktorá vystihuje ženíchovu osobnosť

K perfektne padnúcemu obleku patrí aj vôňa, ktorá vystihuje ženíchovu osobnosť

Žiaden svadobný outfit sa nezaobíde bez jeden veci – bez vône, ktorá by zosobňovala charakter jej nositeľa a zároveň, ktorá by mu navodila príjemné spomienky spojené so svadbou vždy, keď ju znovu použije.

Aj keď sa na prvý pohľad zdá, že pre budúcich ženíchov je plánovanie svadby hotovou nočnou morou, preto sa do príprav nezapájajú, opak je pravdou. Na výbere pánskej voňavky, alebo inak povedané pánskeho parfému, si dajú záležať rovnako, ako na výbere svadobného obleku.

Pokiaľ však ide o výber najlepšej svadobnej pánskej vône na tento veľký deň, zdanlivo nekonečné možnosti môžu byť ohromujúce a mierne stresujúce. Totižto, vybrať si môže byť skutočne náročné. Čo sa týka pánskych parfémov, vyberať si môžete z kategórií vôní, ako sú drevité, korenisté alebo svieže. Korenisté vône najčastejšie obsahujú tóny škorice a vanilky. V základe drevitých vôní nájdete predovšetkým cédrové drevo, pačuli alebo vetiver. Svieže sú obohatené tónmi tráv, citrusov a ovocia. Ktorá je pre vás, ako ženícha, tá pravá svadobná vôňa? Ak si neviete vybrať, tak vám poradíme.

Pozri aj: Aké zvoliť topánky k svadobnému obleku pre ženícha?

pánska vôňa

Zdroj: Shutterstock®

Parfémy LACOSTE

Chcete si na svoj svadobný deň vytvoriť spomienku v podobe vône, ktorá sa vám už navždy bude spájať s touto výnimočnou udalosťou? Tak v tom prípade definujte muža, ktorým ste, pomocou ikonických vôní, ktoré vydržia po celý deň. Vyberte si parfum LACOSTE, ktorý podčiarkne prirodzenú charizmu každého odvážneho muža, ktorý sa nebojí rozohrať hru so štýlom a eleganciou.

Drevitá vôňa s tónmi plnými energie, akou je Lacoste Essential, bude vašou vyvolenou v prípade, že túžite po vôni, ktorá pomaly odznie na konci dňa. Zažijete s ňou nepoznané a vytvoríte zmyslový zážitok nielen pre seba, ale aj svojej nastávajúcej manželke či svadobným hosťom. Hrejivé cédrové drevo a zemité pačuli bude vašim verným spoločníkom.

Užite si silu prítomného okamihu vďaka vôni Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 Blanc, ktorú dozaista ocení každý gentleman. Drevitá vôňa vám pomôže zabudnúť na všetok stres spojený so svadobným dňom a zaplaví vás čistou sviežou vôňou, ktorá v sebe kombinuje limetku, cédrové drevo, eukalyptus a jedľu.

Parfémy TRUSSARDI

Trussardi je taliansky módny dom založený v roku 1911. Začínal ako výrobca kožených rukavíc, no neskôr svoj sortiment rozšíril o ďalší kožený tovar, ale aj parfémy. Spoločnosť svoj prvý parfum  „Trussardi“ namiešala v roku 1980 a v roku 1983 zase prišla na trh s pánskym parfumom pod názvom  „Trussardi Uomo“.

Parfémy Trussardi odrážajú tradíciu, taliansku kultúru a súčasné trendy, pričom každá vôňa je inšpirovaná talianskym životným štýlom. Očaril aj vás tento životný štýl alebo len hľadáte správny parfum na svoj svadobný deň? Tak v tom prípade siahnite po aromatickej vôni Trussardi My Land alebo Trussardi Uomo.

Vôňa My Land je namiešaná z tých najlepších zložiek, ktoré odrážajú taliansky životný štýl. Úvod patrí súhre mandarínky a bergamotu. Na ne sa v srdci napájajú akordy levandule a fialky. Základ vône tvoria koža, kašmírové drevo a vetiver. Trussardi Uomo je zmesou muškátového orieška a bergamotu, fialky a šalvie muškátovej. Záver vône patrí tónom zmyselnej kože, exotického pačuli a machu.

Neprehliadni: Čo by mal ženích vedieť pred svadbou? Toto je 7 najdôležitejších vecí

pánska vôňa

Zdroj: Shutterstock®

Pánske parfémy Montblanc

Vône rozprávajú príbehy, formujú emócie a evokujú poéziu písanú neviditeľným atramentom. A tak, ako si vy vytvárate svoju vlastnú novú kapitolu v živote a začínate ju zapĺňať novými dobrodružstvami a zážitkami s partnerkou, tak aj značka Montblanc si vybudovala svoju povesť vďaka elegantným vôňam. Každá vôňa Montblanc je elegantným umeleckým dielom, ktorý charakterizuje nekonečná vášeň pre krásu. Preto nech už siahnete po ktorejkoľvek vôní, nešliapnete vedľa.

Zaujať vás môže Montblanc Explorer – aromatická drevitá vôňa pre moderných dobrodruhov, ktorá je vytvorená z najkvalitnejších ingrediencií z celého sveta. Ideálna na špeciálne príležitosti, akou je napríklad svadba. Montblanc Legend Spirit je luxusnou drevitou vôňou, ktorá vibruje na koži vo chvíli, keď sa zmieša so vzduchom. Postupne naberá na intenzite, a tak vytvorí nezabudnuteľný zážitok.

Keďže svadba sa častokrát spája s napätím a stresom, parfum Montblanc Legend bude stať pri vás – podporí vaše sebavedomie, keď budete chcieť zažiariť. Zahalí vás do mužnej vône, ktorá je poskladaná z tónov fialky, kože a ďalších drevitých tónov.

Vône Prada

Čo vo vás evokuje PRADA? Sú to luxusné módne prehliadky a oblečenie, ktoré nie je dostupné pre širokú verejnosť. Alebo sú to topánky, ktoré ženy s nemým úžasom obdivujú niekde vo výkladoch? So značkou Prada sa spájajú aj vône, ktoré sú namiešané z exkluzívnych ingrediencií. Sú výbuchom nečakaného, čo sa razom premení na niečo tajomné až mystické. No uznajte, nie je takáto vôňa ideálna aj na svadobný deň?

Ak máte radi výzvy (tou svadba rozhodne je) a radi prekonávate akékoľvek prekážky, voľte vône Prada. Siahnite po vôni Prada Luna Rossa Ocean z kategórie fougère kožených vôní. V jej úvode spočiatku pocítite žiarivé tóny bergamotu, levandule a šalvie. V srdci sú tieto tóny doplnené o elegantný kosatec a luxusný šafran. Kompozíciu vône dotvárajú tóny vetiveru a pačuli. Táto vôňa je stvorená pre všetkých mužov s dušou dobrodruha, nakoľko vôňa ich prirodzenú mužnosť ešte viac podčiarkne a zdôrazní.

Pozri aj: Svadobné ponožky pre neho: Aj muži môžu mať svoj deň

parfém pre ženícha

Zdroj: Shutterstock®

Tí, ktorí nedali na rady skúsenejších a chcú vhupnúť do zväzku manželského v mladom veku, je vhodnou voľbou značka Abercrombie & Fitch, ktorá síce má dlhú históriu, ale nepatrí k tým najznámejším. Parfémy Abercrombie & Fitch vedia prekvapiť svojim zložením, ktoré cieli hlavne na mladých ľudí či už vekom, alebo dušou.

Klasikou medzi pánskymi parfumami, ktorú nemôžeme vynechať, je Paco Rabanne 1 Million Parfum. Ideálny pre drzých mužov, ktorí sa neboja prekračovať svoje hranice a ísť občas za hranu všetkého. Ide o zmyselnú hrejivú vôňu s koženými a kvetinovými podtónmi.

Akú vôňu budete mať na sebe v deň D a bude „stáť“ pri zrode novej kapitoly v knihe vášho života?


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

svadobné doplnky

Čo čítajú ostatní