Simona Krainová a jej dokonalá figúra: Čomu za ňu vďačí?

Simona Krainová a jej dokonalá figúra: Čomu za ňu vďačí?
  • 03.10.2020
  • Radka Vargová

Má 47 rokov, dve deti a stále mladistvý vzhľad, ktorý jej závidia mnohé kolegyne. Simona Krainová jednoducho stále ohuruje a mnohé ženy sa pri pohľade na ňu musia pýtať, ako to robí? Ako to, že stále vyzerá vynikajúco ako pred 20-timi rokmi? Čo je tajomstvom večnej mladosti a štíhlej postavy Simony Krainovej? No v podstate nič, čo by bolo také inovatívne. Jednoducho Simona na sebe maká. A to doslova.

Deň bez behu nie je dňom!

Beh je pre Simonu taká rutina, ako pre vás ranné umývanie zubov. Lenže ona neodbehne „smiešne" 4 kilometre. Nie, nie. Jej méty sú oveľa vyššie. Simona behá každé ráno a väčšinou je to 8 alebo 10 kilometrov. A to je základ jej fitness rutiny, bez ktorej by sa nedostala tam, kde je. Niekoľkokrát sama napísala na Instagram, že jednoducho „ten pocit je neopísateľný, a že bez toho už nedokáže žiť". Ak potrebujete v prvom rade upraviť ručičku na váhe, tak práve toto by ste mali aplikovať aj vy. Začať ráno (alebo ukončiť deň) behaním, ideálne v prírode, je alfou-omegou takmer každej modelky. Kardio by malo byť aj vašou rutinou. Začnite pomaly, dávajte si nižšie méty. Ak sa odpíšete hneď na začiatku, rýchlo sa odradíte.

Náš tip? Ak ste dlho nebehali alebo celkovo nešportovali, nestopujte si čas, nemerajte si kilometre. Len si obujte tenisky, vyberte sa do prírody a behajte pre radosť. Možno to bude zo začiatku len 10 či 20 minút, ale aj to sa ráta. Postupne budete naberať kondíciu a vaše výsledky budú lepšie. 

Pozri tiež: 3 pomôcky na domáce cvičenie: S nimi sa bude chudnúť jedná radosť!

Samozrejme, nie je to len o behu. Táto aktivita vám síce pomôže zhodiť kilá, ale nie spevniť postavu do takej podoby, ako má známa modelka. A jej tip? Najnovšie zaujalo Simonu spojenie pilatesu a barre cvičenia. Tento tréning milujú aj svetové topmodelky. Práve preto by mal byť v centre pozornosti aj u vás. Aj keď absolvujete jeden tréning týždenne, bude to mať značný vplyv na vašu figúru. Týmto cvičením si predĺžite svaly a spevníte každú jednu partiu tela. Celulitída či spodné bruško nebudú viac vašim problémom. Rovnako tak ani ovisnutá koža na rukách. Samozrejme, ako vždy, keď skúšate niečo nové, nemali by ste sa do toho púšťať sama, ale pod dohľadom profesionála. Ale ak to možnosti nedovoľujú pozrite si aspoň zopár videí a návodov, ako správne cvičiť. 

Sme to, čo jeme, ale aj to, čo pijeme!

Simona vie, že práca modelky nie je len o štíhlej postave a pevnom tele. Rozhoduje aj váš stav pleti. A práve cvičenie môže zlepšiť aj tento problém. Nejedna štúdia dokázala pozitívny vplyv potenia sa na jas a pružnosť pokožky. Ale nemali by ste sa spoliehať len na endorfíny. Ani Simona sa nespolieha len na to. Vie, že to, čo si naložíte na tanier sa prejaví na kilách aj vzhľade ako takom. A rovnako aj to, čo si nalejete do pohára. Preto sa sama podieľala na vytvorení produktu, ktorý má veľký vplyv na stav vašej pleti. Jej kolagén sa stal dokonca veľkým hitom a samotná Simona nedá na jeho účinky dopustiť. Najradšej ho kombinuje so smoothies nápojmi. Takáto vitamínová bomba vzpruží každú pleť. A ak neveríte, pozrite sa na Simonu. Myslíme, že jej pleť je celkom slušný dôkaz. 

Odporúčame: Ako variť zdravšie? Týchto 9 tipov a trikov musíte poznať!


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní