NAOBAY: Kúsok slnečnej Valencie aj u teba doma

NAOBAY: Kúsok slnečnej Valencie aj u teba doma

Aj vy by ste radi vymenili naše súčasné chladné a mrazivé počasie za niečo príjemnejšie? Napríklad za nejakú teplú destináciu, kde je momentálne + 30 °C? Bohužiaľ, nie každý si môže dovoliť takýto útek od reality a dopriať si dovolenku. Pre niekoho nemožné, no pre nás uskutočniteľné! Pretože my dokážeme vniesť kúsok slnka a stredozemného mora aj do vášho domova.

Objavte s nami krásu španielskej Valencie prostredníctvom jedinečných produktov NAOBAY, ktoré naplnia váš domov organickosťou, transparentnosťou a bezpečnosťou. Kozmetické prípravky NAOBAY sú cruelty-free, teda nie sú testované na zvieratách a obsahujú čisto prírodné zložky ako sú kvetinové vody, rastlinné výťažky, korene a ovocie, rastlinné a éterické oleje. 

Testovali sme: Vegánska a transparentná kozmetika NAOBAY HydraPlus

ekologické vedomie

Zdroj: Shutterstock®

S ohľadom na prírodu

Aj prírodná kozmetika môže byť nekvalitná – čo si budeme hovoriť. A aj keď na trhu nájdeme veľa značiek, ktoré sa tvária, že sú čisto prírodné, nie je to úplne tak. NAOBAY je výnimočná nielen svojím prírodným zložením a inovatívnymi technológiami, ktoré robia jej produkty nevšednými, ale tiež unikátnymi drevenými obalmi, ktoré sa budú dokonale vynímať aj vo vašej kúpeľni.

Každý obal produktu je vyrobený z recyklovateľných materiálov, ktoré majú minimálny vplyv na životné prostredie. Obaly sú jedinečné, pretože každý je vyrobený z iného kusu dreva (z prebytkov nábytkárskeho priemyslu), čo mu v konečnom dôsledku pridáva na elegancii. 

Pozri aj: NAUREUS.sk: Vyberáme pre vás len tie najlepšie prírodné produkty

Starostlivosť o pleť - NAOBAY

Zdroj: Shutterstock®

Na svoje si prídu všetci!

Nezáleží na tom, či mate mastnú alebo suchú pleť, či ste mamička na materskej dovolenke alebo ste v jednom neustálom kolobehu, a ani na tom, či ste chlap alebo sa vám začínajú objavovať prvé vrásky. Spomedzi prípravkov NAOBAY si vyberie úplne každý!

Starostlivosť o PLEŤ

  • MATTIFYNG starostlivosť (zmiešaná až mastná pleť): rozšírené póry, akné, lesklý vzhľad pleti – presne pre vašu mastnú pleť je určený tento rad prípravkov. S nimi budete mať tvorbu kožného mazu pod kontrolou!
  • EQUILIBRIA starostlivosť (normálna až zmiešaná pleť): rozšírené póry, akné a dehydrovaná pleť – v tomto prípade je pre vás stvorený rad EQUILIBRIA. Doprajte pleti tú najlepšiu starostlivosť, ktorá dokáže pokožku stabilizovať a normalizovať. Už žiadne akné alebo suché miesta!
  • HYDRAPLUS starostlivosť (normálna až suchá pleť): pocit pnutia, šupinatá pokožka a neustála potreba mazať sa – prejavy dehydrovanej pokožky. Rad HYDRAPLUS dodá vašej pokožke všetky potrebné zložky, ktoré zabránia jej extrémnemu vysúšaniu a tiež jej predčasnému starnutiu! 
Telová starostlivosť - NAOBAY

Zdroj: Shutterstock®

TELOVÁ starostlivosť

Pokožka je naším najväčším orgánom, ktorý by sme mali rozmaznávať a hýčkať, pretože je každý deň vystavovaný veľkému množstvu faktorov, ktoré majú väčšinou negatívny vplyv, napríklad slnečné žiarenie a voľné radikály, znečistené ovzdušie atď. Z toho dôvodu prichádza NAOBAY na trh s kompletným sortimentom produktov, ktorý sa bude s vašou pokožkou maznať už od prvých chvíľ, odkedy vojdete do sprchy. 

detská starostlivosť NAOBAY

Zdroj: Shutterstock®

DETSKÁ starostlivosť

Detská pokožka je jemnejšia, tenšia a citlivejšia. Preto si zaslúži len to najlepšie, čo ponúka NAOBAY. V detskej starostlivosti nájdete kompletný sortiment vyvinutý špeciálne po potreby vášho drobca.

PÁNSKA starostlivosť

Nesmieme zabúdať ani na naše polovičky. Hoci je mužská pleť pevnejšia a hrubšia, je rovnako náchylná na akékoľvek vonkajšie podnety. Preto by ani páni nemali zabúdať na pravidelnú pleťovú starostlivosť. Odhaľte aj vy to najlepšie, čo ponúka NAOBAY. 

Omladzujúca starostlivosť - NAOBAY

Zdroj: Shutterstock®

ORIGIN starostlivosť (omladzujúca starostlivosť)

Starnutie pleti a prvé vrásky budeme skôr či neskôr riešiť úplne všetky. Tak prečo si neužívať pocit jemnej pokožky bez akýchkoľvek príznakov starnutia a „neoklamať" svoj vek? Najlepšími pomocníkmi v tomto prípade sú kyselina hyalurónová a molekuly vápnika, ktoré posilňujú pleť a zlepšujú jej štruktúru.

Táto výnimočná značka s filozofiou účinnej kozmetiky bez dopadu na životné prostredie si vás určite získa. Ak sa chcete dozvedieť viac, tak kliknite na NAOBAY.sk. Zaujala vás táto značka svojou filozofiou, zložením produktov a radi by ste niečo od NAOBAY vyskúšali? Tak nahliadnite do ponuky e-shopu NAUREUS.sk.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

4 komentáre

Katarína Konečná 30.11.17 19:01

KK
karma
105.00

vyzerá to zaujímavo

  • 0
Odpovedať

Milka Damašková 01.12.17 22:57

MD
karma
132.00

Tie obaly ma dostali, vyzerajú naozaj super:)

  • 0
Odpovedať

Soňa Krátka 11.12.17 12:58

SK
karma
114.00

aj balenie je dobrééé

  • 0
Odpovedať

Ľudka Uličná 11.12.17 13:14

ĽU
karma
100.00

pekná kozmetika :)

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní