Nová vôňa Private Show BRITNEY SPEARS™

Nová vôňa Private Show BRITNEY SPEARS™
  • 06.04.2017
  • Danka Šindléryová

Private Show BRITNEY SPEARS™ vyzýva ženy, aby samé na sebe okúsili jej najväčšiu vášeň – vzrušenie, keď vystupuje na pódium a očakávanie okamihu, kedy sa vytiahne opona.

Pre svoj ohromný talent dosiahla neuveriteľný úspech a Private Show odhaľuje najprirodzenejšiu podobu jej sebavedomej, sexy a príťažlivej osobnosti. Je to Britney vo svojej podstate – len pre vaše oči. 

Private Show BRITNEY SPEARS™

Návyková, orientálna pižmová vôňa vás prenesie na miesto čistej dokonalosti. Britney vyvíjala vôňu Private Show BRITNEY SPEARS™ spolu s parfumérkou Caroline Sabas zo spoločnosti Givaudan. Inšpirovala sa jej obľúbenou karamelovou pochúťkou Dulce de Leche, a preto vôňu obohatila o sladké tóny bielych kvetín a ľadovej kávy, čím jej dodala žiarivosť, intenzitu a moderný gurmánsky charakter vyjadrujúci jej sofistikovanosť a zvodnosť. Výrazná kombinácia dekadentných gurmánskych tónov, dotyk ženských kvetín a orientálnych korenín vyviera do vône, ktorá ženy inšpiruje robiť to, čo ich robí nekonečne šťastnými. 

Odporúčame prečítať: Demin bunda - večný trend v šatníku, ktorý nikdy neomrzí

Nová vôňa Private Show BRITNEY SPEARS™

Zdroj: Shutterstock®

Odporúčame aj: Žltá farba v outfite: Aký odtieň mi pristane? S čím ju mám kombinovať?

Hlava: Návyková káva so šľahačkou splýva so šťavnatou zmesou mandarínky a nektárinky pre energizujúcu iskru v úvode vône.

Srdce: V srdci vône sa strieda krémová intenzita dezertu Dulce de Leche s ženským buketom kvetov pomarančovníka a jazmínu Sambac.

Základ: Vôňu završuje náznak zvodnej zmesi žiarivej ambry a zmyselného pižma. 

LÍNIA

  • Parfumovaná voda 30 ml
  • Parfumovaná voda 50 ml
  • Telová vôňa 240 ml

Nová vôňa Private Show BRITNEY SPEARS™ dostupná v parfumériách FAnn od marca 2017.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Monika Filípková 07.04.17 06:54

MF
karma
56.00

V tejto vôni mi moc nesedí káva so šľahačkou, neviem si predstaviť tú celkovú vôňu, ale možno zostanem prekvapená, ak ju vyskúšam.

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní