Teaology Matcha Tea Ultra-Firming Eye Cream – pre mladistvé oči

Teaology Matcha Tea Ultra-Firming Eye Cream – pre mladistvé oči

Antioxidačná sila čaju Matcha sa spája s omladzujúcou a ochrannou schopnosťou vitamínu C (kyselina askorbová) pre rozjasnenie, vyhladenie a spevnenie delikátnej pleti očných kontúr. Inovačné zloženie je obohatené o aktívnu biofermentovanú zložku s viditeľným liftingovým a štruktúru zlepšujúcim efektom, ako aj koncentrát kofeínu s drenážnym účinkom a extrakt hnedej riasy proti tmavým kruhom. Zelená farba krému opticky zmierňuje začervenané a nejednotné miesta pleti. Inovačný keramický aplikátor s chladivým efektom podporuje pružnosť pleti a skrášľuje očné kontúry počas masáže. Bez parfumácie. Dermatologicky testované.

Pozri aj: Teaology Tea Perfecting Powder: Sypký púder s bielym čajom

omladzujúca masáž očného okolia

Zdroj: Shutterstock®

AKTÍVNE ZLOŽKY

  • Čaj Matcha – japonský čaj Matcha má výnimočné antioxidačné vlastnosti, obsahuje 137-krát viac antioxidantov ako akýkoľvek iný čaj. 
  • Shadownyl – aktívna zložka získaná z hnedej riasy, ktorá preukázateľne bráni nadmernej tvorbe melanínu, čo je častá príčina modrastého zafarbenia, opuchov a tmavých kruhov pod očami. 
  • Polysacharidy z mikrorias – majú okamžitý liftingový a štruktúru obnovujúci efekt. Stimulujú fibroblasty, aby produkovali kolagén typu I., a tým posilňujú spojivové tkanivo. 
  • Vitamín C – vitamín C bráni škodlivému pôsobeniu UVA lúčov na pleť a stimuluje syntézu kolagénu.
  • Kofeín – pôsobí drenážne, čím eliminuje tekutiny nazhromaždené v okolí očných kontúr. Efektívne zmierňuje tmavé kruhy a opuchy. 

Teaology Matcha Tea Ultra-Firming Eye Cream nájdete v predaji vo FAnn parfumérii.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Lucia Kobíková 12.02.19 15:24

LK
karma
100.00

Tento si určite kúpim :)

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní