TOP dvojfázové odličovače: Dokážu odstrániť akýkoľvek make-up?

TOP dvojfázové odličovače: Dokážu odstrániť akýkoľvek make-up?

Život prináša rôzne nečakané udalosti. Niektoré sú veselé a iné smutné. Ale sú aj také, ktoré môžu byť veselé, no zároveň nás môžu dojať a dohnať k slzám (napr. svadba). Práve preto pri takýchto udalostiach siahame po vodoodolných líčidlách, ktoré dokážu odolať slzám, kvapkám dažďa, ale aj snehovým vločkám. A, samozrejme, nesmieme zabúdať ani na veselice a párty, ktorých obdobie sa nezadržateľne blíži.

Napríklad počas vianočného večierku chceme vyzerať očarujúco a možno tak trošku aj sexi, čím sa snažíme pritiahnuť pozornosť svojich kolegov. Čo znamená, že denný look, ktorý bežne nosievame do práce, meníme za výraznejšie dych berúce líčenie. Ani v takomto prípade sa nezaobídeme bez vodoodolného make-upu, ktorý nám zaručí výdrž líčenia do rána bieleho. Líčenie síce vydrží, ale čo robiť v prípade, ak ho chceme odlíčiť a ľahnúť si do postele bez strachu, že sa zobudíme s otlačenou riasenkou na vankúši? Riešením sú dvojfázové odličovače, ktoré prichádzajú v rôznych veľkostiach, aby odlíčili „tvrdohlavý“ make-up. Áno, dvojfázové odličovače sú skvelou voľbou!

TOP dvojfázové odličovače – prečo ich mať vždy poruke?

Svojím vzhľadom sú dvojfázové odličovače fenomenálne. Vyzerajú ako voda plávajúca na vode. Samozrejme, v maximálnej jednoduchosti povedané. Zväčša obsahujú olejovú zložku a vodovú zložku, ktoré stačí spoločne premiešať ako dresing na šalát a naliať na bavlnený tampónik.

Z chemického hľadiska môžeme o olejovej zložke v odličovači hovoriť ako o nepolárnej vrstve plávajúcej na polárnej vrstve, ktorú predstavuje voda. Keďže tieto dve zložky sa nedokážu spoločne zmiešať, tak pri poriadnom pretrepaní a „nalievaní“ na tampónik dosiahnete to, že si naň aplikujete obe zložky, ktoré v spoločnej symbióze dokážu rozpustiť akýkoľvek make-up. Ktoré odličovače teda vyskúšať?

Zaujme ťa: Je zázvor nebezpečný? Ak patríš do tejto skupiny ľudí, zbystri pozornosť

- Galéria
1 z 9

Collistar Gentle Two-phase Make-up Remover eyes & lips

Odličovanie očí či dlhotrvajúceho rúžu alebo farby na pery, ktorá sľubuje niekoľkohodinovú výdrž, môže byť náročné. Avšak nie pre tento exkluzívny odličovač na pery a oči, ktorý zvláda odlíčenie aj vodoodolného make-upu. Jeho olejová a vodová zložka sú vzájomne zladené, čo umožňuje ľahké a šetrné odlíčenie make-upu.

Obsahuje výťažok z nechtíka lekárskeho, ktorý sa stará o pleť a zároveň ju vyživuje, no a rovnako aj výťažok zo slezu, ktorý poskytuje očným viečkam pocit pohodlia. Okrem toho, že z pleti odstraňuje make-up, tak ju hĺbkovo hydratuje, osviežuje a predchádza jej podráždeniu.

Collistar dvojfázový odličovač nájdete v predaji v sieti FAnn parfumérií.

Zdroj: Redakcia KAMzaKRASOU.sk


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

3 komentáre

Ľubica Šťastná 12.01.20 13:46

ĽŠ
karma
100.00

Odličovač je skvelá pomôcka, osobne nedám dopustiť na Nivea MicellAir Expert.

  • 0
Odpovedať

Kristína Sekeráková 19.01.20 11:19

KS
karma
133.00

Keď som prvýkrát vyskúšala dvojfázový odličovač, tak iný už ani nepoužívam. Mám citlivé oči a tie jediné ich nedráždia. Momentálne nedám dopustiť na odličovač s nevädzou od Yves Rocher :-)

  • 0
Odpovedať

Marta Hollá,st 20.01.20 20:09

MH
karma
-1.00

čierne NIVEA ♥️

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní