Návrat do detstva: Najvtipnejšie fotografie dospelákov!

Návrat do detstva: Najvtipnejšie fotografie dospelákov!
  • 29.12.2019
  • Michaela Kožáková

Máte aj vy doma album plný rodinných fotografií? Čierno-biela fotka s tortou v tvare podkovy prezdobená ťažkým maslovým krémom so šiestimi sviečkami a vaším štrbavým úsmevom. Prvá jazda na koni v tábore s vlasmi zostrihanými podľa tvaru hrnca a s ofinkou, ako nosila Majka z Gurunu. Fotka s bratom v škatuli od prvého televízora, ktorý rodičia kúpili na Vianoce. Alebo tá z Chorvátska v šuštiakovej súprave pod starou Karosou s paštétovým chlebom v ruke. Krásne spomienky, čo poviete? 

Niekedy vás možno chytí malá nostalgia a zo spodnej zásuvky vyberiete staré fotografie z detstva. So slzou v oku a úsmevom na perách si radi zaspomínate na tie najkrajšie okamihy, významné chvíle či len obyčajné momentky, keď chcela dať mama vyvolať film, ale ešte jej ostávalo zopár záberov. V duchu si vzdychne a poviete si, aké to boli skvelé časy.

Tie isté bodkované podkolienky, tá istá póza

Napadne vám niekedy, že by ste sa radi vrátili späť do minulosti a užívali si tie veselé dni, kedy vašou najväčšou starosťou bola domáca úloha z matematiky alebo veľmi dobre skrytá zápalková škatuľka? Časostroj, žiaľ, zatiaľ ešte nikto nevymyslel a ani pilulku, ktorá by vám na niekoľko hodín vrátila späť. Môžete si však zaspomínať na tie najkrajšie okamihy vďaka fotografii. Oblečte sa do podobných nohavíc na traky, chyťte okolo ramien sestru, sadnite si do rovnakej pózy a vyfoťte sa presne tak, ako pred dvadsiatimi rokmi. Uvidíte, ako sa zabavíte, oživíte spomienky a vyrobíte si ďalšie krásne a kreatívne fotografie.

S plienkou v maminom náručí budete vyzerať naozaj smiešne. S bratrancami zavesenými na strome, ako kedysi počas výletu v Tatrách alebo pred vianočným stromčekom v sobích svetroch. V kuchyni pri pečení koláčov s grimasami, na kúpalisku v potápačských okuliaroch či na otcovom pupku pred televízorom. Takéto fotografie z detstva v podaní dospelákov sú naozaj veľmi vtipnými príspevkami do vášho rodinného albumu!

Tak čo, necháte sa inšpirovať naším článkom alebo ste si už niekedy takéto nápadité fotky spravili?

Pozri aj: Historické fotografie: Tieto určite v žiadnej knihe nenájdeš!

1 z 17

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

7 komentárov

Ľubica Šťastná 29.12.19 06:18

ĽŠ
karma
100.00

Časostroj naozaj ešte nikto nevymyslel, no vďaka fotografii, si môžeme príjemne zaspomínať na okamihy z minulosti. Nápadité fotky!

  • 0
Odpovedať

Soňa Krátka 29.12.19 08:52

SK
karma
114.00

už som to kdesi videla a je to naozaj vtipné.

  • 0
Odpovedať

Libuše Šumná 29.12.19 16:12

karma
113.00

je to vtipné, zasmála jsem se

  • 0
Odpovedať

Mária Maxianová 29.12.19 16:50

MM
karma
100.00

vtipné, roztomilé, nápadité... spomienky sú vždy krásne

  • 0
Odpovedať

Matej Varga 29.12.19 19:45

MV
karma
108.00

Aj v našom albume by sa našli :D

  • 1
Odpovedať

Mária Frnová 30.12.19 13:11

MF
karma
100.00

Vtipné a milé spomienky...

  • 0
Odpovedať

Elena Švachová 30.12.19 22:32

karma
109.00

Super fotečky.Tiež si rada prezerám staré albumy a spomínam.A koľkokrát som si myslela,že keby sa dal vrátiť čas,aspoň na jeden deň.

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní