TEST: Hydratačný krém Teaology Matcha Fresh Cream

TEST: Hydratačný krém Teaology Matcha Fresh Cream

Znečistenie životného prostredia nepochybne prispieva aj k extrémne suchej pokožke, ktorou trpí mnoho ľudí. Preto sa kozmetické značky snažia prísť s novými technológiami vo svojich produktoch, ktoré by pocit suchej pleti zredukovali a zlepšili tak aj jej celkovú kondíciu. V našej redakcii sme tento raz testovali hydratačný krém Teaology Matcha Fresh Cream s infúziou čaju Matcha. Sľubuje skrášlenie pleti, ale aj jej ochranu pred znečistením z okolitého sveta. Prečítajte si, ako dopadol test.

Oficiálny popis produktu

Matcha Fresh Cream je svieži gélový krém s infúziou čaju Matcha a multi-hydratačným komplexom. Skrášľuje pleť, chráni ju pred znečistením a environmentálnym stresom. Osviežujúci ako dreň, preniká do pleti v okaminu nanesenia. Opiera sa o bohatý podiel antioxidantov, AHA kyselín a peptidov pre podporu vlastných hydratačných mechanizmov a stimuláciu prirodzenej obranyschopnosti pleti. Obsahuje dvojitý hydratačný komplex, ktorý zvyšuje zásoby hydratácie v pleti a zachováva jej neporušenú hydrolipidovú vrstvu celých 72 hodín.

Viac o tomto produkte: MATCHA FRESH CREAM: Zjednocuje tón a chráni pleť pred vysušením

Teology Fresh Cream

Zdroj: Redakcia KAMzaKRÁSOU.sk

Prvý kontakt s produktom

Kozmetiku značky Teaology držím v ruke po prvý raz. Je to teda zároveň zoznamovanie sa nielen s krémom s infúziou matcha čaju, ale aj so samotnou značkou, ktorá na mňa na pohľad pôsobí veľmi dobre. Páči sa mi najmä myšlienka infúzie čajov do pleťových produktov. Všetci dobre vieme, že čaje sú veľmi dobré pre naše telo a na tomto si zakladá práve táto značka založená v Taliansku. Čo je dobré pre telo, musí byť dobré aj pre našu pleť. Sama som teda bola zvedavá, ako na mňa hydratačný matcha krém zapôsobí.

Balenie krémiku je pomerne štandardné. V sklenej priehľadnej nádobke s objemom 50 ml sa nachádza zelený krém, ktorý sa skrýva pod čiernym plastovým viečkom na zavinovacom princípe. Sýtozelený krém, ktorý má svoju farbu pravdepodobne vďaka infúzii z matcha čaju, sa veľmi pekne vyníma v sklenej nádobke, čo musím pochváliť. Aby sa krém neprelieval na viečko, je istený pod bielou plastovou krytkou, čo u pleťových krémov naozaj oceňujem. Neznášam, keď sa produkt zachytí na viečku a akonáhle ho otvoríte, ocitne sa na vašich čistých nohaviciach. 

Okolo sklenej nádobky je umiestnená nálepka s popisom produktu. Na nádobke sa dozvedáme, že ide o multi-hydratačný krém bojujúci proti suchej pleti spôsobenej znečistením v prostredí okolo nás. Dozvedáme sa aj to, ako krém aplikovať, teda na tvár a krk, ale tiež aj to, že krém je ideálny pre normálnu a zmiešanú pokožku.

Zhrnutie: Krém Teaology Matcha Fresh Cream má veľmi pekné a vkusné balenie, jeho objem je štandardný na pleťový krém. Oceňujem, že je v sklenej nádobke vzhľadom na vyššiu cenu krému a tiež dávam palec hore krytke medzi viečkom a obsahom balenia.

Testovali sme aj: TEST: Teaology Matcha Tea čistiaca tyčinka na póry a pleťová maska

gélové krémy na pleť

Zdroj: Redakcia KAMzaKRÁSOU.sk

Ako dopadol náš test?

Ako to už býva v našej redakcii zvykom, pleťové produkty testujeme minimálne mesiac, aby sme vedeli posúdiť ich účinok. Ja som tento matcha krém od Teaology testovala takmer dva mesiace. Vždy, keď si z redakcie beriem pleťovku na testovanie, musím produkt najskôr ovoňať. Som totiž veľmi citlivá na vône pleťových produktov a ak je krém či odličovač príliš aromatický alebo mi jednoducho nevonia, nikdy si ho neberiem na testovanie. Keďže som si tento krémik od Teaology zobrala domov a píšem tieto riadky, asi vám dochádza aj to, že mi veľmi zavoňal. Aróma tohto krému však vôbec nie je jemná, práve naopak. Je celkom výrazná a vonia nádherne po zelenom čaji, čo matcha čaj v konečnom dôsledku aj je. Sama som bola prekvapená, že niečo takto aromatické sa mi páči, no asi to bude tou krásnou prírodnou vôňou čaju, ktorý milujem.

Pozri aj: TEST: Odličovacia emulzia a sérum Declaré Probiotic Skin Solution

kozmetika s infúziou z matche

Zdroj: Redakcia KAMzaKRÁSOU.sk

Poďme na samotný krém a jeho účinok. Ja by som tento krém v podstate ani krémom nenazvala, a to najmä pre jeho gélovitú konzistenciu, ktorú môžete jasne identifikovať aj na našich fotografiách. Gélovitá konzistencia mi ale vôbec nevadí, práve naopak. Keď si tento krém nanášam, mám pocit, akoby som si aplikovala na pleť osviežovač. A práve tento svieži pocit tesne po aplikácii krému som si naozaj zamilovala. 

Napriek tomu, že ide o gél a gély zvyknú na pleti spôsobovať pocit pnutia, tento krém to nerobí a na pleti pôsobí veľmi ľahko. Do pokožky ho vmasírujete veľmi jednoducho a zelená farba je razom preč. Krém splynie s pokožkou a okamžite ju prevonia a zhydratuje. Navyše, ako sa píše v oficiálnom popise produktu, chráni pleť pred škodlivými vplyvmi vonkajšieho prostredia až 72 hodín čo je skvelé.

Zhrnutie: Celý koncept značky Teaology sa mi veľmi páči a s krémom s matcha čajom som nadmieru spokojná. Pleť osvieži, nádherne prevonia a hydratuje, čo je vlastne všetko, čo od pleťového krému ako majiteľka suchej pleti žiadam. Jediné, čomu nerozumiem, je to, že podľa popisu na obale je krém určený na normálnu až zmiešanú pleť, no má redukovať pocit suchej pokožky z vonkajšieho prostredia. Tipla by som si, že by mal byť tento krém určený na normálnu až suchú pleť.

Hydratačný krém Teaology

Zdroj: Redakcia KAMzaKRASOU.sk

Záverečné hodnotenie

Milujem, keď môžem na záver testu skonštatovať, že sa vám do daného produktu naozaj oplatí investovať. Hydratačný krém Teaology Matcha Fresh Cream odporúčam ženám so suchou pleťou, ktoré milujú prírodné ingrediencie v pleťovej kozmetike a zároveň sa nechajú ľahko opantať vôňou zeleného čaju. A v prípade, že nemáte suchú pleť alebo že vám zelený čaj nevonia, mrknite sa na celé portfólio tejto značky, ktorá má rôzne produkty s infúziami viacerých druhov čajíkov.

Viac produktov značky Teaology nájdete na www.fann.sk alebo v kamenných predajniach FAnn Parfumérií.

- Galéria
1 z 8
TEST: Hydratačný krém Teaology Matcha Fresh Cream - KAMzaKRASOU.sk
TEST: Hydratačný krém Teaology Matcha Fresh Cream - KAMzaKRASOU.sk
TEST: Hydratačný krém Teaology Matcha Fresh Cream - KAMzaKRASOU.sk
TEST: Hydratačný krém Teaology Matcha Fresh Cream - KAMzaKRASOU.sk
TEST: Hydratačný krém Teaology Matcha Fresh Cream - KAMzaKRASOU.sk
TEST: Hydratačný krém Teaology Matcha Fresh Cream - KAMzaKRASOU.sk
TEST: Hydratačný krém Teaology Matcha Fresh Cream - KAMzaKRASOU.sk
TEST: Hydratačný krém Teaology Matcha Fresh Cream - KAMzaKRASOU.sk

Zdroj: Redakcia KAMzaKRASOU.sk


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní