Horoskop na máj 2023: Kto by sa mal zamerať na zdravie a koho čaká povýšenie?

Horoskop na máj 2023: Kto by sa mal zamerať na zdravie a koho čaká povýšenie?

♈ BARAN (21.03. – 20.04.)

Úprimnosť je vašou charakteristickou vlastnosťou. Je však dôležité, aby ste tento mesiac boli úprimní k tej najdôležitejšej osobe – k sebe samým. Keď sa pozriete na svoj život, vzťahy, priateľstvá, kariéru – ste spokojní s tým, ako sa veci vyvíjajú? Ak áno, tak je to skutočne skvelé. Ak nie, začnite na sebe pracovať.

Začiatkom mesiaca sa vám bude dariť zarábať peniaze a naskytnú sa vám príležitosti zúčastniť sa na finančne výnosných projektoch. Zamerajte sa na potenciálne obchodné príležitosti a buďte pripravení čeliť výzvam. Vďaka odvahe a odhodlaniu budete môcť dosiahnuť veľký úspech a posilniť svoje postavenie na trhu.

♉ BÝK (21.04. – 21.05.)

V tomto období budete mať dostatok vitality a energie a všetky svoje plány budete môcť realizovať pomerne ľahko. Vedeli ste, že patríte k tým znamenia, ktoré vyžarujú pozitívnu auru? To je dôvod, prečo chcú všetci s vami spolupracovať a podporovať vaše nápady. V tomto mesiaci sa pripravte na to, že svojou odhodlanosťou a skvelými nápadmi dosiahnete to, čo si zaumienite. Predovšetkým môžete docieliť povýšenie v zamestnaní.

S povýšením, samozrejme, prichádza aj zvýšenie platu, avšak majte sa na pozore pri míňaní vašich financií. Stanovte si radšej limity, pretože sa dokážete „rozšupnúť“ ako neviazaná strela.

Tento mesiac znameniu horoskopu Býk do života prináša oheň a vášeň. To sa odrazí predovšetkým vo vzťahu. Čakajú vás vzrušujúce dní!

♊ BLÍŽENCI (22.05. – 21.06.)

V tomto období môžete pociťovať únavu a budete potrebovať chvíľu voľna na načerpanie nových síl. Mali by ste tráviť viac času v prírode, aby ste získali späť svoju rovnováhu a zlepšili svoju vitalitu.

Na začiatku nového mesiaca je prospešné venovať sa duchovným praktikám, ktoré vám pomôžu získať pocit vnútorného pokoja. Budete mať dojem, že sa váš život postupne zlepšuje. Budete sa cítiť viac inšpirovaní tvoriť, milovať a celkovo sa tešiť zo svojho okolia.

Buďte trpezliví a vytrvalí, doprajte si čas na načerpanie nových síl a potom sa vráťte na cestu, ktorá vás dovedie k úspechu. Vždy sledujte nové príležitosti a snažte sa čo najlepšie využiť tie, ktoré sa vám naskytnú.

♋ RAK (22.06. – 22.07.)

Mesiac máj bude plný zábavných udalostí. Môžete počítať s množstvom príjemných rozhovorov s priateľmi a inými ľuďmi, ktorí majú podobné záujmy ako vy. Čakajú vás skvelé príležitosti, vďaka ktorým spoznáte množstvo nových ľudí.

Na druhej strane by ste však mali myslieť na svoje zdravie. Ako sa hovorí, nič netreba preháňať – hlavne to platí v prípade práce. Prepracovanosť môže totižto ohroziť vaše zdravie. Naordinujte si preto dostatok oddychu a dodržujte správne zdravotné návyky.

Pozri aj: Trpezlivosť nie je ich silnou stránkou! Pre týchto 5 znamení je čas vzácny, preto ním nemrhajú!

♌ LEV (23.07. – 23.08.)

Levy, prichádzajú pre vás zmeny, najmä pokiaľ ide o vašu kariéru. Túžite po uznaní za všetku tvrdú prácu, ktorú odvádzate, a dlhé hodiny, ktoré práci venujete. Tento mesiac sa to konečne stane. Možno dostanete od svojho šéfa jedno z tých vzácnych potľapkaní po chrbte alebo možno aj zvýšenie platu, ktoré očakávate.

Pracovitosť vám prinesie úspech, ale na druhej strane pozor na prepracovanosť. Práve prepracovanosť môže u vás viesť k únave. Naučte sa preto relaxovať a doprajte svojmu telu zaslúžený oddych a načerpanie nových síl.

♍ PANNA (24.08. – 23.09.)

Mesiac máj prinesie Pannám veľa príležitostí a skúseností. Môžu si naplánovať dovolenku v rôznych krajinách a kultúrach. Cestovanie uvoľní ich myseľ, čo im následne umožní prehĺbiť ich filozofické myšlienky a úvahy.

Pannám sa dostane viac pozornosti od vedenia, ako aj od kolegov, čo im umožní prejaviť, kto sú ako osobnosti, a zabezpečiť si sľubné a zaujímavé pozície. Buďte však v strehu a nebojte sa využiť všetky príležitosti, ktoré vám osud v tento mesiac prinesie. Vďaka ním dosiahnete svoje ciele, ktoré ste si už dávnejšie stanovili.

♎ VÁHY (24.09. – 23.10.)

Mesiac máj bude pre Váhy náročný, pretože budú musieť čeliť množstvu problémov a výziev v rôznych oblastiach svojho života. Napriek tomu majú veľkú šancu byť úspešní vo finančnom sektore a budú mať možnosť rozvíjať svoje ambície vo svete podnikania.

Ak ste sa narodili v tomto znamení, úspech dosiahnete v oblasti bankovníctva a poisťovníctva. V dôsledku svojej príťažlivosti a zmyselnosti môžu Váhy očakávať úspech aj v osobných vzťahoch.

♏ ŠKORPIÓN (24.10. – 22.11.)

Aj keď bude máj plný prekážok, Škorpióni budú mať príležitosť výrazne zlepšiť svoj profesionálny život. Majú potenciál získať zvýšenie platu alebo povýšenie, ak budú tvrdo pracovať. Škorpióni môžu očakávať, že posledných niekoľko dní mesiaca bude obzvlášť náročných.

Finančný život Škorpiónov by mohol priniesť zmiešané výsledky, to znamená, že by mohli čeliť ziskom aj stratám v porovnaní s minulým mesiacom. Obzvlášť si dajte pozor na svoje záväzky. Ak máte pôžičky, hypotéku alebo iné finančné záväzky, dajte si záležať na tom, aby ste ich splatili včas. V opačnom prípade by ste sa mohli dostať do nepriaznivej situácie.

Odporúčame: Vlastnosti človeka, ktoré nie sú výsadou každého! Máš čestnosť a svedomitosť v krvi?

♐ STRELEC (23.11. – 21.12.)

Mesiac máj bude pre Strelcov produktívnym a tvorivým obdobím vo svete podnikania. Budú schopní sebavedomo prijímať nové výzvy a efektívne spolupracovať so svojimi spolupracovníkmi.

Pripravte sa však na zhon! Možno sa vám obnoví zmysel pre odhodlanie a prijatie každodennej práce. To všetko je podporené tým, že si vážite, že máte prácu, ktorá vám umožňuje venovať sa svojim vášňam a záujmom aj mimo nej.

Strelci majú v druhej polovici mesiaca príležitosť tráviť čas so svojimi partnermi. Je to vynikajúca príležitosť na to, aby sa páry zblížili. Je dôležité, aby túto príležitosť čo najlepšie využili a komunikovali so svojimi blízkymi, pretože rodinné vzťahy majú tendenciu zlepšovať sa.

♑ KOZOROŽEC (22.12. – 20.01.)

Počas mája budú mať Kozorožci veľa krásnych a romantických zážitkov. Kozorožci sú známi svojím pozitívnym prístupom k práci a množstvom tvorivej energie. Svoje schopnosti efektívne využijú na kariérny postup až do takej miery, že sa im dostane uznania za dosiahnuté úspechy.

Dávajte si však pozor na svoje zdravie, nakoľko v druhej polovici mesiaca budete čeliť zdravotným problémom. Dbajte na svoju stravu, doprajte si dostatok odpočinku a vyhraďte si čas na cvičenie a oddych. Stres môže mať škodlivý vplyv na vaše fyzické aj duševné zdravie, preto sa mu podľa možnosti vyhýbajte.

Máj bude vo všeobecnosti príjemný a prosperujúci a Kozorožcom poskytne veľa príležitostí na rast a rozvoj v mnohých oblastiach ich života.

♒ VODNÁR (21.01. – 19.02.)

Mesiac máj bude pre Vodnárov dosť rušný, pretože budú riešiť záležitosti týkajúce sa nehnuteľností a rodiny. Aj keď zapájanie sa do zmysluplných rozhovorov s blízkymi môže byť niekedy zaťažujúce, spoločne urobíte rozhodnutie o sťahovaní alebo predaji nehnuteľnosti, pretože túžba po zmene bude silná.

Druhá polovica mesiaca prinesie príjemné prekvapenia a Vodnári budú môcť svoj voľný čas venovať tvorivým snahám, ako aj športovým aktivitám. Rodičia narodení v znamení Vodnára budú chcieť tráviť viac času so svojimi deťmi a poskytovať im nové zážitky.

♓ RYBY (20.02. – 20.03.)

Počas mája budú Ryby tráviť veľa času komunikáciou a spoločenskými aktivitami so svojimi blízkymi vrátane priateľov a rodiny.

Máj je ideálnym mesiacom na realizáciu domácich úprav, ako je generálne upratovanie alebo kúpa nového nábytku. Okrem toho je to skvelý čas na športovanie a iné rekreačné aktivity, ktoré sú prospešné pre vaše celkové zdravie a pohodu.

Na druhej strane, ľudia narodení v znamení zverokruhu Ryby môžu zažiť aj náročnejšie obdobie, hlavne čo sa ich zdravia týka. Venujte preto pozornosť posilňovaniu imunitného systému.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní