Ako na správny výber kozmetiky? Zvíťazí príroda nad chémiou?

Ako na správny výber kozmetiky? Zvíťazí príroda nad chémiou?

BIO, EKO, RAW, Vegan. Pri každom produkte sa zamýšľame nad etickou otázkou kúpy a  vyskakujú na nás najrôznejšie produkty označené týmito krátkymi slovíčkami a skratkami. Práve vďaka nim sa správny výber kozmetiky stal opäť o niečo zložitejším. 

Spoločnosti to vedia a tak využívajú  rastúci záujem o všetko zdravé a prírodné. Návrat do minulosti, kedy sme pre svoj život využívali len prírodné zdroje a všetky produkty sme si vyrábali svojpomocne z dopestovaných plodín, je veľkou módou. Ktoré produkty sú však naozaj prírodné? Ako sa v tejto záplave zdravého životného štýlu vyznať?

NAUREUS.sk ste už u nás určite zaregistrovali. Práve oni pre nás vytvorili v ich e-shope svet prírody a zdravia, ktorému môžeme dôverovať. A to vám píšeme z vlastnej a veľmi pozitívnej skúsenosti. Ich cieľom je najmä spokojnosť zákazníkov, ktorú sa snažia neustále vylepšovať. Spoločnosť Naureus bola založená pred piatimi rokmi a chváli sa internetovým obchodom, ktorého tvorcovia majú už dlhoročnú skúsenosť s obchodovaním a stykom so zákazníkmi. O tom svedčí ich hlavný cieľ - transparentnosť a spokojnosť zákazníkov s používanými produktmi a zákaznickým servisom.

To však nie je všetko. Ich poslaním je poskytnúť svojim zákazníkom produkty, ktoré sú funkčné a zároveň neobsahujú kontroverzné chemické látky, o ktorých škodlivosti pre ludský organizmus sa v súčasnosti diskutuje. 

Odporúčame: NAUREUS.sk: Vyberáme pre vás len tie najlepšie prírodné produkty

Naureus.sk

Zdroj: Shutterstock®

Keď sa spoja dve ženy...

Na stránkach ich internetového obchodu nájdete stovky výrobcov svetových značiek prírodnej kozmetiky, zdravej výživy, výživových doplnkov i EKO drogérie. Na svoje si prídu ženy aj muži. NAUREUS.sk sa postará nielen o vašu pleť, líčenie, vlasy, telo, zuby, ale aj o výživu, žalúdok a údržbu domácnosti. Ponúka tzv. „komplexnú starostlivosť", čo zaručuje, že keď stránku navštívite, už nemusíte hľadať iné produkty, pretože práve tu nájdete všetko čo potrebujete. Ak hľadáte konkrétnu značku a neviete, v ktorom obchode, lekárni alebo na akých zahraničných internetových stránkach ju nájsť, určite vyskúšajte nahliadnuť do širokého portfólia značiek ponúkaných na NAUREUS.sk.


O spokojnosti zákazníkov svedčí nielen ich stopercentné hodnotenie webu, ale aj ocenenie tejto firmy. Ako s hrdosťou hovoria majiteľky Jana Škrobánková a Alexandra Stikičová: „V roku 2015 a 2016 sme sa so stránkou NAUREUS.sk stali finalistami súťaže SHOP ROKU v kategórii kozmetika, ktorú každoročne organizuje Heureka. Toto ocenenie je pre nás najväčšou odmenou." Heureka.sk oceňuje e-shopy práve z pohľadu zákazníckeho servisu. Tieto dve ocenenia a veľmi široká ponuka tovaru nás presvedčajú o tom, že na trhu môže vzniknúť pomerne mladá spoločnosť, ktorá vďaka svojej dravosti získava na obľúbenosti a pokiaľ spojíte široký výber spolu s kvalitným zákazníckym servisom, môžete sa spoľahnúť na dlhodobú vernosť zákazníkov.

Pozri aj: TEST: Vegánska a transparentná kozmetika NAOBAY HydraPlus

Za všetkým hľadaj muža?

Hoci sa hovorí, že za všetkým máme hľadať ženu, v tomto prípade to bolo trošku inak. Tieto dve cieľavedomé a kreatívne ženy totiž na začiatku ani nesnívali o tom, že by mohli byť úspešnými podnikateľkami práve v tejto oblasti. Túžili po tom, a samozrejme, aj vedeli, že práve prírodné výrobky majú veľkú pridanú hodnotu pre spoločnosť. Vďaka nim totiž teraz ponúkajú svojim zákazníkom zdravé produkty, ktoré sú alternatívou k bežným výrobkom. Práve táto myšlienka sa prepojila s ich podnikateľským plánom a po zladení detailov vytvorili miesto, v ktorom s radosťou, plným nasadním a najmä láskou pomáhajú každému, kto k nim zavíta.

Niekoľko rokov strávili hľadaním tej najlepšej cesty, ktorá vedie k vytvoreniu oázy zdravého životného štýlu. Prepojenie rovnakých snov, plánov a životného štýlu je niečo, čo na našom trhu stále ešte chýba. Ich snom je vytvoriť miesto na ktorom by sa stretávali ludia s podobnými záujmami či otázkami. Miesto, v ktorom by si našli priateľov, no zároveň aj pomoc pre svoje dlhodobé problémy. „Vieme, že je pred nami ešte dlhá cesta. Hnacím motorom je pre nás spokojný zákazník a projekt, na ktorom usilovne pracujeme. Veríme, že ho našim zákazníkom budeme môcť predstaviť v prvej polovici roku 2018."

Bude sa ti páčiť: Dobrá na krásu aj prostatu: Pozri sa, čo s tebou dokáže tekvica!

Naureus.sk predajňa

Zdroj: Shutterstock®

Pomáhajme a informujme!

Vďaka odvahe a vytrvalosti sa NAUREUS.sk spolu s ich stratégiou úspešne darí predbiehať konkurenciu. Šťastie majú aj na trhoch mimo Slovenska, o čom svedčí množstvo spokojných zahraničných zákazníkov. To, čo oslovilo našu redakciu a čo je aj ich cieľom, je transparentnosť. Ich zákazník od nich musí jednoznačne dostať jasné a transparentné informácie o každom výrobku.

Väčšinu ich pracovného času venujú výberu produktov a ich zloženiu. Je predsa dôležité, aby produkt nebol len čistý a prírodný ale aby splnil aj svoju funkciu a účel. Musí na 100% spĺňať to, čo sa od neho očakáva. V NAUREUS.sk veria, že postupne zákazníkom prinesú miesto, v ktorom nájdu všetko o zdravom životnom štýle. A my sme presvedčení, že sa im to darí výborne.

Odporúčame: Nashi hruška je zázrakom s overenými vlastnosťami. Aké má schopnosti?

- Anketa

POUŽÍVATE PRÍRODNÚ KOZMETIKU?

Odpovedali 3 ľudia  

Áno, dávam si pozor na to, čo používam.
100%
Nie, etikety si vôbec nečítam a kupujem jednoducho to, čo sa mi páči.
0%

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

4 komentáre

Soňa Krátka 11.12.17 12:54

SK
karma
114.00

ak sa dá, treba dať šancu prírode

  • 0
Odpovedať

Vlasta Tóthová 12.12.17 19:58

VT
karma
-1.00

Škoda že do malým miest sa to nedostane lebo sa to tu dlho neudrží.
Ešteže sú online alternatívy a dá sa to kúpiť aj tou cestou

  • 0
Odpovedať

Ingrid Štefanová 06.01.18 19:02

karma
94.00

davam prednost prirode

  • 0
Odpovedať

Kristína Sekeráková 04.05.20 16:42

KS
karma
133.00

Prírodná kozmetika je naj, oplatí sa do nej investovať.

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní