Inšpirácia na jednoduchý účes – pre rôzne dĺžky vlasov, nepotrebuješ ani hustú hrivu!

Inšpirácia na jednoduchý účes – pre rôzne dĺžky vlasov, nepotrebuješ ani hustú hrivu!

Patríte k ženám, ktoré svoje vlasy nosia neustále iba rozpustené, alebo naopak k ženám, ktoré si nevedia predstaviť, že by ich vlasy neboli vypnuté, a to napríklad zviazané gumičkou v konskom chvoste? Nuž, každá z nás je iná a s vlasmi to máme tiež rozlične, záleží aj od zvyku. Tiež svoje účesy neraz prispôsobujeme okolnostiam – počas dňa máme vlasy rozpustné a keď sa chystáme cvičiť, upratovať alebo variť, ihneď siahame po gumičke alebo štipci na vlasy. 

No okrem toho sú medzi nami aj ženy, ktoré zbožňujú s vlasmi experimentovať a skúšať rôznorodé účesy. Možno to zaberie nejaký čas, no je pravdou, že to značne dokáže ovplyvniť náš vzhľad a pokojne aj doplniť outfit do práce. 

Neraz by sa však mohlo zdať, že všetky videonávody na rôzne pekné účesy počítajú s tým, že má žena dlhé a hlavne husté vlasy. Áno, z ukážkovej hrivy sa skutočne dá vyčarovať nádherný účes. My vám ale prinášame inšpiráciu na účes, ktorý môže byť vhodný pre rôzne typy vlasov. 

Odporúčame: TOP 10 food influencerov za rok 2023 – prvé miesto obsadil známy šéfkuchár s 39 miliónmi sledovateľov

TIP na rýchly polorozpustený účes

Ak nemáte ráno veľa času na prepracovaný účes, ale nechcete sa do práce len tak vybrať s rozpustenými vlasmi, skúste tento polorozpustený účes z videa nižšie. Je úplne jednoduchý a hotový do minútky. Stačí vám naň jedna tenká gumička. 

Je pritom vhodný aj pre vlasy, ktoré nie sú práve najhustejšie. Skvelo bude vyzerať nielen na dlhých a polodlhých vlasoch, ale aj pokiaľ máte vlasy s dĺžkou napríklad po plecia, isto ho môžete vyskúšať. Čo naň poviete?

Extra TIP z redakcie: Tento účes bude skvelo vyzerať aj vo zvlnenej verzii. Odporúčame vyskúšať pred tvorbou účesu vlasy ešte trochu navlniť, napríklad žehličkou alebo kulmou so širokým priemerom. Vlnky nechajte vychladnúť a následne trochu zafixujte lakom, pre zjemnenie môžete prečesať hrebeňom. Následne môžete vytvoriť účes, ako na videu nižšie. Toto je skvelý trik pre veľmi riedke vlásky, vďaka jemnému natočeniu získajú na pohľad oveľa väčší objem. 

@natalie.m.west Don’t care for the claw clip styles, or just want something a little different?! It’s a rare occasion that my hair is ever straight, but I love that this look will work for all hair types! What do you think? Will you try it? -head over to the link in my bio to SHOP my styles too! *all products used and outfit will be in my bio on my Amazon Storefront or follow me on LTK! Like and Comment Follow for more tips, tricks, and hairstyles #hairstyle #easyhairtutorials #hair #hairgoals #viralreel #beautytips #summerhair #longhair #nataliemwest #trending #fyp #hair #haircrush #bohostyle #heatlesshairstyle #shorts #viralshort #foryourpage #diy #volume #straighthair #curlyhair #thinhair #tokhair #hairtok #tiktokmom #selflove ♬ show u off - DJ Simmy
- Anketa

PÁČI SA VÁM TENTO JEDNODUCHÝ POLOROZPUSTENÝ ÚČES?

Odpovedalo 0 ľudí  

Jasné, isto ho vyskúšam.
0%
Vyzerá to dobre, ale asi to nie je pre moje vlasy.
0%
Nepáči, nie je to môj štýl.
0%
Nie je to zlé, ale mám radšej úplne rozpustené vlasy.
0%
Nie je to zlé, ale mám radšej úplne vypnuté vlasy.
0%

Zdroj foto z úvodnej koláže: tiktok.com/@natalie.m.west


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní