Horoskop na február 2024 pre všeťky znamenia - na toto sa môžete tešiť!

Horoskop na február 2024 pre všeťky znamenia - na toto sa môžete tešiť!
  • 24.01.2024
  • Michaela Kožáková

Mesiac január nie je tým najobľúbenejším mesiacom v roku. Ide skôr o jemne pochmúrne, možno  nostalgické obdobie, počas ktorého mnohí z nás ešte rozjímajú nad starým rokom. Január sa nesie tiež v duchu očakávaní, predsavzatí, nových zmien a príležitostí.

Tí, ktorí sú nedočkaví, nenechávajú sa radi prekvapiť a veria v silu hviezd a vesmíru, si už určite preštudovali ročný horoskop na rok 2024. A čo mesiac február? Od empatického Barana po pracovitého Býka a kreatívneho, no introvertného Leva - zistite, ako vás môžu pozície planét ovplyvniť tento mesiac.

Neprehliadni: Veľký horoskop lásky na rok 2024 pre všetky znamenia

Čo horoskop veští na február 2024 pre znamenia zverokruhu?

Február je často mesiacom dezilúzie, kedy často zisťujeme, že predsavzatia, ktoré sme si dali minulý mesiac, nie je až také ľahké dodržať. Avšak veľký horoskop na február 2024 prezrádza, že všetky znamenia si dokážu poradiť s demotiváciou, dokonca aj znechutením a zamerajú sa na seba a svoje záľuby. 

Druhý mesiac v roku so sebou prináša i značné úspechy v práci. Niektoré znamenia zverokruhu dokonca poteší i povýšenie, iné zase budú sršať nápadmi, ktoré ocenia ich nadriadení. Pozor však, aby ste to s prácou nepreháňali a venovali čas aj svojim polovičkám. Mesiac lásky prináša pokoj a rutinu a planéta romantiky Venuša a akčná planéta Mars tvoria 22. februára konjunkciu, ktorá je dobrým znamením pre milostný život.

Mesačný horoskop na február 2024 upozorňuje i na zdravie. Po vyčerpávajúcom konci roka by si mali všetky znamenia zverokruhu dopriať relax a odpočinok.

Čo si pripravil pre jednotlivé znamenia horoskop na február 2024? Na čo by ste si mali dať pozor a na čo by ste sa mali zamerať v tomto mesiaci, aby bol pre vás príjemný a úspešný?

♈ BARAN (21.03. – 20.04.)

Február prebúdza v Baranovi schopnosť vcítiť sa do druhých, čo vytvára silné priateľstvo s veľmi zaujímavými ľuďmi. S niektorými si navzájom odovzdávate svoje skúsenosti, ktoré vás v živote posunú o kúsok ďalej a možno sa spojíte aj pracovne a pustíte sa do spoločného projektu.

V tomto období budete náchylnejší na zdravotné problémy, preto by ste to s nadšením pre nové veci nemali preháňať. Spomaľte, aspoň budete mať čas si všetko premyslieť a nebudete konať impulzívne. Aj keď hanblivosť pre vás nie je úplne typická, tento mesiac budete radi tráviť čas sami so sebou.

♉ BÝK (21.04. – 21.05.)

Druhý mesiac roku bude pre osoby narodené v znamení Býk mesiacom plným práce. Vaša motivácia k práci sa znásobí a práca sa v tomto období stane vašou hlavnou životnou aktivitou. Vďaka vysokej dávke odhodlania pracovať precízne dosiahnete vysoké finančné príjmy, ktoré sa vám budú páčiť a budete neustále napredovať. Budete prichádzať na nové nápady, do práce budete chodiť radi a na prácu neprestanete myslieť ani doma.

Táto iniciatíva môže zlepšiť váš vzťah s vaším nadriadeným. Dávajte si však pozor, aby ste sa neprepracovali; mohlo by sa to obrátiť proti vám v podobe zdravotného problému. Jedzte zdravo a nezabúdajte ani na relax.

Pozri aj: SPLN 2024: Prečo ich bude menej ako v predchádzajúcom roku?

♊ BLÍŽENCI (22.05. – 21.06.)

Február bude pre Blížencov pochmúrnym obdobím, dokonca bude mať toto znamenie sklony k depresiám. Blíženci budú tento mesiac tvrdo pracovať a potom nebudú mať čas na svoje koníčky a priateľov. To môže ovplyvniť ich duševné zdravie, budú sa chcieť uzavrieť pred ostatnými ľuďmi. To však nevyhnutne neznamená niečo zlé, chvíle strávené osamote vám dajú príležitosť ujasniť si svoje pocity. Nenechajte sa však pohltiť negatívnym postojom k životu, mohli by ste zmeškať niečo dôležité.

Toto negatívne obdobie a zlá nálada by sa mohla odraziť aj v iných aspektoch vášho života, preto sa snažte venovať svoj voľný čas starostlivosti o svoju duševnú pohodu. Aj pre vaše telo je dobré, ak strávite nejaký čas v prírode. Doprajte si teda pekný výlet či víkend niekde na horách.

♋ RAK (22.06. – 22.07.)

Február prinesie Rakom istú dávku sebavedomia, najmä v práci. Už sa nebudete báť povedať, čo sa vám páči a čo nie, vďaka čomu vás vaši nadriadení začnú vnímať ako rovnocenných. V tomto období prekvapíte kreativitou a sviežimi nápadmi v práci aj v osobnom živote. Využite to a nebojte sa experimentovať so zariaďovaním či dokonca so štýlom obliekania či účesom. 

Váš kariérny úspech sa odrazí aj v súkromnom živote a všetko pôjde ako po masle. Vneste do vášho vzťahu novú iskru. Kreativitu ocení aj váš partner. Využite toto prosperujúce obdobie a zoberte svoju polovičku niekam na výlet alebo si len oddýchnite a urobte si čas jeden na druhého. Obaja si to zaslúžite.

Vyskúšaj: 10 tipov pre spomalenie starnutia poprsia a krásny dekolt

♌ LEV (23.07. – 23.08.)

Astrologický február bude pre osoby narodené v znamení Lev veľmi kreatívnym obdobím, no zároveň budú trochu introvertné. Vo vašej hlave bude niekoľko skvelých nápadov, ktoré budete chcieť realizovať. Musíte však počítať s tým, že niečo aj treba obetovať. Preto tento mesiac radšej uvažujte racionálne a poriadne zvážte všetky pre a proti, kým sa do niečoho pustíte.

V tomto období sa budete sústrediť hlavne na seba a bude pre vás ťažké sa socializovať. Netlačte na to a oddýchnite si od spoločenských akcií. Hlavná vec je, aby ste sa cítili pohodlne. Hoci to pre vás bude ťažké, snažte sa tráviť čo najviac času osamote a usporiadajte si myšlienky predtým, ako sa zapojíte do života iných.

♍ PANNA (24.08. – 23.09.)

Február prebudí v Panne potrebu mať vo všetkom pravdu. Ak vám v tomto období niekto odporuje, môžete sa dostať do nezmyselných konfliktov. Presviedčanie bude vašou silnou stránkou, najmä v práci; ale nepreháňajte to, mohlo by to mať negatívny dopad na vaše pracovné vzťahy. S kamarátmi si budete skvele rozumieť, no tento mesiac vás bude v tomto zmysle trochu brzdiť. Vaša potreba cítiť sa slobodne bude silnejšia, dajte si preto priestor a využite ho na sebavzdelávanie a relax.

Tento mesiac bude pre Panny ideálny čas na obnovenie kontaktov so svojimi priateľmi. Urobte si s nimi výlet alebo ich pozvite domov. 

Zaujme Ťa: Šťastné číslo tvojho znamenia zverokruhu, ktoré prináša peniaze!

♎ VÁHY (24.09. – 23.10.)

Vo februári budú Váhy zavalené pracovnými povinnosťami. Od nadriadeného dostanete množstvo úloh, ktoré nezvládnete, čo vám spôsobí stres. Objaviť sa môže aj nespavosť a bolesti hlavy, ktoré by ste rozhodne nemali podceňovať. Je to znak toho, že musíte spomaliť a kompenzovať prácu nejakou relaxačnou aktivitou. V tomto období vám bude chýbať empatia a vašou silnou stránkou bude sarkazmus. Ale mali by ste sa radšej vyhnúť tomu, aby ste sa niekomu posmievali, pretože by sa to mohlo obrátiť proti vám v práci a tiež vo vašom vzťahu.

Očista tela často súvisí so splnom mesiaca, ktorý príde ku koncu februára. Ak máte chuť, skúste prerušovaný pôst. Zostaňte hydratovaní a pozitívne výsledky sa čoskoro dostavia.

♏ ŠKORPIÓN (24.10. – 22.11.)

Vo februári bude komunikácia a vyjednávanie silnou stránkou všetkých ľudí narodených v znamení Škorpión. Využijete to hlavne v práci, kde dosiahnete výrazný úspech, ktorý bude spojený s dobrým finančným ohodnotením a možno aj s povýšením v práci. Ale nedovoľte, aby vám úspech a sláva stúpli do hlavy. Mohlo by to ovplyvniť vašich kolegov a dokonca z nich urobiť nepriateľov.

Horoskop lásky na február 2024 pre Škorpiónov tiež predpovedá ideálny čas na prehĺbenie vášho vzťahu s partnerom. Možno je čas začať uvažovať o tom, že začnete spolu bývať alebo si založíte rodinu. Tento mesiac nehrozia žiadne hádky či nedorozumenia. Nezabudnite na Valentína a prekvapte svoju polovičku. Pre slobodných Škorpiónov prichádzajú príležitosti pre nové zoznámenia.

Odporúčame: NUMEROLOGICKÁ predpoveď na rok 2024

♐ STRELEC (23.11. – 21.12.)

Február prinesie Strelcom veľa vnútornej sily a rovnováhy, ktorú budú tento mesiac potrebovať. Dostanete sa totiž do situácie, keď vás blízka osoba sklame a budete sa s tým musieť vyrovnať, hoci vás to bude bolieť. Na druhej strane získate dôveru v seba a uvedomíte si, že musíte danej osobe odpustiť, inak uviaznete v smútku.

V tomto období budete mať blízko k zvieratám a prírode. Skúste preto na chvíľu opustiť mestský ruch a naplánujte si výlet do prírody, aby ste načerpali energiu. Vo februári by si Strelci mali dávať pozor na závisť. Kolegovia či susedia budú ostro sledovať všetko, čo kupujete alebo dostanete. Môže to dokonca spôsobiť zhoršenie vašej reputácie bez toho, aby ste sa na tom vôbec podieľali.

♑ KOZOROŽEC (22.12. – 20.01.)

Vo februári Kozorožci preukážu úžasné komunikačné schopnosti a empatiu. Veľa vašich priateľov bude mať tendenciu žiadať vás o radu a vy sa stanete ich obľúbenou osobou. Nenechajte sa však unaviť sťažnosťami a problémami iných. Rozhodne pomôžte svojim priateľom a blízkym ľuďom, ale myslite na seba a doprajte oddych svojej mysli aj telu. Pocítite totiž potrebu oddýchnuť si od každodenného zhonu. Niektorí budú potrebovať deň voľna, iní pôjdu na wellness a tých, ktorých už nebaví počúvať druhých, si naplánujú aj cestu do zahraničia. 

V prvej polovici mesiaca budú osoby narodené v znamení Kozorožca veľmi náchylné na bolesti chrbta a kĺbov, preto by ste si nemali plánovať žiadne náročné aktivity.

♒ VODNÁR (21.01. – 19.02.)

Február bude pre Vodnárov mesiacom lásky. Vaše pocity budú silnejšie, takže každý okamih svojho života budete prežívať oveľa intenzívnejšie. Môžete to teda využiť a venovať trochu času a energie svojmu partnerovi. Vyrazte na spoločný predĺžený víkend či dovolenku a naplno si užijete spoločné intímne chvíle. Ak práve nemáte peniaze nazvyš, vychutnajte si romantické chvíle doma pri sviečkach a vyskúšajte niečo nové v erotickej oblasti na okorenenie vášho sexuálneho života.

V tomto mesiaci nebudú Vodnári veľmi šetrní a doprajú si v podobe nakupovania nových vecí. Pokúste sa nájsť určitú sebakontrolu, pretože nadmerné míňanie by vás mohlo dostať do vážnych finančných problémov.

♓ RYBY (20.02. – 20.03.)

Február bude pre Ryby skôr pokojným mesiacom. Mali by ste sa však starať o svoje zdravie, pretože budete náchylní na problémy s dýchacími cestami. Najlepšia vec, ktorú môžete urobiť, je vynechať ponocovanie a zábavné večery s priateľmi a zlepšiť svoje spánkové a stravovacie návyky. Toto obdobie by ste mali využiť na to, aby ste si utriedili priority a oddýchli si. Sociálne zručnosti nebudú tento mesiac vašou silnou stránkou, preto by ste mali radšej stráviť nejaký čas osamote a prečítať si knihu alebo sa naučiť nový jazyk.

Vo februári budú osoby narodené v znamení Rýb dosť napäté a trochu nervózne. Preto je možné, že tí, ktorých poznáte, sa vám budú radšej vyhýbať, aby ste sa vyhli konfliktom, a to isté by ste mali urobiť aj vy, ak ste nahnevaní.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní