Džínsová košeľa na 4 spôsoby: Takto ju nos a kombinuj aj počas jesene

Džínsová košeľa na 4 spôsoby: Takto ju nos a kombinuj aj počas jesene

Nesmrteľný materiál, ktorý predpokladáme, že asi nikdy nevyjde z módy. Je taký univerzálny, že sa z neho vyrábajú obľúbené džínsy, ktoré sa dajú nosiť na množstvo rôznych spôsobov. Okrem džínsov si svoju priazeň medzi ženami i mužmi našli aj denimové bundy, ktoré doladia nejeden outfit – či už bežný denný, alebo elegantný. Dokonca džínsovú bundu volia aj mnohé nevesty ako teplejší kúsok na svadobné šaty.

Džínsy, sukne, šortky, bundy a čo ďalšie sa z tohto materiálu vyrába? No predsa aj košele! Džínsové košele sa prvýkrát dostali do povedomia ľudí v roku 1800. Avšak nie v takej podobe, ako dnes. Kedysi boli totižto považované za robotnícke oblečenie. Postupne sa však z tohto pracovného odevu stalo oblečenie pre módnych nadšencov. Dnes je to základný módny kúsok, ktorý má rebelský nádych.

Ako nosiť džínsovú košeľu v roku 2022? Existuje množstvo spôsobov, ako ju nosiť a kombinovať či už v bežný deň alebo do práce. Nechajte sa inšpirovať.

Pozri aj: Chelsea čižmy: Ako ich nosiť a ku ktorým outfitom sa hodia?

Džínsová košeľa a džínsy

Ak chcete dosiahnuť dokonalú súhru, skombinujte džínsovú košeľu s džínsami v rovnakej farbe aj v rovnakom vzore. Síce takýto outfit bude pôsobiť jednoliato, ale zároveň aj tón v tóne. Pri kombinovaní a plánovaní outfitu tak nemusíte premýšľať dlhé hodiny a stáť pred skriňou s tým, že si nemáte čo obliecť. Dolaďte k takémuto outfitu biele tenisky alebo lodičky na podpätku.

V prípade, že zvolíte slim košeľu (teda košeľu na telo), skombinujte ju so skinny džínsami. Keď máte v šatníku oversized košeľu, tá bude skvelo vyzerať v kombinácii s voľnejšími džínsami.

Inšpiruj sa: Kabelka v tvare polmesiaca: Ak ju ešte nemáš, mala by si si ju zaobstarať!

Džínsová košeľa a šaty

Siahnite po midi šatách a dolaďte ich denimovou košeľou. Aj v tomto prípade máte nekonečné možnosti.

Máte šaty na špagetové ramienka alebo dokonca bez ramienok? Tak v tom prípade si džínsovú košeľu oblečte pod ne. Nepríde vám to estetické a elegantné? Tak si košeľu prehoďte cez šaty a vpredu ju zaviažte, aby ste zvýraznili pás a vyzerali štýlovo. Poprípade voľte džínsovú košeľu ako teplejší kúsok, ktorý si prehodíte cez ramená, keď bude chladnejšie.

Neprehliadni: Puddle pants sú trendom, ktorý schvaľuje aj Kate Middleton! Máš ich v šatníku?

Pohodlné legíny s denimovou košeľou

Vsaďte na pohodlnosť a cíťte sa príjemne, keď sa vyberiete na nákupy alebo na kávu trošku poklebetiť a poohovárať partnera či manžela s kamarátkou. Pri tomto vzhľade je potrebné myslieť na proporcie vášho outfitu. V prípade, že siahnete po nadrozmernej košeli, priliehavé legíny vám pomôžu vytvoriť rovnováhu, aby ste pôsobili a vyzerali žensky a košeľa tak neprekrývala vašu siluetu.

Skvelou voľbou je aj priliehavá džínsová košeľa a kožené legíny – ideálny outfit na večeru či posedenie pri vínku.

Odporúčame aj: Oversized tričko v centre pozornosti: Takto v ňom budeš vyzerať skvelo!

...keď nadrozmerná košeľa hrá prvé husle

Oversized oblečenie môže byť pre mnohé z nás odstrašujúce. Nevyzerá žensky, čo nemusí lichotiť našej postave. Ale, existuje jeden spôsob, ako aj z takejto košele vyťažiť maximum. Oversized džínsová košeľa môže skvelo poslúžiť ako šaty. Ak má ideálnu dĺžku, s ďalším vymýšľaním outfitu sa nemusíte zapodievať. Do pásu pridajte opasok, ktorý vám vytvorí krásnu siluetu. Obujte si lodičky alebo počas jesene členkové čižmy na podpätku, či obľúbené gumáky do sychravého počasia.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Katarína Konečná 18.09.22 08:51

KK
karma
109.00

Odkedy vymysleli džínsovinu, tak je stále na výslní a myslím si, že aj zostane :)

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní