Šťastné číslo tvojho znamenia zverokruhu, ktoré prináša peniaze!

Šťastné číslo tvojho znamenia zverokruhu, ktoré prináša peniaze!
  • 25.12.2023
  • Naomi Maduro

Vedeli ste, že vaše znamenie ma svoje šťastné číslo? Áno je to tak, každé jedno znamenie má práve to svoje magické číslo, ktoré prináša šťastie, lásku ba dokonca aj peniaze. Nezdalo sa vám niekedy, že čísla okolo vás nie sú náhodné? Vidíte často sa opakujúce číslo? Ktoré číslo bude vaším novým talizmanom?

Verte či neverte, každý z nás má to svoje špeciálne číslo, ktoré nie je len symbol či náhoda, ale aj odraz našej osobnosti. V astrológií všetky znamenia zverokruhu majú svoju unikátnu vibráciu a energiu a to sa dokáže odraziť aj na číslach. Ste pripravení zistiť, ktoré číslo je ideálne práve pre to vaše znamenie?

Odporúčame:  VIDEO: Tipy na vianočné darčeky pre ženy – kozmetika, knihy, elektronika, do domácnosti a iné

Šťastné čísla podľa znamenia zverokruhu:

Číslo 1 a LEVI

Toto číslo je pre levie srdce ako balzam na duši. Je to ako vaša osobná roztlieskavačka, ktorá vás povzbudí k úspechu a poženie vaše ambície až do cieľa.

Číslo 2 a RACI

Dvojka je objatím pre raka, ktoré prináša pokoj, lásku a harmóniu. Ak sa vám toto číslo znásobuje, je to ako raketový zosilňovač pre vašu pohodu a balanc v živote. U rakov je možná kombinácia čísla 2 a 7.

Číslo 3 a BARAN a ŠKORPIÓN

Baran a škorpión majte sa na pozore! Toto číslo je vaším tromfom v hre o život. Čelíte výzve? V tom prípade je číslo 3 vaša skrytá super schopnosť. Výborným tipom pre vhodný talizman je trojuholník.

Číslo 4 a BLÍŽENCI a PANNY

Toto číslo je múdra sova pre blížencov a panny. Symbolizuje hlboké zamyslenie a je skvelým pomocníkom, ak chcete dodať svojmu životu stabilitu. Vizualizujte si štvorec ako svoj osobný symbol pohody a poriadku.

Číslo 5 a STRELCI

Vstupenka na poriadne dobrodružstvo pre strelcov. Pri kombinácií s ľubovoľným číslom vznikne recept na slobodný a dynamický život. Váš symbol nekonečných možností je v tvare hviezdy.  

Pozri aj:  Horoskop na december 2023

Číslo 6 a VÁHY A BÝCI

Pre váhy a býkov je práve toto číslo ako melódia, ktorá prináša harmóniu a spokojnosť. Obzvlášť vhodné je pre milostné vzťahy. Spojte 6 s číslom 4 alebo 9 a bleskovou rýchlosťou objavíte nové dimenzie šťastia.

Číslo 7 a KOZOROŽCI

Kozorožci, toto číslo je ako váš duchovný mentor. Vedie vás počúvať svoj vnútorný hlas a robiť múdre rozhodnutia.

Číslo 8 a VODNÁRI

Magická slučka vyšitá pre vodnárov. Nekonečno je ako zrkadlo vašej jedinečnosti. Toto číslo vám prináša šťastie, energiu a nápady k úspechom. Tip na talizman pre toto znamenie je šperk v tvare osmičky.

Číslo 9 a RYBY

Duchovným kódom pre ryby je práve devina. Je to symbol intuície a kreativity. Obklopujte sa špirálami, ktoré symbolizujú vašu duchovnú cestu a na druhej strane sa vyhnite ostrým predmetom.

Odporúčame: Sviatočné pohostenie – plnený veniec so syrom Brie a brusnicovou omáčkou

Zamyslite sa nad tým, či tieto čísla vo vás rezonujú. Buďte otvorený možnostiam, ktoré vám tieto čísla prinášajú. Použite ich ako sprievodcov, alebo ako znamenie z vesmíru, ktorý vám posiela pozitívnu správu. Ktovie, možno je to práve kľúč k odomknutiu vášho šťastia, úspechu a k dosiahnutiu cieľov.

- Anketa

VERÍTE SILE ČISEL?

Odpovedalo 15 ľudí  

Áno
47%
Nie
33%
Ako kedy a pri čom
20%

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní