Horoskop na december 2023: TOTO si pripravil posledný mesiac v roku pre jednotlivé znamenia zverokruhu

Horoskop na december 2023: TOTO si pripravil posledný mesiac v roku pre jednotlivé znamenia zverokruhu
  • 29.11.2023
  • Michaela Kožáková

Koniec roka 2023 máme za dverami a blížiaci sa nový rok so sebou prináša nostalgiu a najmä očakávanie. Práve toto obdobie predstavuje príležitosť na zamyslenie a zhodnotenie celého roka. 

Už asi všetci počujeme v ušiach zvuk rolničiek a vianočných kolied. Vianočný čas je tu a s decembrom prichádzajú nielen vianočné darčeky, vianočné trhy a spoločné rodinné chvíle, ale aj množstvo astrologických udalostí pre každé znamenie zverokruhu. Čo čaká znamenia zverokruhu v decembri 2023? Aké odporúčania horoskop pre ne prináša?

Neprehliadni: Ako bozkávajú znamenia zverokruhu? Pozor, bozk tohto je doslova návykový!

Mesačné horoskopy - Veľký horoskop na december (horoskop vzťahov, horoskop peňazí, horoskop lásky)

Či už je to ročný horoskop, mesačné horoskopy, týždenný horoskop, presná predpoveď - každé jedno znamenie nájde rady, odporúčania a varovanie, ktoré si pre nich atrológovia pripravili.

I koncom roka nezabúdajte pokračovať v učení a udržovaní mysle v strehu. Dokonca aj zlyhania učia pokore a môžu podporiť rast a novoobjavenú múdrosť. 22. december nás čaká decembrový slnovrat, začiatok zimného obdobia, najdlhšia noc v roku. Toto je ideálny čas na vyjadrenie vašich záujmov, cieľov a túžieb, ktoré máte. Nikdy totiž neviete, kde na vás čaká nová príležitosť.

Žiadne zo znamení by nemalo zanedbávať pozvánky na oslavu Nového roka v neznámej spoločnosti, pretože je možné, že koncom roka stretnete zaujímavú osobu. V podnikateľskej sfére je koniec roka časom na zhrnutie úspechov.

♈ BARAN (21.03. – 20.04.)

December nie je len mesiacom vianočných sviatkov, ale je aj mesiacom stresu. Môže na vás doľahnúť nervozita z vianočných nákupov, no najviac zo stretnutia s príbuznými, s ktorými sa nemáte o čom rozprávať. Určite by ste sa im nemali vyhýbať, práve naopak. 

Aj v decembri si dávajte pozor na svoje zdravie a nepreháňajte to veľmi s alkoholickými nápojmi. Tento mesiac by sa tiež osoby narodené v znamení Baran mali plne sústrediť na svoje kariérne ciele a životnú víziu. Či už ide o zisťovanie toho, čo chcete alebo podstúpenie krokov k realizácii, december bude o tom, že to, čo máte na mysli prejde do fázy uskutočňovania.

♉ BÝK (21.04. – 21.05.)

Býci sa budú v poslednom mesiaci roka cítiť úplne bezstarostne. Osoby narodené v znamení Býk sa v decembri nechajú unášať vianočnou atmosférou a všetky starosti hodia za hlavu. Stretnú svojich starých priateľov, ktorých roky nevideli a užijú si spolu veľa divokých večierkov, pri ktorých si síce oddýchne mozog, no telo sa ľahko vyčerpá, takže by mali byť opatrní a zvážiť, či to stojí za to.

V polovici mesiaca budú mať Býci príležitosť na dobrodružstvo. Môže to mať formu cestovania alebo rozširovania mysle prostredníctvom učenia sa niečoho nového. Nech sa vydáte ktoroukoľvek cestou, toto dobrodružstvo bude vaším hlavným zameraním a veľkým zdrojom radosti v nasledujúcich týždňoch. Počas tohto obdobia by ste si mali tiež ujasniť svoje pocity a nájdete harmóniu, vďaka tomu sa vám podarí vyriešiť vzťahové záležitosti, ktoré ste dlho odkladali.

Zaujme Ťa: Najskromnejšie znamenia zverokruhu: Neuveríš, ktoré znamenie je stelesnením pokory!

♊ BLÍŽENCI (22.05. – 21.06.)

December bude pre Blížencov mesiacom lásky a vášne. Keďže prípravy na Vianoce máte zvládnuté, môžete si s partnerom dopriať chvíľku len pre seba. Pohltí vás túžba po vrúcnom objatí, ktoré vás naplní láskou a na ničom inom v tej chvíli nebude záležať. V tomto období budete môcť rozdávať radosť aj všetkým naokolo, takže vás každý rád uvidí a bude s vami chcieť tráviť čas.

Myslite však aj trochu na seba a doprajte si pokoj a relax. Treba si uvedomiť, že Vianoce sú hlavne sviatky pohody a tú si doprajte. Pokojne si urobte výlet len s partnerom a všetko ostatné hoďte za hlavu.

♋ RAK (22.06. – 22.07.)

December prebúdza v Rakovi množstvo emócií. V tomto období budete veľmi citliví, niekedy možno až precitlivení. Nie je to však zlé - skúste z toho vyťažiť čo najviac. Ako veľmi citlivý človek dokážete rozpoznať, ako sa ľudia okolo vás cítia a dokážete im pomôcť. Mesiac december posilní i citové väzby, preto neváhajte upevniť svoje vzťahy s blízkymi a precíťte sviatočné teplo.

Ľudia narodení v známení Rak zažijú melanchóliu aj v decembri. Mali by sa tiež zamyslieť nad cieľmi, ktoré si na tento rok stanovili, no ešte ich nedosiahli. Netrápte sa však minulosťou a pozerajte sa dopredu.

♌ LEV (23.07. – 23.08.)

V decembri si osoby narodené v znamení Lev naplno užijú vianočnú náladu. Všetku prácu a povinnosti môžete hodiť za hlavu a venujte sa vianočným nákupom a príprave na sviatky. Po dlhom čase uvidíte svoju rodinu, čo vám aj im veľmi dobre padne. Preto si tieto spoločné chvíle do sýtosti užívajte.

V práci koncom roka zažiarite a dosiahnete uznanie a slávu, po akej ste vždy túžili. Akonáhle ste v centre pozornosti, počúvajte svoju intuíciu a nechajte svoju charizmu pripraviť cestu k úspechu.

V prvej polovici mesiaca sa vyhnite fyzickej námahe a dlhším pobytom vonku, budete totiž náchylní na pľúcne ochorenia. Aj obyčajná chrípka by vás mohla položiť a pokaziť vám Vianoce.

Pozri aj: Najväčší milovníci kníh medzi znameniami: TOTO sú knihomoli s vášňou ku knihám

♍ PANNA (24.08. – 23.09.)

December bude pre Pannu mesiacom pohody. Konečne budete mať čas na nejakú pokojnú, kreatívnu činnosť, ako je maľovanie alebo hra na hudobný nástroj, kde sa môžete prejaviť a relaxovať. Venujte tiež pozornosť detailom a možno objavíte skryté príležitosti. Dôverujte svojim analytickým schopnostiam a ťažkosti zvládnete s gráciou. 8. december bude podľa hviezd najpriaznivejší deň pre osoby narodené v znamení Panna.

V tomto období budete však viac introvertní, preto sa neponáhľajte do veľkých udalostí, aby ste sa zbytočne nedostali do stresovej situácie. Ak držíte diétu, pokojne na ňu na pár dní zabudnite a doprajte si všetko, na čo máte chuť. 

♎ VÁHY (24.09. – 23.10.)

V decembri budú Váhy srdečné a pohostinné. Budete sa tešiť z toho, že môžete niekomu urobiť radosť, a tak budete štedrí i pri nakupovaní vianočných darčekov a prípravách na sviatky. Dostanete chuť aj na romantiku, na ktorú váš partner už dlho čaká, tak ho pozvite do wellness alebo na večeru a doprajte si chvíľku len pre seba. V tomto období na vás môžu čakať nejaké prekvapenia, preto majte oči otvorené a buďte spontánni. Zdravie vám poslúži a tak si vianočné sviatky môžete užiť naplno.

Už od začiatku mesiaca vás pohltí vianočná atmosféra. Nebudete myslieť na nič iné, len na blížiace sa sviatky, ktoré strávite v kruhu rodiny. Koncom decembra vás možno prepadne melanchólia a myšlienka, že ubehol ďalší rok.

Odporúčame: Najväčšia osobnosť podľa astrológov: Charizma a šarm z týchto znamení srší naďaleko

♏ ŠKORPIÓN (24.10. – 22.11.)

Začiatkom decembra si Škorpióni neoddýchnu ani na chvíľu, pretože ich nezdolná energia ich bude neustále poháňať. V tomto mesiaci by ste sa mali pustiť zo všetkého, čo vás trápi a stráviť len pekné chvíle s rodinou. Vianoce sú tým najlepším obdobím na utužovanie vzťahov s rodinou, preto si túto príležitosť nenechajte ujsť. Snažte sa skrotiť svoju nepokojnú myseľ a sústreďte sa na svoj vnútorný pokoj. Bude to dobré pre vás aj pre ľudí okolo vás. Koncom decembra sa necháte unášať atmosférou Vianoc a užijete si pokojné sviatky so svojimi najbližšími.

Pokiaľ ide o vášho partnera, mali by ste si dávať pozor na svoje správanie. Hoci slobodní Škorpióni môžu pôsobiť sebavedomo a budú sa tešiť pozornosti zo strany opačného pohlavia, tí zadaní môžu v decembri prejavovať žiarlivosť a vyžadovať od partnera prehnanú oddanosť.

♐ STRELEC (23.11. – 21.12.)

V decembri budú Strelci super aktívni a nepokojní. Nebudete mať náladu na rodinné stretnutia a budete cítiť potrebu ísť do hôr a vybiť si energiu. Hoci s prípravami radi pomôžete, rodinné stretnutia jednoducho nebudú vašou šálkou čaju. Môžete sa rýchlo rozčúliť kvôli podpichovaniu vašich príbuzných.

Tento mesiac by ste sa mali vyhýbať stresu, pretože budete mať sklony k bolestiam hlavy a stuhnutej hornej časti chrbta. Skúste sa teda o nič nestarať a užite si každý moment, ktorý vám tento mesiac prinesie. Zvážte návštevu wellness zariadenia so svojím partnerom. Spoločný oddychový čas môže skutočne prehĺbiť vaše spojenie.

♑ KOZOROŽEC (22.12. – 20.01.)

Kozorožcov začiatkom tohto mesiaca pohltí vianočná nálada. Budete sa chcieť stretnúť s celou rodinou a priateľmi. Budete sa cítiť šťastní a naplnení, keď budete obklopení ľuďmi a budete chcieť druhým veľa dať. Silne pocítite aj svoje rodičovské pudy, takže ak máte deti, strávite s nimi toľko času, koľko budete môcť.

Hoci Kozorožci nemajú radi veľké spoločenské udalosti, v decembri to bude trochu iné. Dovolenka, rodinné stretnutia a firemné večierky vás prinútia opustiť komfortnú zónu a spočiatku budete veľmi nesvoji, no akonáhle dorazíte, budete pravdepodobne stredobodom pozornosti. a dokonca si to aj užijete.

Bude Ťa zaujímať: TIETO 2 znamenia budú mať šťastný koniec roka 2023!

♒ VODNÁR (21.01. – 19.02.)

Vodnári si v decembri užijú pokoj a radosť. Väčšie rodinné stretnutia budú pre vás viac - menej povinnosťou. Osoby narodené v znamení Vodnár sú väčšinou neskrotní a impulzívni, takže tradície a „povinné“ rodinné stretnutia im prekážajú, a preto dávajú najavo svoj postoj. Takéto správanie môže vyvolať klebety a zhoršiť vzťahy medzi príbuznými. Preto by ste mali zvážiť, či by nebolo lepšie nájsť si výhovorku a nezúčastniť sa takýchto stretnutí alebo sa čím skôr nenápadne vytratiť.

Tiež sa nezúčastňujte príliš veľa stretnutí s priateľmi, pretože budete mať tendenciu zapájať sa do konfliktov, takže sa im radšej snažte vyhýbať. Ideálnym spôsobom, ako stráviť čas, je ísť do wellness alebo na masáž. Doprajte si takýmto spôsobom odmenu po náročnom roku.

♓ RYBY (20.02. – 20.03.)

V decembri budú mať Ryby dobré zdravie, čo bude výsledkom vašej dobrej nálady. Využite to a majte čistú hlavu a utrieďte si priority. Nemusíte sa nikam ani v ničom ponáhlať, skúste si nájsť čas a pristupujte k tomu ako k rekapitulácii tohto roka a zvážte, akým smerom sa poberie ten nadchádzajúci. V tomto období budete radšej tráviť čas osamote, pretože budete mať tendenciu preberať negatívne energie a problémy iných. Snažte sa udržať si odstup a sústrediť sa na seba.

Zamyslite sa nad svojimi vzťahmi a v decembri ich dôkladne analyzujte. Je možné, že medzi priateľmi nájdete niekoho, kto na vás pôsobí skôr negatívne a uberá vám energiu.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Pavlína Vaksmundská 12.12.23 21:37

PV
karma
113.00

No nejak to nevychádza :-( V decembri som v práci v zahraničí, takže sa nestretnem ani s rodinou a ani s priateľmi. Bude mi smutno za domovom na Vianoce

  • 1
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní