TIETO 2 znamenia budú mať šťastný koniec roka 2023!

TIETO 2 znamenia budú mať šťastný koniec roka 2023!
  • 25.10.2023
  • Michaela Kožáková

Či už na horoskop veríte alebo nie, už od dávnych čias nielen vedcov a odborníkov, ale i obyčajných ľudí fascinoval vesmír a jeho vplyv na ľudský osud. Babylonskí kňazi - astrológovia sú považovaní za prvých, ktorí rozdelili ročnú púť Slnka zverokruhom medzi dvanásť súhvezdí, resp. astrologických znamení.

Astrológia, ktorá skúma vplyv planét, hviezd a iných nebeských telies na pozemské dianie a ľudské správanie, je založená na zoradení týchto vesmírnych objektov v čase narodenia človeka. Na základe vzorcov jedinečných pre každé znamenie, ktoré vytvárajú planéty, je potom možné určiť, ktoré znamenia sú mentálne najsilnejšie, optimistickejšie alebo pesimistickejšie, extrovertnejšie, impulzívnejšie alebo pokojnejšie.

Ktoré dve znamenia horoskopu čaká výrazné zlepšenie ku koncu roka 2023? Ktoré znamenia ešte tento rok získajú lukratívne príležitosti alebo výrazné zlepšenie vo vzťahoch či v pracovnej oblasti?

Neprehliadni: Diplomatické znamenia zverokruhu: Riešenie problémov zvládajú ľavou-zadnou

Najšťastnejšie znamenia horoskopu - vyvolené znamenia

Vedeli ste o tom, že niektoré znamenia zverokruhu sú šťastnejšie ako iné? Najšťastnejším znamením z celého zverokruhu je Strelec, o ktorom je známe, že je vždy optimistický, dokonca aj v tých najťažších časoch a nevyriešiteľných situáciach. Svojou schopnosťou vidieť veci zo zábavnej a jedinečnej perspektívy a pozitívnou energiou inšpiruje ostatných, aby nachádzali radosť v každom dni.

Vášniví Barani, ktorí sú od prírody nadšení, optimistickí a zvedaví, sú druhým najšťastnejším znamením. Napriek ťažkostiam a prekážkam, s ktorými sa na svojej ceste stretávajú, si udržiavajú dobrú náladu a vždy vidia nádej v akejkoľvek ťažkej situácii.

Trojicu najšťajstnejších znamení horoskopu uzatvárajú ľudia narodení v znamení Býk, ktorí majú veľmi optimistickú víziu života a vedia oceniť aj tie najmenšie radosti, ktoré im ponúka.

RAK - profesionálny úspech, finančné šťastie a vietor štedrosti

Aj keď osoby narodené v znamení Rak v posledných týždňoch roka 2023 zažijú pár nezhôd na pracovisku, neznamená to, že sa im priaznivé udalosti či lukratívne príležitosti budú vyhýbať. Nie je to žiadny dôvod na obavy, pretože hviezdy pripravili tieto prekážky, aby otestovali Raky a umožnili im rásť. Rakom ku koncu roka jednoducho hviezdy prajú.

Raky svojou vynaliezavosťou a vytrvalosťou prekonajú problémy, ktoré im prídu do cesty a čaká ich veľmi priaznivé obdobie. Práve ich úsilie ich privedie k úspechu, ktorý si zaslúžia. Je možné, že do konca októbra dostanú povýšenie, zvýšenie platu alebo zažijú profesionálny úspech. Čaká na nich hojnosť a prosperita, výnimočné príležitosti a zlepší sa ich finančná situácia, čo im prinesie väčšiu stabilitu.

RYBY - priaznivé udalosti, rovnováha a harmónia vo vzťahoch, nové lásky

Toto znamenie čakajú nové lásky, romantické projekty a vlna šťastia, najmä v citovej oblasti. Nezadané Ryby prekvapí romantické stretnutie a neuveriteľná príležitosť, ktorá im vyrazí dych. Z týchto známostí sa pravdepodobne vyvinie vášnivý románik alebo dokonca i seriózny vzťah.

Úrodné obdobie nastane aj pre ľudí narodených v znamené Rýb, ktorí si už užívajú partnerský vzťah. Tie zažijú viac dôvery, porozumenia a ich milostný vzťah bude ešte silnejší, obohatený o hlbšie emócie a intimitu. Pohyby hviezd tiež naznačujú výrazné zlepšenie v rodinných vzťahoch a zmierenie s milovanou osobou. 

Pozri aj: Múdrosť prichádza s vekom alebo?! Toto sú najmúdrejšie znamenia zverokruhu

Ako optimalizovať šťastie?

To, že vaše znamenie podľa astrológie nepatrí medzi najšťastnejšie znamenia neznamená, že vás bude osobný rast, priaznivé udalosti alebo úspešné profesionálne projekty a povýšenie v práci obchádzať. Samozrejme, že sa môže dariť i ostatným znameniam zverokruhu. Stačí len vedieť identifikovať správnu situáciu a využiť ju. Otvorené oči a pripravenosť by mali sprevádzať všetkých od Blížencov až po Kozorožcov či Vodnárov.

Odvážne a šťastné

Maximalizáciu zisku, finančná stabilita, priaznivé, úrodné obdobie v rodinných záležitostiach, neočakávaná pomoc či hojnosť a prosperita - zostávajte otvorení zmenám a bez váhania sa chopte každej príležitosti, ktorá sa vám naskytne. Osvojením si pozitívneho a odhodlaného postoja budete schopní vyťažiť z posledných mesiacov roka maximum. Stavte na svoju intuíciu a dôverujte svojim schopnostiam. Nemusíte patriť práve medzi znamenia výnimočných príležitosti, aby ste dokázali ovplvyniť svoje šťastie.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní