Ako bozkávajú znamenia zverokruhu? Pozor, bozk tohto je doslova návykový!

Ako bozkávajú znamenia zverokruhu? Pozor, bozk tohto je doslova návykový!
  • 30.10.2023
  • Michaela Kožáková

Bozkávanie predstavuje akt prejavu náklonnosti, lásky či vášne. Bozkávame sa na líca pri pozdrave či zoznámení, na pery či iné časti tela počas intímných chvíľ. To pravé bozkávanie medzi mužom a ženou by však nemohlo fungovať bez vzájomnej priťažlivosti.

Viete, kedy sa odohral úplne prvý bozk? Prvý bozk medzi dospelými vznikol najskôr omylom. Podľa indických védskych textov z roku 1500 pred naším letopočtom, ľudia v starovekej Indii si na pozdrav šúchali čelo a nos. Tento zvyk sa zmenil na bozkávanie. Kámasútra od indického filozofa Mallanága Vátsjájana zo 4. až 6. storočia nášho letopočtu ponúkala množstvo tipov na techniky bozkávania.

Od vášnivého zovretia pier až po nežné bozky plné emócií - všetci vyjadrujeme náklonnosť a bozky po svojom. Každý sa bozkáva inak, a to platí aj pre znamenia zverokruhu.

Ktoré zo znamení zverokruhu bozkáva najzmyselnejšie? Čo robí astrologické znamenie príťažlivým? 

Neprehliadni: Flirtovanie podľa horoskopu: Týmto 3 znameniam zverokruhu podľahne každý

Najkrajšie astrologické znamenia

Premýšľali ste niekedy nad tým, ktoré astronomické znamenie je najpríťažlivejšie? Samozrejme skutočná krása je relatívnym pojmom a každého z nás priťahuje niečo iné. Niekomu sa páčia oblé krivky, inému zase veselá povaha, výrazné črty tváre alebo skôr tá vnútorná krása.

Napriek tomu však astrológovia určili najkrajšie znamenia zverokruhu mužov a aj žien. Ktoré sú teda najpríťažlivejšie a najkrajšie astrologické znamenia? Čo robí znamenie príťažlivým pre ostatných? Patríte medzi ne aj vy?

Najkrajšie znamenia zverokruhu žien a najkrajšie znamenia zverokruhu mužov

Za najatraktívnejšie a najsexi znamenie zverokruhu je považoný Strelec. V ľuďoch narodených v tomto znamení sa snúbia ohromujúce fyzické črty s temnou a záhadnou stránkou. Ich tajomná osobnosť a hypnotizujúce oči, pekne formované telo a fyzický vzhľad nielen mužov, ale aj žien ich robí neskutočne príťažlivými.

Asi nie je prekvapením, že Lev je druhým najpríťažlivejším znamením zverokruhu. Elegantná osobnosť a jamky na tvári, primeraná starostlivosť a vyberaný vkus - to je presne to, čo vystihuje osoby narodené v tomto znamení. Navyše ich sebavedomie a fyzické vlastnosti nikoho nenechajú chladného.

Prirodzene očarujúci Býk priťahuje mužov aj ženy, pretože má neuveriteľne magnetickú osobnosť. Jeho prenikavému pohľadu jednoducho nedokážu odolať. Okrem jeho očarujúcej osobnosti sú ľudia narodení v znamení Býk aj skvelými spoločníkmi a kuchármi.

Štvrtým najpríťažlivejším znamením a zároveň najvášnivejším milencom zverokruhu je Rak. Toto znamenie dostane každého svojím atraktívnym vzhľadom, ale i citlivou povahou.

Päticu najkrajších znamení zverokruhu uzatvára Panna. Jej vodcovské vlastnosti, inteligencia a fyzický vzhľad ihneď očaria úplne každého. 

Najspoločenskejšie znamenie zverokruhu

Pre mnohých z nás je vnútorná krása, vlastnosti a vyžarovanie či osobnosť človeka omnoho dôležitejšia ako fyzické vlastnosti a vzhľad. Po niekoľkých rokoch totiž všetci budú šediví, zhrbení, s vráskami po celej tvári, avšak osobnostné črty a charakter človeka zostáva nezmenený. Očarujúca osobnosť a mladistvá pleť, vtip a pekné črty tváre - na čom podľa vás viac záleží?

Niektoré znamenia zverokruhu dokážu zaujať svojím vystupovaním, osobnosťou a schopnosťou zabávať viac ako svojím vzhľadom. Ktoré je najlepšie znamenie zverokruhu v tejto oblasti? Aké astrologické znamenia sú považované za najspoločenskejšie?

Blíženci sú prirodzene nadaní v riadení konverzácie a veľmi zruční v budovaní kontaktov s ľuďmi okolo nich. Milujú rozhovory s ostatnými a energiu získavajú prostredníctvom socializácie.

Váhy sa dokážu ponoriť do diskusie o akejkoľvek téme, ale rýchlo si všimnú, či to druhú stranu zaujíma, na základe čoho bez problémov zmenia tému, ktorá vyhovuje obom stranám. Vďaka svojej priateľskej a temperamentnej povahe majú veľa priateľov a sú veľmi obľubenými.

Strelec je spoločenský, zábavný a nadšený. Miluje konverzáciu na akúkoľvek tému a vytváranie nezabudnuteľných spomienok.

Lev je jeden z najlepších v nadväzovaní priateľstiev a zbožňuje byť obklopený skupinou priateľov. Ľudia narodení v tomto znamení majú často rôznorodý a veľký spoločenský okruh, pretože sú charizmatickí a extrovertní. Vďaka svojej prirodzenej sebadôvere a šarmu sú dokonca schopní nadviazať spojenie s náhodnými cudzincami.

Baran sa nebojí začať rozhovor s neznámym človekom. Osoby narodené v znamení Baran radi experimentujú, skúmajú a spoznávajú nových ľudí, nech sú kdekoľvek. Baran vyžaruje sebadôveru a sebaistotu v sociálnych interakciách, vďaka čomu prirodzene priťahuje ľudí.

Pozri aj: Sex na jednu noc a krátky románik nie je pre nich nezvyčajný. Pozor na tieto znamenia!

Ako sa bozkávajú znamenia zverokruhu?

Spôsob, akým sa bozkávajú astrologické znamenia odhaľuje ich intímnu povahu. Bozk totiž nie je len fyzickým prejavom lásky alebo vášne, ale aj prejavom duše a vyjadrením emócií. Ktoré zo znamení vás prekvapia nežnými bozkami? Od bozkov ktorého znamenia zverokruhu sa stanete závislými?

BARAN

Vášniví Barani sú plní odhodlania v každom bozku. Ich bozky sú energické, divoké a nespútané. Spontánnosťou, žiadostivosťou a nadšením vnášajú do bozku iskry vášne. Ako ohnivé znamenie majú tendenciu žiť a konať v danom okamihu, takže môžu svojho partnera zaskočiť svojimi odvážnymi bozkami kedykoľvek a kdekoľvek.

BÝK

Býci sú zmyselní a zároveň nežní, čo sa týka bozkávania a intímnych záležitostí. Ich bozky sú pomalé, jemné a vychutnávajú si každý jeden z nich. Spôsob ich bozkávania dodáva pocit istoty a stability.

BLÍŽENCI

Blíženci vnášajú do každého zo svojich bozkov nadšenie a pestrosť. Ich bozky sú hravé, často spontánne a prekvapivé. Odrážajú v nich zvedavosť a radosť zo spoznávania. Bozkávať sa s týmto znamením je často nezabudnuteľným dobrodružstvom.

RAK

Ľudia narodení v znamení Rak sú nežnými a citlivými v bozkávaní. Ich bozky sú teplé, pomalé a veľmi nežné. Každý z nich vyjadruje hlboké emocionálne spojenie a nezameniteľný prejav citov.

Zaujme Ťa: Zásnubný prsteň podľa znamenia: Ktorý je ten pravý pre teba?

LEV

Lev a jeho bozky sú plné vášne, hravosti a vzrušenia. Každý bozk od tohto znamenia prináša spontánnosť a zábavu. S Levom sa určite nudiť nebudete, či už je to pri bozkávaní, sexe alebo spoločne trávených chvíľach. 

PANNA

Panny sú jemné a zároveň striktné. Ich bozky sú starostlivo vybrané, precízne a v každom z nich sa skrýva dokonalosť. Vnášajú do nich emocionálnu hĺbku, zmyselnosť a intimitu, ktorú si však poctivo strážia.

VÁHY

Váhy sú romantické a magické duše, čo sa odráža aj v ich spôsobe bozkávania. Ich bozky sú jemné, harmonické a plné citov. Ľudia narodení v znamení Váh považujú bozky za prejav lásky a náklonnosti, preto si na každom z nich dávajú záležať.

ŠKORPIÓN

Škorpióni vnášajú do bozku vášeň, intenzitu a horúce túžby svojej duše. Každý ich bozk vyjadruje hlboké spojenie a intimitu. Škorpión do svojich bozkov sústreďuje celú svoju energiu pretože chce, aby bol jedinou osobou, po ktorej túžite.

Odporúčame: Nekonečná láska podľa zverokruhu: TOTO sú najzamilovanejšie znamenia

STRELEC

Temperamentní Strelci bozkávajú s nadšením a hravosťou. Bozkami vyjadrujú radosť z objavovania a slobody. Pripravte sa na to, že Strelec svojho partnera pobozká na náhodných miestach a skutočne kedykoľvek.

KOZOROŽEC

Kozorožci sú nežní, vytrvalí a trpezliví v bozkávaní. Ich pracovitosť sa odzrkadľuje v dosiahnutí ideálnych bozkov, preto si na nich dávajú skutočne záležať. Dokážu bozkávať hlboko a zmyselne, vďaka čomu ich partner túži po viac ich bozkoch. Pozor, ich bozky sú veľmi návykové!

VODNÁR

Vodnári sú inovatívni a nezvyčajní milenci. Ich bozky sú kreatívne a experimentálne a vyjadrujú ich jedinečnosť. Každý ich bozk prináša zvedavosť a túžbu objavovať. Bozkávanie s Vodnárom je v porovnaní s ostatnými znameniami nadpozemský zážitok. Je to nepredvídateľné, kreatívne, romantické a jedinečné dobrodružstvo.

RYBY

Ryby so svojou zmyselnou dušou ponúkajú nežné a romantické bozky. Každým svojím bozkom odhaľujú svoju citlivosť a hlboké emocionálne spojenie. Ryby sú veľmi intuitívne, takže v momente, keď sa začnú s partnerom bozkávať, presne vedia, čo sa im páči a čo nie.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní