Nekonečná láska podľa zverokruhu: TOTO sú najzamilovanejšie znamenia

Nekonečná láska podľa zverokruhu: TOTO sú najzamilovanejšie znamenia

Láska hory prenáša. Milovať až za hrob. Láska na prvý pohľad. Platonická láska. Nekonečná láska – tie povestné motýliky v bruchu, ktoré niekto v živote nezažije ani raz a niekto možno aj častejšie, než by si myslel alebo chcel. Ale čo je skutočná láska?

Určite to nie sú len prázdne slová, ktoré niekto vysloví. Láska je dozaista niečo oveľa viac. Sú to maličkosti, ktoré pre seba denne navzájom robíme. Sú to slová a činy, ktoré každodenne vykonávame na dôkaz toho, že nám na niekom záleží. Láska, to je kráčať krok po boku s niekým, s kým do seba zapadáme ako puzzle.  

Na druhej strane, v láske sa dokážeme aj sklamať. Hlavne vtedy, keď naše city nie sú opätované. A možno to platí aj v prípade týchto znamení zverokruhu, ktoré patria medzi najzamilovanejšie. Niekedy ľúbiť bezhlavo nie je všetko! Súhlasíte?

Pozri aj: Trpezlivosť nie je ich silnou stránkou! Pre týchto 5 znamení je čas vzácny!

BÝK

Znameniu horoskopu Býk vládne Venuša, čo je planéta lásky. Niet teda pochýb o tom, že toto znamenie patrí medzi najzamilovanejšie. Ľudia narodení v znamení Býk patria medzi verných – vo vzťahoch zotrvávajú dlhý čas. Keď sa raz zaviažu, sú vo všeobecnosti pevní a vydržia až do konca.

Býci radi ponúkajú druhým bezpečie a pohodlie a túžia po tom, aby si všetci v ich okolí užívali len tie dobré veci v živote.

Na druhej strane, zlomené srdce nimi môže poriadne otriasť. Hoci tieto zemské znamenia vedia milovať a starať sa sami o seba, cenia si, keď majú vedľa seba partnera.

ŠKORPIÓN

Viete, čo je to bezhlavá láska alebo láska na prvý pohľad? Škorpióni tieto frázy vo svojom slovníku rozhodne nemajú a dokonca by sa dalo povedať, že ich ani nepoznajú. Toto znamenie zverokruhu nikomu nedôveruje, kým ho úplne nespozná a nezačne mu na ňom záležať.

Toto vodné znamenie akékoľvek intenzívne city drží vždy pod kontrolou. No vedzte, že až sa raz ľudia narodení v znamení Škorpión zamilujú, je to hlboká láska. Škorpióni sú vášniví, ba niekedy až posadnutí, čo na druhej strane môže viesť k deštruktívnemu správaniu.

RAK

Raci patria medzi rodinne založené znamenia, preto niet pochýb o tom, že patria aj k milujúcim. Ak sa im páčite, urobia všetko, čo je v ich silách, aby si vás získali a rovnako aj udržali.

Toto vodné znamenie je citovo založené a rado sa stará o druhých, no rovnako sa dokážu na ľudí aj rýchlo naviazať. Raci nemajú radi samotu, preto aj to najmenšie odlúčenie môžu zvládať zle a dokonca sa u nich môže prejaviť aj úzkosť.

Avšak, Raci by sa mali mať na pozore a rovnako tak aj ich objekty túžob. Ich zaľúbenosť môže niekedy trvať oveľa dlhšie než ich vzťah samotný.

Odporúčame: Najimpulzívnejšie znamenia zverokruhu: Týchto 5 často koná bez rozmyslu

VÁHY

Aj Váham vládne Venuša, preto rovnako patria medzi najzamilovanejšie znamenia zverokruhu. Ľahko sa im dostanete do hlavy a nechajú sa vtiahnuť do milostného príbehu – či už skutočného alebo vymysleného. Pri fantazírovaní o vzťahu si toto znamenie dokonca romantizuje fiktívne postavy a vždy dúfa, že si vytvorí svoj vlastný milostný príbeh.

Váhy neustále hľadajú v živote rovnováhu a harmóniu a majú pocit, že romantický partner im k tomu môže pomôcť. Avšak, majte sa na pozore. Pretože Váhy o vzťahu hovoria ešte dlho aj po jeho skončení.

RYBY

Veria v lásku na prvý pohľad. Milujú celou svojou dušou a neboja sa dať svoje city najavo, nech sa deje čokoľvek. Ryby patria k beznádejným romantikom a vždy snívajú o povestnom „šťastnom konci“.

Sú bezpochyby najzamilovanejším znamením zverokruhu. Urobia všetko pre to, aby našli lásku svojho života. Ba čo viac, neboja sa ani zájsť oveľa ďalej. Ich vrodená potreba milovať sa môže rýchlo zmeniť na posadnutosť a je pre nich ťažké ustúpiť, keď cit nie je vzájomný.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní