Partnerský horoskop: Ktoré znamenia nie sú vhodné pre Škorpióna?

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia nie sú vhodné pre Škorpióna?

Ak ste čítali predošlý článok venovaný kompatibilným, ba priam ideálnym partnerom k znameniu Škorpióna, tak ste určite zvedaví aj na to, ktoré znamenia nie sú až tak vhodné na vzťah s ním. Toto vodné znamenie sa vyznačuje magickou príťažlivosťou a tajuplnosťou, no na druhej strane je dosť žiarlivé, komplikované a pre človeka v Škorpiónovi býva pomerne náročné udržať si akúsi zlatú strednú cestu v rámci emócií – buď teda miluje, alebo nenávidí. A preto máme hneď na začiatok dobrú radu pre všetkých, ktorí sa chystajú na rozchod so Škorpiónom. Mali by ste to uhrať tak, aby sa Škorpión v podstate rozišiel s vami, nakoľko v opačnom garde by to u neho vyvolalo mimoriadne silné negatívne emócie, dokonca by sa mohol chcieť aj pomstiť. Ak sa teda k sebe nehodíte a vy vidíte, že pokračovať v tomto vzťahu nemá zmysel, bolo by dobré, aby na to prišiel aj Škorpión sám. Len mu, prosím vás, nedajte ako dôvod na rozchod neveru – to by potom ešte len došlo k jeho najtemnejším prejavom...

ŠKORPIÓN – BÝK

Spojenie týchto dvoch znamení sa javí ako menej vhodné pre Škorpióna, ktorý z neho väčšinou ustupuje ako prvý. Na začiatok však treba povedať, že hoci sú opozičnými znameniami, spája ich zmyselnosť a rovnaké erotické nastavenie. To však k stabilnému a dlhodobému vzťahu rozhodne nestačí. Škorpióna rozčuľuje, že sa s Býkom nemá veľmi o čom rozprávať, pretože témy, ktoré sú dôležité pre Býka (týkajúce sa väčšinou matérie a blahobytu), Škorpiónovi nevyhovujú a považuje ich za veľmi povrchné. Panovačnosť Býka a jeho dominancia môžu byť tiež spúšťačom mnohých konfliktov, keďže pokiaľ „nedrží kormidlo“ vo vzťahu Škorpión, cíti sa mimoriadne nesvoj a na povrch sa dostáva jeho temnejšie ja. Pokiaľ sa teda Býk takpovediac nepodriadi svojmu partnerovi, ten ho veľmi rýchlo opúšťa. Takéto riešenie je však možno najlepšie, čo neskôr dokáže pochopiť aj ohrdnutý Býk.

Pozri aj: Najkonfliktnejšie znamenia horoskopu: S nimi sa nedostaň do sporu!

kompatibilita podľa znamení - Škorpión

Zdroj: Shutterstock®

ŠKORPIÓN – PANNA

Panna je Škorpiónom na počiatku ich vzťahu uchvátená a aj napriek jej zvyčajnej pragmatickosti nechce vidieť dosť zrejmú nekompatibilitu s týmto partnerom v mnohých sférach života. Pre Škorpióna je zas Panna akousi výzvou, je posadnutý jej „polapením“, ktoré mu dá naozaj zabrať v porovnaní s inými znameniami zverokruhu. Keď však prvotná vášeň opadne, obaja partneri sa zrazu ocitnú vo vzťahu, ktorý im neposkytuje to, čo v ňom videli a v čo dúfali na začiatku. Nie sú pre seba dostatočne „čitateľní“, preto sa aj nechtiac zraňujú, čím sa citová priepasť medzi nimi len zväčšuje. Záchranou ich vzťahu by mohlo byť výraznejšie robenie kompromisov, a to z jednej aj druhej strany, avšak dominantnému Škorpiónovi toto nevyhovuje. A hoci sa Panna môže aj dlhodobo snažiť, ustupovať požiadavkám Škorpióna a prispôsobovať sa mu, v konečnom dôsledku ťahá za kratší koniec, čo ju omrzí a takpovediac ochladne. No a problémy v sexuálnej oblasti sú už väčšinou posledným „klincom do truhly“ tohto partnerstva.

znamenie Škorpión

Zdroj: Shutterstock®

ŠKORPIÓN – BARAN

Ich počiatočná láska je naozaj silná a vášnivá. No je to naozaj láska alebo len zamilované poblúznenie? Asi by bolo od nás nefér, keby sme ich vzťah klasifikovali len ako krátkodobý flirt, nakoľko aj v tomto nie príliš ideálnom spojení existujú dlhoročné manželstvá. Avšak o stabilite tohto partnerstva by sa naozaj dalo pochybovať. Pokiaľ Barana neodradí Škorpiónova žiarlivosť hneď na začiatku vzťahu, tak je možné, že ho značne znechutí neskôr a vzťah dostane naozaj vážne trhliny. Taktiež ich veľmi podobné nastavenie „na boj“ môže spôsobovať výrazné komplikácie. Namiesto vzájomnej ochrany a podpory totiž majú časom potrebu jeden druhému niečo dokazovať, doťahovať sa a bojovať o moc. Trvalé napätie vo vzťahu možno Baranovi až tak nevadí (niektorí ho dokonca vnímajú ako prirodzenú súčasť partnerstva), avšak na Škorpiónovi sa podpisuje dosť výrazne, a to najmä jeho dlhodobejším „prepólovaním sa“ do negatívnych až deštruktívnych emócií. Je teda najmä v jeho záujme, aby problémy s partnerom aktívne riešil alebo sa s ním radšej rozišiel.

Pozri si aj kompatibilitu partnerstiev podľa iných znamení:

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia sú vhodné pre Barana?

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia nie sú vhodné pre Barana?

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia sú vhodné pre Býka?

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia nie sú vhodné pre Býka?

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia sú vhodné pre Blížencov?

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia nie sú vhodné pre Blížencov

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia sú vhodné pre Raka?

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia nie sú vhodné pre Raka?

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia sú vhodné pre Leva?

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia nie sú vhodné pre Leva?

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia sú vhodné pre Pannu?

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia nie sú vhodné pre Pannu?

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia sú vhodné pre Váhy?

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia nie sú vhodné pre Váhy?

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia sú vhodné pre Škorpióna?


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Alžbeta Stanková 05.08.19 08:03

AS
karma
108.00

ja som škorpión, neverím veľmi horoskopom

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní