Partnerský horoskop: Ktoré znamenia sú vhodné pre Škorpióna?

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia sú vhodné pre Škorpióna?

Čo očakávať od partnera narodeného vo vodnom znamení Škorpióna? Okrem vášne, očarujúcej charizmy a tajuplnosti sa treba pripraviť aj na prejavy žiarlivosti a pomerne komplikovanú povahu, ktorej je v niektorých momentoch ťažšie porozumieť. Škorpión je väčšinou silnou osobnosťou, ktorá nedokáže robiť kompromisy. Potrebuje k sebe rovnocenného partnera, na ktorého má pravdu povediac dosť vysoké nároky. A ktoré zo znamení majú najväčší predpoklad na ich splnenie? Dozviete sa, keď budete čítať ďalej.

ŠKORPIÓN – RYBY

V týchto znameniach sa snúbi spojenie vodných živlov a takmer magická neuchopiteľnosť. Rozumejú si aj bez slov a možno trochu nadnesene povedané: „narodili sa jeden pre druhého“. Občasná žiarlivosť a vlastnícke sklony Škorpióna partnerovi v znamení Rýb až tak veľmi neprekážajú. Dokonca by sa dalo povedať, že dokážu niektoré vlastnosti Škorpióna, ktoré sa bežne považujú za slabosti, vidieť ako pozitívne kvality a prejavy lásky. Ryby však ani nedávajú Škorpiónovi dôvod na žiarlivostné scény a aj Škorpión vie, ako s Rybami „narábať“, aby plameň ich vášne nevyhasol, no zároveň ich úplne nespálil. Týmto znameniam to klape v každej sfére, a to od bežnej komunikácie až po erotické chvíľky. Tým, že ich pohľad na svet, vkus aj záujmy sú podobné, Škorpión vlastne ani nemusí robiť kompromisy, čo je z jeho aspektu úplne ideálne. A keby sa aj k čomusi takému schyľovalo, Ryby sú väčšinou tými, čo bez väčších problémov ustúpia a prispôsobia sa.

Pozri aj: Najkonfliktnejšie znamenia horoskopu: S nimi sa nedostaň do sporu!

kompatibilita podľa znamení - Škorpión

Zdroj: Shutterstock®

ŠKORPIÓN – ŠKORPIÓN

Priam explodujúce spojenie plné vášne – to je partnerstvo dvoch Škorpiónov. I keď je tento vzťah na jednej strane nepredvídateľným a je celkom možné, že spolu nezostarnú ani sa z nich nestanú manželia, predsa len je v ňom toľko osudovosti, že ho musíme zaradiť do vhodných spojení. Ide jednoducho o neprehliadnuteľný pár, na ktorom je okrem iných vecí fascinujúca ich obojstranná priamočiarosť a úprimnosť, ktorú im môžu mnohí závidieť. Vzájomne ich na sebe priťahuje aj vysoká inteligencia a je celkom možné, že ak sa spolu vrhnú napríklad do podnikania, aj v tomto smere pôjde o takmer nezničiteľné duo. Jediné, čo môže pošramotiť ich aureolu dokonalého vzťahu, je ich žiarlivosť. To je to krehké miesto, na ktorom môže partnerstvo týchto inak silných osobností stroskotať. Ak však túto slabú stránku v sebe prekonajú, bude sa aj ich okolie tešiť z inšpirujúceho, dynamického a úspešného spojenia ľudí, ktorých energia prebúdza aj v druhých pozitívne smerovanie a chuť niečo dokázať.

kompatibilita so Škorpiónom

Zdroj: Shutterstock®

ŠKORPIÓN – KOZOROŽEC

Kým vyššie spomínané partnerstvá charakterizovala prevaha vášnivosti a silných emócií, tak Škorpión v spojení s Kozorožcom nachádza akýsi vnútorný balans a nenecháva sa až tak „strhnúť“ emóciami. Kozorožec prináša do vzťahu racionálny odstup a trošku konzervativizmu. A hoci sa vzťah medzi týmito znameniami väčšinou formuje postupnými krokmi a možno ani nejde o typickú lásku „na prvý pohľad“, má o to pevnejšie základy, ktoré nezničí len tak hocičo. Je to partnerstvo založené na vzájomnom rešpekte. Už od začiatku jeden k druhému cítia obdiv, cenia si vážnosť aj hĺbku svojho vzťahu. Ide o stabilný pár vyžarujúci dôstojnosť a tajuplnosť. Väčšinou na tom bývajú finančne dobre, o čo sa vie postarať predovšetkým Kozorožec, ale ani Škorpión sa v tejto oblasti nenechá zahanbiť. Spolu si dokážu užívať luxus, ale sa aj podržať, keď je to potrebné. A pozitívne je pre Škorpióna vo vzťahu s Kozorožcom aj to, že mu partner nedá ani ten najmenší dôvod na žiarlivosť. Takže k dokonalosti im už chýba len svadba a potomkovia, ktorých výchova bude taktiež príkladná a nebude im nič chýbať.

Pozri si aj kompatibilitu partnerstiev podľa iných znamení:

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia sú vhodné pre Barana?

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia nie sú vhodné pre Barana?

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia sú vhodné pre Býka?

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia nie sú vhodné pre Býka?

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia sú vhodné pre Blížencov?

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia nie sú vhodné pre Blížencov

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia sú vhodné pre Raka?

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia nie sú vhodné pre Raka?

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia sú vhodné pre Leva?

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia nie sú vhodné pre Leva?

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia sú vhodné pre Pannu?

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia nie sú vhodné pre Pannu?

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia sú vhodné pre Váhy?

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia nie sú vhodné pre Váhy?


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní