Partnerský horoskop: Ktoré znamenia sú vhodné pre Blížencov?

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia sú vhodné pre Blížencov?

Partnerskej kompatibilite sa venujú mnohí a je analyzovaná z rôznych aspektov. My sa dnes pozrieme na partnerskú súhru z hľadiska hviezd a špeciálna pozornosť bude sústredená na vzdušné znamenie Blížencov. Kto bude pre nich tou pravou „polovičkou“ do života? Čítajte ďalej a dozviete sa o troch znameniach, ktoré vedia urobiť Blížencov šťastnými. Práve s nimi dokážu zakotviť v dlhodobom a pevnom zväzku.

BLÍŽENCI – LEV

Vzduch a oheň – podnetné partnerstvo Blížencov a Leva, dvoch silných osobností, ktoré sa dokážu úžasne dopĺňať. Pre obe znamenia je typické spoločenské správanie aj komunikatívna povaha a utužuje ich aj rovnaký zmysel pre humor a zábavu. Spolu sa nikdy nenudia a toto spojenie by sa dalo prirovnať jednému veľkému dobrodružstvu. Hneď na začiatku vzťahu imponuje Blížencom charizmatická iskrivosť Leva, no a Levovi zas dobrodružná povaha a zaujímavé vystupovanie Blížencov. Lev taktiež dokáže oceniť ich inteligenciu a nemá problém akceptovať aj trochu neštandardný pohľad na svet, ktorý však robí Blížencov jedinečnými. Dokážu sa vzájomne nadchnúť pre mnohé veci a v zásadných životných otázkach u nich zvyčajne panuje zhoda. Pokiaľ bude v tomto vzťahu neustále prítomná tolerancia, dokážu spolu vytrvať v dynamickom partnerstve bez väčších nezhôd.

Pozri aj: Partnerský horoskop: Ktoré znamenia nie sú vhodné pre Býka?

partnerský horoskop Blíženci

Zdroj: Shutterstock®

BLÍŽENCI – VÁHY

Hovorí sa, že ľudia v znamení Blížencov majú dve tváre a dosť často nie sú v harmonickom vzťahu ani sami so sebou. Na druhej strane je pre Váhy charakteristická snaha všetko vybalansovať a takzvane „vybrúsiť ostré hrany a nezrovnalosti“. Napriek tejto odlišnosti sa Váhy a Blíženci mimoriadne priťahujú a mnohé veci majú spoločné. Veľmi hodnotným vkladom tohto partnerstva je inteligencia oboch znamení, takže si majú čo povedať aj po tom, keď ich prvotná zamilovanosť opadne. Taktiež u nich možno pozorovať pozitívny vzájomný vplyv. Blíženci sú schopní svojou veselosťou a optimizmom uvoľniť Váhy a tie sa stávajú prístupnejšie a otvorenejšie. Zatiaľ čo Váhy svojím diplomatickým vystupovaním a komunikáciou harmonizujú naladenie niekedy príliš rozlietaného a vnútorne si protirečiaceho partnera v znamení Blížencov. Spoločné vízie a tiež intenzívne dobrodružné zážitky dokážu tieto dve znamenia stmeliť v jedno pevné a dlhotrvajúce puto. Z hľadiska horoskopu je tak spojenie Blížencov a Váh zásahom do čierneho.

kompatibilita znamení - Blíženci

Zdroj: Shutterstock®

BLÍŽENCI – VODNÁR

Aj keď sa tak nemusí javiť na prvý pohľad, tieto dve vzdušné a nezávislé znamenia dokážu vytvoriť naozaj ideálny pár. Ak ich sympatie prerastú do milostného vzťahu, je malá pravdepodobnosť, že sa rozídu. To, že patria k sebe, si potvrdia nielen vo chvíľkach vášne, ale aj v bežnom živote. Obom vyhovuje to, že si vzájomne dávajú voľnosť, čiže nemajú potrebu „vlastniť sa“. Na druhej strane sa Vodnár cíti pri Blížencoch bezpečne a stabilne. Dobrodružné nastavenie Blížencov Vodnárovi maximálne vyhovuje a je nadšený z ich spoločných výprav, či už do divadla, spoločnosti alebo zaujímavých exotických destinácií. Sú schopní spoločne precestovať celý svet. Blíženci sa pri Vodnárovi cítia uvoľnene, nemajú potrebu pretvarovať sa a podelia sa s partnerom o každú bláznivú myšlienku. Ich vzájomné spolužitie je veselé a tak trochu aj šialené.

Inšpiruj sa: Najkrajšie kvetinové festivaly: Vône, farby a dychvyrážajúci zážitok


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní